Olfamining Rapport d'expérience

Informations générales
  • Algorithme : Redescription mining
  • Date de l'expérience : 31 oct. 2014 07:58:39
  • Qualités :
  • Propriétés physico-chimiques :

Redescriptions

Score de l'analyse : Moyenne des score des redescriptions.

Comment lire les redescriptions

# Qualités Propriétés physico-chimiques Score (en %) Support Support qualités Support propriétés
1 8.0 < animal nBM = 10.0
et O% < 2.4
100.0 3 3 3
2 8.0 < animal nBM = 10.0
et RBN < 0.0
100.0 3 3 3
3 vegetable < 1.0
et 7.0 < woody
1.133 < Mi < 1.134
et nH = 28.0
100.0 3 3 3
4 dusty < 3.0
et 7.0 < woody
1.133 < Mi < 1.134
et nH = 28.0
100.0 3 3 3
5 2.0 < coniferous < 3.0
et 3.0 < powdery
1.127 < Mi < 1.13
et 3.0 < nCIC
100.0 3 3 3
6 2.0 < coniferous < 3.0
et 3.0 < powdery
37.5 < C% < 38.6
et 3.0 < nCIC
100.0 3 3 3
7 coniferous = 1.0
et 7.0 < woody
1.133 < Mi
et 1.0 < nR07
100.0 3 3 3
8 4.0 < animal
et 2.0 < erogenic < 3.0
nBM = 10.0
et 8.0 < nCsp2 < 11.0
100.0 3 3 3
9 4.0 < animal
et 2.0 < erogenic < 3.0
nAB = 10.0
et 8.0 < nCsp2 < 11.0
100.0 3 3 3
10 1.0 < smoky < 2.0
et 7.0 < woody
nBM = 2.0
et 1.0 < nR07
100.0 3 3 3
11 coniferous = 3.0 1.0 < nCrt
et 3.267 < MLOGP < 3.721
et 245.206 < SAtot < 358.224
100.0 3 3 3
12 honey = 1.0
et buttery = 2.0
3.0 < nO
et 51.6 < H% < 57.9
et nRCOOR = 1.0
100.0 3 3 3
13 fresh < 2.0
et 8.0 < fruity
184.31 < MW
et 16.305 < Sv < 17.832
et 2.0 < nCrs < 4.0
100.0 3 3 3
14 fresh < 2.0
et 8.0 < fruity
16.305 < Sv < 17.832
et 13.0 < nSK
et 2.0 < nCrs < 4.0
100.0 3 3 3
15 honey = 1.0
et buttery = 2.0
51.6 < H% < 57.9
et nRCOOR = 1.0
et 3.0 < nHAcc
100.0 3 3 3
16 4.0 < fatty
ou 4.0 < aldehyde
et 1.0 < tart
10.0 < RBN < 11.0
ou 64.3 < H% < 65.2
et 2.6 < O% < 5.9
ou 30.0 < C% < 30.3
et 2.0 < nCs < 9.0
et nCt < 1.0
ou 1.143 < Mi < 1.144
et 2.446 < MLOGP < 4.44
94.73 18 19 18
17 6.0 < erogenic
ou 4.0 < woody
254.46 < MW < 258.44
ou 4.0 < nCp < 6.0
et RBN < 3.0
ou 62.2 < H% < 62.9
et 333.929 < SAtot
92.59 25 25 27
18 medicinal < 0.0
ou 3.0 < fruity
ou sweet = 3.0
12.0 < nSK < 21.0
ou nR06 < 0.0
et nArOH < 0.0
ou RBN = 3.0
ou H% < 42.9
ou 1.0 < nRCHO
ou 212.821 < SAtot < 234.092
et ARR < 0.706
ou 10.0 < nCsp2 < 13.0
ou 1.591 < MLOGP < 1.769
92.34 205 210 217
19 medicinal < 0.0
ou dusty = 3.0
et coniferous < 2.0
146.2 < MW < 148.17
ou 3.0 < RBN
ou 13.0 < nC
ou 1.0 < nRCHO
ou 1.0 < nOHp
ou 29.46 < TPSA(Tot) < 37.3
et nArCOOR < 0.0
ou 1.104 < Mi < 1.108
ou 15.0 < nSK
ou 256.983 < SAtot < 263.274
92.16 200 204 213
20 medicinal < 0.0
ou dusty = 3.0
et coniferous < 2.0
146.2 < MW < 148.17
ou 1.104 < Mi < 1.108
ou 3.0 < RBN
ou 13.0 < nC
ou 1.0 < nRCHO
ou 1.0 < nOHp
ou 29.46 < TPSA(Tot) < 37.3
et nArCOOR < 0.0
ou 15.0 < nSK
ou 256.983 < SAtot < 263.274
92.16 200 204 213
21 medicinal < 0.0
ou dusty = 3.0
et coniferous < 2.0
146.2 < MW < 148.17
ou 1.104 < Mi < 1.108
ou 3.0 < RBN
ou 13.0 < nC
ou 1.0 < nRCHO
ou 1.0 < nOHp
ou 29.46 < TPSA(Tot) < 37.3
ou 256.983 < SAtot < 263.274
et nArCOOR < 0.0
ou 15.0 < nSK
92.16 200 204 213
22 citrusy < 0.0
et fatty < 2.0
ou 1.0 < medicinal
18.0 < nSK
ou RBN < 2.0
ou 35.6 < C%
ou nRCO = 1.0
ou 1.727 < MLOGP < 2.289
ou 307.86 < SAtot < 312.242
92.01 196 202 207
23 floral = 6.0
ou fatty < 0.0
ou 1.0 < aromatic < 2.0
1.0 < nCsp3 < 5.0
ou 1.0 < nCIC
ou 1.0 < nR=Cp
ou 2.0 < nROR
ou MLOGP < 2.156
et H% < 63.4
ou RBN < 4.0
et nCs < 8.0
ou 30.0 < nH
91.4 202 202 221
24 6.0 < woody 1.0 < nR07
ou Ui < 0.0
et Mi < 1.134
90.9 10 11 10
25 6.0 < woody 40.814 < Se < 43.698
et Ui < 0.0
ou 1.0 < nR07
90.9 10 11 10
26 fatty < 0.0
ou 1.0 < honey
ou 5.0 < dusty
Mi < 1.128
ou 1.0 < nCIC
ou MLOGP < 2.156
et nCs < 8.0
ou 30.0 < nH
ou 58.8 < H% < 59.5
ou 409.187 < SAtot < 412.943
et C% < 51.1
90.61 193 196 210
27 2.0 < citrusy
ou 4.0 < watery < 5.0
ou fruity < 2.0
H% < 45.2
ou 35.5 < C% < 37.1
ou 11.0 < nCsp3
ou nRCOOR < 0.0
ou 1.0 < nHDon
ou 3.676 < MLOGP < 4.44
90.43 189 196 202
28 fatty < 0.0
ou 2.0 < powdery
ou 5.0 < dusty
RBN < 5.0
ou 37.9 < C%
et H% < 63.0
ou 6.7 < O%
ou 2.502 < MLOGP < 2.74
ou 409.187 < SAtot < 500.444
90.17 202 206 220
29 fatty < 0.0
ou 1.0 < aromatic
ou dusty = 4.0
1.104 < Mi < 1.127
ou 1.0 < nCIC
ou 2.0 < nROR
ou SAtot < 277.185
et H% < 63.4
ou -0.172 < MLOGP < 2.06
et nCs < 8.0
ou 30.0 < nH
et C% < 51.1
ou RBN < 1.0
89.2 190 196 207
30 2.0 < vegetable < 5.0
ou 2.0 < fruity < 8.0
ou 1.0 < woody
33.3 < C% < 40.9
ou 8.0 < nCsp2 < 9.0
ou 1.0 < nR04
ou -0.848 < Hy < -0.781
et 104.16 < MW < 264.45
ou 5.0 < RBN < 6.0
ou 52.2 < H% < 53.3
ou 204.237 < SAtot < 209.916
89.18 198 205 215
31 2.0 < fresh < 5.0
ou metallic = 2.0
ou 2.0 < fruity
14.189 < Se < 45.352
et 1.0 < nRCOOR
ou 136.16 < MW < 216.35
et nCrt < 1.0
ou 8.0 < nC < 9.0
et 43.5 < H%
ou 14.214 < Sv < 15.456
ou 1.098 < Mi < 1.104
ou 7.1 < O% < 8.8
ou -0.856 < Hy < -0.846
88.63 195 199 216
32 citrusy = 1.0
ou 2.0 < fruity
ou dusty < 1.0
20.0 < nBT < 22.0
ou 5.0 < RBN < 12.0
ou 2.0 < nCs < 3.0
ou nRCOOR = 1.0
ou MLOGP < 2.034
et nR07 < 0.0
ou 22.073 < Se < 23.185
ou 30.0 < nAT < 35.0
ou 18.0 < nC
ou 0.75 < ARR < 0.786
87.94 197 202 219
33 citrusy = 1.0
ou 2.0 < fruity
ou dusty < 1.0
258.44 < MW < 282.52
ou 20.0 < nBT < 22.0
ou 5.0 < RBN < 12.0
ou 2.0 < nCs < 3.0
ou nRCOOR = 1.0
ou MLOGP < 2.034
et nR07 < 0.0
ou 22.073 < Se < 23.185
ou 30.0 < nAT < 35.0
ou 0.75 < ARR < 0.786
87.94 197 202 219
34 fresh < 3.0
ou sourish = 5.0
ou 1.0 < animal
3.0 < nBM
ou 1.0 < nArCHO
et H% < 59.6
ou 6.0 < nCs
ou 34.14 < TPSA(Tot) < 38.69
ou 3.721 < MLOGP < 4.631
ou 308.248 < SAtot < 313.075
87.5 196 209 211
35 1.0 < metallic < 2.0
et animal < 0.0
ou 1.0 < sourish
120.16 < MW < 128.19
ou 13.876 < Sv < 22.278
ou 22.949 < Se < 34.723
ou C% < 32.1
ou 1.0 < nR=Cp
ou 2.294 < MLOGP < 2.42
et nHet < 3.0
ou 6.0 < RBN < 11.0
ou ARR = 0.545
ou 209.869 < SAtot < 213.672
87.5 196 201 219
36 2.0 < fresh
ou 1.0 < green < 2.0
ou buttery = 1.0
17.644 < Sv < 22.036
ou nO = 3.0
ou 2.289 < MLOGP < 3.866
et 45.0 < H%
ou 117.16 < MW < 131.19
ou 3.0 < nCsp3 < 10.0
et nCb- < 4.0
ou 20.189 < Se < 22.073
ou -0.865 < Hy < -0.856
et nArCO < 0.0
87.33 193 202 212
37 2.0 < fresh
ou 1.0 < green < 2.0
ou buttery = 1.0
17.644 < Sv < 22.036
ou nHAcc = 3.0
ou 2.289 < MLOGP < 3.866
et 45.0 < H%
ou 117.16 < MW < 131.19
ou 3.0 < nCsp3 < 10.0
et nCb- < 4.0
ou 20.189 < Se < 22.073
ou -0.865 < Hy < -0.856
et nArCO < 0.0
87.33 193 202 212
38 2.0 < fresh
ou 1.0 < green < 2.0
ou buttery = 1.0
17.644 < Sv < 22.036
ou nHet = 3.0
ou 2.289 < MLOGP < 3.866
et 45.0 < H%
ou 117.16 < MW < 131.19
ou 3.0 < nCsp3 < 10.0
et nCb- < 4.0
ou 20.189 < Se < 22.073
ou -0.865 < Hy < -0.856
et nArCO < 0.0
87.33 193 202 212
39 6.0 < fresh
ou 4.0 < fruity
ou aromatic < 0.0
58.3 < H% < 63.0
ou 4.0 < nCsp3
ou 1.0 < nCrs < 3.0
et nArOH < 0.0
ou 178.3 < MW < 192.23
ou 0.75 < ARR < 0.909
ou -0.651 < Hy < -0.334
ou 2.351 < MLOGP < 2.386
et 15.764 < Se
ou 1.128 < Mi
87.12 176 180 198
40 green < 1.0
ou 3.0 < sweet
ou 1.0 < spicy
1.0 < nCconj < 4.0
ou 1.0 < nOHp
et nCs < 3.0
ou 242.45 < MW
ou H% = 60.0
ou 1.0 < nCIC
ou 1.0 < nOHt
ou 353.246 < SAtot < 359.958
87.05 195 202 217
41 2.0 < watery
ou 1.0 < buttery
ou 1.0 < woody
166.29 < MW < 258.44
ou 1.0 < nCt
ou 1.0 < nRCOOH
ou 255.706 < SAtot < 318.978
et 46.2 < H%
ou 12.89 < TPSA(Tot) < 23.79
et ARR < 0.667
ou 13.129 < Sv < 13.655
ou 2.0 < nCsp2 < 4.0
ou 2.083 < MLOGP < 2.152
87.03 188 198 206
42 5.0 < erogenic < 7.0
ou 6.0 < woody
et sourish < 0.0
44.0 < nBT
et 1.0 < nCrs < 9.0
ou 0.286 < ARR < 0.316
et 22.514 < Sv < 25.805
86.66 13 14 14
43 3.0 < fruity
ou aromatic < 0.0
ou spicy < 0.0
nCIC < 0.0
ou 1.0 < nR=Cp
et nCb- < 1.0
ou 15.117 < Sv
ou O% < 3.7
et nCsp2 < 13.0
ou MW = 108.15
ou 2.294 < MLOGP < 2.386
86.16 193 208 209
44 fresh < 2.0
ou floral = 2.0
ou fruity < 0.0
16.171 < Sv < 16.832
ou H% < 48.3
ou 7.0 < nCs
ou 4.0 < nCt
ou nRCOOR < 0.0
et Mi < 1.146
ou 20.0 < nBT < 23.0
ou RBN = 2.0
ou 303.262 < SAtot < 307.018
86.16 193 199 218
45 3.0 < watery < 6.0
ou 2.0 < floral < 3.0
ou 2.0 < fruity
3.0 < RBN < 12.0
ou nRCOOR = 1.0
et MW < 262.43
ou 3.8 < N% < 5.3
ou nCs = 2.0
ou -0.848 < Hy < -0.828
ou 200.711 < SAtot < 245.206
et nArOH < 0.0
ou Sv = 15.456
ou 9.7 < O% < 10.7
85.77 187 192 213
46 1.0 < erogenic
et 6.0 < powdery
nCp = 6.0
ou 2.0 < nArNO2
85.71 6 7 6
47 3.0 < tart
et 1.0 < medicinal < 3.0
et 1.0 < smoky
1.0 < nPyridines
ou TPSA(Tot) < 0.0
et 41.7 < C% < 50.0
85.71 6 7 6
48 3.0 < watery < 5.0
ou 3.0 < floral
ou 2.0 < fruity < 8.0
164.27 < MW < 180.22
ou 10.602 < Sv < 12.064
ou 5.0 < RBN < 12.0
ou 12.0 < nC < 14.0
ou 4.5 < O% < 9.5
ou 0.286 < ARR < 0.316
ou nR=Cs = 2.0
et -0.972 < Hy < -0.161
ou 2.369 < MLOGP < 2.455
84.72 183 188 211
49 3.0 < watery < 5.0
ou 3.0 < floral
ou 2.0 < fruity < 8.0
164.27 < MW < 180.22
ou 10.602 < Sv < 12.064
ou 5.0 < RBN < 12.0
ou 12.0 < nC < 14.0
ou 4.5 < O% < 9.5
ou nR=Cs = 2.0
et -0.972 < Hy < -0.161
ou 6.0 < nCp
ou 2.369 < MLOGP < 2.455
84.72 183 188 211
50 2.0 < animal < 3.0
ou 7.0 < erogenic
et tart < 1.0
17.0 < nSK
et nCt < 2.0
et 384.96 < SAtot < 438.243
84.61 11 12 12
51 sourish = 1.0
ou 2.0 < fruity
ou 1.0 < woody < 5.0
1.0 < nRCOOR
ou 216.84 < SAtot < 369.664
et nCt < 2.0
ou 11.822 < Sv < 12.129
ou 10.0 < nCsp3 < 11.0
et 43.5 < H% < 64.9
ou 5.0 < RBN < 6.0
ou nCsp2 = 9.0
ou 1.977 < MLOGP < 2.124
84.47 185 192 212
52 1.0 < fatty
ou 2.0 < fruity
ou sweet < 0.0
3.0 < RBN < 12.0
ou 1.0 < nRCOOR
ou -0.917 < Hy < -0.897
ou 2.242 < MLOGP < 2.42
et nHet < 4.0
et nArOR < 1.0
ou ARR = 0.75
ou 1.0 < nOHp
et nR07 < 0.0
et 12.89 < TPSA(Tot)
83.83 166 174 190
53 8.0 < woody 15.0 < nC < 16.0
ou 1.0 < nR07
et nCt = 3.0
83.33 5 6 5
54 5.0 < fatty 8.0 < RBN < 10.0
ou 10.0 < nCsp3 < 11.0
et 1.0 < nOHp
83.33 5 6 5
55 2.0 < erogenic < 7.0
et 6.0 < powdery
7.0 < nBM < 8.0
et nCIC = 2.0
ou 0.286 < ARR < 0.316
et 4.0 < nCp < 6.0
83.33 5 5 6
56 4.0 < green < 5.0
ou sourish < 1.0
ou 1.0 < fruity < 2.0
180.22 < MW < 182.29
ou Mi < 1.107
ou 10.0 < nCsp3
ou nRCOOR < 0.0
ou 1.0 < nROH
ou -0.795 < Hy < -0.768
ou 2.573 < MLOGP < 2.592
83.33 185 191 216
57 fresh < 1.0
ou minty = 2.0
ou fruity < 1.0
nBM < 1.0
ou RBN < 3.0
ou 28.0 < nH
ou 2.0 < nCb-
et 30.0 < C%
ou 164.27 < MW < 166.29
ou 28.28 < Se < 28.723
ou 1.0 < nROH
ou 2.07 < MLOGP < 2.156
83.25 174 182 201
58 sourish = 4.0
ou tart = 2.0
ou aromatic < 0.0
MW = 150.19
ou nDB < 0.0
ou 29.3 < C% < 38.5
ou 3.17 < MLOGP
et 6.0 < nC < 18.0
et nCsp2 < 13.0
ou 46.2 < H% < 46.8
ou 13.6 < O% < 14.3
ou SAtot = 251.108
82.77 173 181 201
59 sourish = 4.0
ou tart = 2.0
ou aromatic < 0.0
MW = 150.19
ou nDB < 0.0
ou 29.3 < C% < 38.5
ou 3.17 < MLOGP
ou SAtot = 251.108
et 6.0 < nC < 18.0
et nCsp2 < 13.0
ou 46.2 < H% < 46.8
ou 13.6 < O% < 14.3
82.77 173 181 201
60 aldehyde < 0.0
et 1.0 < coniferous
ou 6.0 < woody
3.0 < nCrs < 5.0
ou 1.0 < nOHs
et 1.0 < nCrt
ou 62.2 < H% < 62.9
ou Hy = -0.96
et RBN < 4.0
82.35 28 33 29
61 1.0 < erogenic < 5.0
ou 4.0 < woody
et 2.0 < dusty
35.9 < C% < 38.2
ou 2.0 < nCrq
et 11.0 < nC < 17.0
ou 8.0 < nCar < 9.0
et 1.117 < Mi
et O% < 4.4
ou 5.1 < N% < 8.3
et 46.2 < H%
82.14 23 27 24
62 fresh < 0.0
ou 1.0 < medicinal
ou spicy = 2.0
nCIC = 2.0
ou nCs < 0.0
et -0.96 < Hy < -0.119
ou MW = 150.24
ou 42.0 < nBT
ou 3.0 < nCrs < 4.0
ou nCconj = 1.0
ou 1.0 < nOHs
et 32.1 < C%
ou 14.189 < Se < 15.753
81.69 125 136 142
63 metallic < 1.0
et aldehyde < 0.0
et 1.0 < erogenic
22.036 < Sv < 25.563
ou 1.0 < nRCO
et 363.761 < SAtot < 438.243
ou nBM = 10.0
et RBN < 7.0
et nCsp2 < 8.0
81.48 22 25 24
64 tart < 0.0
ou 1.0 < medicinal < 2.0
ou 1.0 < aromatic < 5.0
1.131 < Mi < 1.132
ou nAB = 12.0
ou nH < 15.0
ou nCs = 4.0
ou 3.0 < nCrs
ou 2.17 < Ui
et nCt < 3.0
et -0.96 < Hy
ou 353.246 < SAtot < 358.224
80.51 157 161 191
65 1.0 < medicinal
ou 1.0 < aromatic
ou 1.0 < anisic < 4.0
18.189 < Se < 24.284
ou 1.126 < Mi < 1.127
ou nBT = 34.0
ou nCsp3 < 5.0
ou 3.0 < nCrs < 4.0
ou 1.0 < nArOR
et MW < 254.35
ou 26.09 < Sv
et nCs < 8.0
80.23 138 144 166
66 6.0 < floral
et 1.0 < lavender
1.0 < nOHt
et 2.545 < MLOGP < 2.894
80.0 4 4 5
67 7.0 < woody RBN < 0.0
et 1.0 < nR07
ou 3.941 < MLOGP < 4.145
80.0 8 8 10
68 1.0 < animal
ou sweet = 6.0
ou 1.0 < aromatic
232.4 < MW < 256.43
ou 29.28 < Se < 29.607
ou 7.4 < O%
ou 1.0 < nCsp3 < 5.0
ou nCp < 0.0
ou 4.0 < nCar < 6.0
et RBN < 6.0
ou -0.795 < Hy < -0.413
et C% < 51.1
ou 0.4 < ARR < 0.786
79.06 136 141 167
69 3.0 < lavender
ou 3.0 < fruity
ou buttery = 2.0
13.0 < nBT < 45.0
et 45.5 < H% < 63.4
et 1.0 < nRCOOR
ou Mi = 1.127
ou -0.846 < Hy < -0.835
et nCb- < 2.0
ou O% = 3.7
et 2.0 < RBN < 11.0
78.78 78 90 87
70 2.0 < medicinal
ou 1.0 < aromatic
ou 1.0 < anisic < 4.0
1.126 < Mi < 1.127
ou nCsp3 < 5.0
ou nCrs = 4.0
ou 1.0 < nArCOOR
ou 183.839 < SAtot < 266.459
et nN < 0.0
et ARR < 0.786
et -0.946 < Hy
ou 13.129 < Sv < 13.688
ou nCbH = 5.0
77.84 123 130 151
71 2.0 < medicinal
ou 1.0 < aromatic
ou 1.0 < anisic < 4.0
38.6 < C% < 39.4
ou nCsp3 < 5.0
ou nCrs = 4.0
ou 1.0 < nArCOOR
ou 183.839 < SAtot < 266.459
et nN < 0.0
et ARR < 0.786
et -0.946 < Hy
ou 13.129 < Sv < 13.688
ou nCbH = 5.0
77.84 123 130 151
72 4.0 < spicy
et 1.0 < smoky
1.0 < nN
ou 2.0 < nCbH < 3.0
et 14.402 < Sv < 17.832
et 1.121 < Mi < 1.125
77.77 7 9 7
73 1.0 < watery < 2.0
et floral < 2.0
et 4.0 < vegetable
2.0 < nROR
ou 235.547 < SAtot < 263.456
et 22.949 < Se
et 34.5 < C% < 46.2
et O% < 6.9
77.77 14 16 16
74 3.0 < fresh
ou lavender = 1.0
ou 1.0 < woody
1.127 < Mi < 1.139
ou 1.0 < nCt
et 19.956 < Se < 46.909
ou 128.24 < MW < 132.17
ou 10.0 < nC < 11.0
ou 34.8 < C% < 39.4
ou nCp = 2.0
ou 4.44 < MLOGP < 4.817
et 50.0 < H%
ou nCbH = 3.0
77.31 150 163 181
75 2.0 < erogenic
ou 5.0 < powdery
et aromatic < 2.0
22.036 < Sv < 25.563
ou 12.0 < nAB
et 32.6 < C% < 46.9
ou nBM = 10.0
et nR=Cs < 1.0
76.92 20 23 23
76 2.0 < fatty
ou 1.0 < aldehyde < 2.0
ou 3.0 < lavender
nCIC < 0.0
ou 1.0 < nRCHO
ou 1.0 < nOHp
et 16.0 < nH
ou 120.16 < MW < 128.19
ou 1.135 < Mi < 1.136
ou nBT = 36.0
et 2.0 < RBN
ou 14.929 < Sv < 15.349
et Ui < 2.807
76.54 62 67 76
77 6.0 < erogenic < 7.0
ou 6.0 < woody
38.0 < nAT < 47.0
et 2.0 < nCIC < 3.0
76.47 13 15 15
78 floral = 7.0
ou 1.0 < medicinal
ou 1.0 < aromatic < 8.0
nH < 18.0
ou 4.0 < nCbH < 5.0
et nN < 1.0
et H% < 62.1
ou 214.34 < MW < 220.39
ou RBN = 1.0
et nROR < 1.0
et MLOGP < 4.116
ou 26.09 < Sv
ou 313.075 < SAtot < 326.335
76.34 142 145 183
79 6.0 < floral
ou fruity < 1.0
ou earthy = 4.0
37.5 < H% < 45.2
ou 11.0 < nCsp3
ou nRCOOR < 0.0
ou 1.0 < nHDon
76.26 151 155 194
80 fresh < 1.0
ou watery < 0.0
ou 6.0 < medicinal
nH < 9.0
ou 2.0 < nCb-
ou 1.0 < nCconj
et nRCHO < 0.0
ou 11.0 < RBN
ou nR05 = 1.0
ou 5.0 < nCrs < 9.0
et 1.0 < nHet
ou 21.0 < nAT < 22.0
et 31.0 < C%
75.51 111 123 135
81 4.0 < floral < 6.0
et 5.0 < anisic
19.745 < Se < 20.073
et 0.6 < ARR
et nCbH < 4.0
75.0 3 4 3
82 fruity < 0.0
et buttery < 0.0
ou 3.0 < woody
258.44 < MW < 270.51
ou 1.128 < Mi < 1.129
ou 1.0 < nN
ou 1.0 < nCrt
ou 1.0 < nArOH
et RBN < 5.0
ou 30.0 < nH
ou nCsp2 = 8.0
ou 3.502 < MLOGP < 3.563
et 32.1 < C%
74.22 72 78 91
83 3.0 < lavender
ou 3.0 < fruity
ou 1.0 < buttery < 2.0
3.0 < nCconj < 4.0
ou 1.0 < nRCOOR
et 19.4 < Se < 45.909
ou 18.59 < Sv < 19.171
ou 1.0 < nOHs
ou 2.455 < MLOGP < 2.502
ou 358.224 < SAtot < 371.131
et 40.0 < H% < 64.0
et nR07 < 0.0
et -0.923 < Hy < -0.294
73.28 96 115 112
84 1.0 < citrusy < 7.0
ou 2.0 < fatty
ou vegetable = 5.0
nDB = 2.0
ou nCIC < 0.0
et 6.0 < nCsp3 < 15.0
ou 22.745 < Se < 23.611
et nR05 < 0.0
ou 61.1 < H% < 61.5
et -0.96 < Hy < -0.213
ou MW = 150.24
et nOHt < 0.0
73.11 68 85 76
85 2.0 < fatty
ou 8.0 < aldehyde
ou 1.0 < coniferous < 2.0
61.9 < H%
ou 5.0 < nCs < 8.0
ou nCt = 3.0
et 2.25 < MLOGP
ou 35.1 < C% < 35.5
et nCsp3 < 14.0
et nR05 < 0.0
ou nCrs = 5.0
72.0 54 64 65
86 3.0 < fresh < 5.0
ou 2.0 < sourish < 3.0
ou minty = 1.0
1.0 < nCs < 9.0
ou nCt = 1.0
ou -0.856 < Hy < -0.807
et 116.18 < MW < 240.32
ou Mi = 1.12
ou C% < 30.8
et 43.8 < H%
ou 1.977 < MLOGP < 2.083
et nRCOOH < 0.0
ou TPSA(Tot) < 9.23
71.5 143 146 197
87 4.0 < animal
ou 3.0 < erogenic < 7.0
et metallic < 1.0
23.831 < Sv < 25.563
ou nR05 = 1.0
et O% < 4.2
ou 4.2 < N% < 8.3
et 1.114 < Mi < 1.138
et nCconj < 1.0
71.42 10 13 11
88 4.0 < watery < 7.0
ou 5.0 < fatty < 6.0
ou 4.0 < aldehyde < 7.0
8.0 < RBN < 10.0
et 63.2 < H%
ou 228.26 < MW < 232.4
ou 32.1 < C% < 32.3
ou 2.8 < O% < 3.0
et nCrs < 0.0
et 278.772 < SAtot < 403.253
70.37 19 24 22
89 4.0 < coniferous < 5.0
ou 4.0 < dusty
et floral < 1.0
RBN < 0.0
et 3.0 < nCs < 8.0
et 1.0 < nCq
70.0 7 10 7
90 4.0 < watery
ou 1.0 < erogenic
et 1.0 < floral < 7.0
23.181 < Sv < 25.332
ou 2.2 < O% < 3.3
ou 1.0 < nArCO
et 316.078 < SAtot < 438.243
ou 29.28 < Se < 29.284
ou 4.5 < N% < 8.3
et H% < 65.2
et nR05 < 1.0
69.81 37 47 43
91 erogenic = 1.0
ou 3.0 < dusty
et fatty < 1.0
35.6 < C% < 39.3
ou 3.4 < N% < 5.0
et 16.456 < Sv < 25.805
ou 41.7 < H% < 42.1
ou 12.89 < TPSA(Tot) < 15.79
ou 235.547 < SAtot < 236.268
et 20.0 < nBT
ou 26.84 < Se < 26.956
et RBN < 4.0
68.51 37 48 43
92 watery < 1.0
et animal < 0.0
et 1.0 < balsamic
8.0 < nCsp2 < 15.0
ou 1.0 < nR07
et 17.07 < TPSA(Tot) < 37.3
ou 0.922 < MLOGP < 1.312
et ARR < 0.632
ou 41.7 < H% < 42.9
et 2.5 < O% < 15.8
66.66 30 36 39
93 1.0 < aldehyde < 6.0
ou 1.0 < medicinal
ou 3.0 < aromatic < 5.0
1.0 < nROH
ou 0.936 < MLOGP < 2.754
et 116.18 < MW < 206.26
ou 31.6 < C% < 31.7
ou 3.0 < nCbH < 9.0
ou TPSA(Tot) = 18.46
ou 148.834 < SAtot < 245.206
et nCp < 3.0
et -0.96 < Hy < -0.161
ou 0.4 < ARR < 0.545
66.29 120 126 175
94 2.0 < earthy < 3.0
ou 1.0 < smoky < 2.0
ou 4.0 < woody
nO < 0.0
ou 35.7 < C% < 38.7
ou 2.0 < nR05
ou 5.0 < nCs < 6.0
ou 1.0 < nArOH
et 43.8 < H% < 62.9
et Ui < 2.7
et 2.07 < MLOGP
ou Hy = -0.848
ou TPSA(Tot) = 18.46
65.97 64 78 83
95 citrusy = 2.0
ou 2.0 < lavender
ou woody = 4.0
1.127 < Mi < 1.138
et nR=Ct = 1.0
ou 186.33 < MW < 186.38
et nR05 < 0.0
ou Sv = 15.456
ou 58.3 < H% < 58.8
et 3.0 < nCp
et 2.502 < MLOGP < 3.681
ou 26.396 < Se < 26.498
63.15 24 33 29
96 5.0 < animal nAB = 10.0
et 3.17 < Uc < 3.585
60.0 3 5 3
97 5.0 < animal 8.0 < nBM < 11.0
et nAB = 10.0
60.0 3 5 3

Qualités

Medicinal Coniferous Lavender Earthy Balsamic Fruity Tart Aldehyde Sourish Honey Animal Floral Green Smoky Sweet Fatty Buttery Anisic Minty Dusty Aromatic Fresh Vegetable Erogenic Citrusy Woody Powdery Spicy Watery Metallic

Propriétés physico-chimiques

Code Description Catégorie Sous-catégorie
nCrq number of ring quaternary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nCsp2 number of sp2 hybridized Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nROR number of ethers (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nRCOOR number of esters (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
SAtot total surface area from P_VSA-like descriptors Molecular properties Basic descriptors
H% percentage of H atoms Constitutional indices Basic descriptors
nROH number of hydroxyl groups Functional group counts Basic descriptors
nRCOOH number of carboxylic acids (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
RBN number of rotatable bonds Constitutional indices Basic descriptors
N% percentage of N atoms Constitutional indices Basic descriptors
Ui unsaturation index Molecular properties Basic descriptors
nAT number of atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCt number of total tertiary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nCs number of total secondary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nHDon number of donor atoms for H-bonds (N and O) Functional group counts Basic descriptors
TPSA(Tot) topological polar surface area using N,O,S,P polar contributions Molecular properties Basic descriptors
nCq number of total quaternary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nCconj number of non-aromatic conjugated C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
Uc unsaturation count Molecular properties Basic descriptors
nCp number of terminal primary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
Hy hydrophilic factor Molecular properties Basic descriptors
nO number of Oxygen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nN number of Nitrogen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nOHt number of tertiary alcohols Functional group counts Basic descriptors
nOHs number of secondary alcohols Functional group counts Basic descriptors
nArCOOR number of esters (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nOHp number of primary alcohols Functional group counts Basic descriptors
nH number of Hydrogen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAB number of aromatic bonds Constitutional indices Basic descriptors
nDB number of double bonds Constitutional indices Basic descriptors
nSK number of non-H atoms Constitutional indices Basic descriptors
nC number of Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nR=Ct number of aliphatic tertiary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nR=Cs number of aliphatic secondary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nR07 number of 7-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
nR06 number of 6-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
nR05 number of 5-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
nArNO2 number of nitro groups (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nR04 number of 4-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
nR=Cp number of terminal primary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nRCHO number of aldehydes (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nCar number of aromatic C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nHAcc number of acceptor atoms for H-bonds (N,O,F) Functional group counts Basic descriptors
nHet number of heteroatoms Constitutional indices Basic descriptors
nCbH number of unsubstituted benzene C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
Sv sum of atomic van der Waals volumes (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
nArCO number of ketones (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nArCHO number of aldehydes (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nPyridines number of Pyridines Functional group counts Basic descriptors
nArOR number of ethers (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
C% percentage of C atoms Constitutional indices Basic descriptors
Mi mean first ionization potential (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
O% percentage of O atoms Constitutional indices Basic descriptors
nBT number of bonds Constitutional indices Basic descriptors
nArOH number of aromatic hydroxyls Functional group counts Basic descriptors
Se sum of atomic Sanderson electronegativities (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
ARR aromatic ratio Ring descriptors Basic descriptors
nCIC number of rings (cyclomatic number) Ring descriptors Basic descriptors
nBM number of multiple bonds Constitutional indices Basic descriptors
nCb- number of substituted benzene C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
MW molecular weight Constitutional indices Basic descriptors
MLOGP Moriguchi octanol-water partition coeff. (logP) Molecular properties Basic descriptors
nRCO number of ketones (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nCrt number of ring tertiary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nCrs number of ring secondary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nCsp3 number of sp3 hybridized Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors

Visualisations