Olfamining Rapport d'expérience

Informations générales
  • Algorithme : Redescription mining
  • Date de l'expérience : 31 oct. 2014 08:09:32
  • Qualités :
  • Propriétés physico-chimiques :

Redescriptions

Score de l'analyse : Moyenne des score des redescriptions.

Comment lire les redescriptions

# Qualités Propriétés physico-chimiques Score (en %) Support Support qualités Support propriétés
1 8.0 < animal nBM = 10.0
et O% < 2.4
100.0 3 3 3
2 8.0 < animal nBM = 10.0
et RBN < 0.0
100.0 3 3 3
3 vegetable < 1.0
et 7.0 < woody
1.133 < Mi < 1.134
et nH = 28.0
100.0 3 3 3
4 dusty < 3.0
et 7.0 < woody
1.133 < Mi < 1.134
et nH = 28.0
100.0 3 3 3
5 2.0 < coniferous < 3.0
et 3.0 < powdery
1.127 < Mi < 1.13
et 3.0 < nCIC
100.0 3 3 3
6 2.0 < coniferous < 3.0
et 3.0 < powdery
37.5 < C% < 38.6
et 3.0 < nCIC
100.0 3 3 3
7 coniferous = 1.0
et 7.0 < woody
1.133 < Mi
et 1.0 < nR07
100.0 3 3 3
8 4.0 < animal
et 2.0 < erogenic < 3.0
nBM = 10.0
et 8.0 < nCsp2 < 11.0
100.0 3 3 3
9 4.0 < animal
et 2.0 < erogenic < 3.0
nAB = 10.0
et 8.0 < nCsp2 < 11.0
100.0 3 3 3
10 1.0 < smoky < 2.0
et 7.0 < woody
nBM = 2.0
et 1.0 < nR07
100.0 3 3 3
11 coniferous = 3.0 1.0 < nCrt
et 3.267 < MLOGP < 3.721
et 245.206 < SAtot < 358.224
100.0 3 3 3
12 honey = 1.0
et buttery = 2.0
3.0 < nO
et 51.6 < H% < 57.9
et nRCOOR = 1.0
100.0 3 3 3
13 fresh < 2.0
et 8.0 < fruity
184.31 < MW
et 16.305 < Sv < 17.832
et 2.0 < nCrs < 4.0
100.0 3 3 3
14 fresh < 2.0
et 8.0 < fruity
16.305 < Sv < 17.832
et 13.0 < nSK
et 2.0 < nCrs < 4.0
100.0 3 3 3
15 honey = 1.0
et buttery = 2.0
51.6 < H% < 57.9
et nRCOOR = 1.0
et 3.0 < nHAcc
100.0 3 3 3
16 buttery = 1.0
et 1.0 < anisic < 4.0
1.125 < Mi < 1.13
et 3.0 < nHAcc
et MLOGP < 2.11
100.0 3 3 3
17 6.0 < erogenic
ou 4.0 < woody
254.46 < MW < 258.44
ou 4.0 < nCp < 6.0
et RBN < 3.0
ou 62.2 < H% < 62.9
et 333.929 < SAtot
92.59 25 25 27
18 medicinal < 0.0
ou buttery = 1.0
3.0 < RBN
ou 13.0 < nC
ou 1.0 < nOHp
ou 30.21 < TPSA(Tot)
et nArCOOR < 0.0
ou 1.104 < Mi < 1.11
et 2.2 < O%
ou 8.0 < nBM < 10.0
ou 54.2 < H% < 54.5
ou nCt = 2.0
92.45 196 202 206
19 medicinal < 0.0
ou buttery = 1.0
3.0 < RBN
ou 13.0 < nC
ou 1.0 < nOHp
ou 30.21 < TPSA(Tot)
et nArCOOR < 0.0
ou 1.104 < Mi < 1.11
et 2.2 < O%
ou 8.0 < nBM < 10.0
ou 54.2 < H% < 54.5
ou nR=Ct = 1.0
92.45 196 202 206
20 medicinal < 0.0
ou buttery = 1.0
3.0 < RBN
ou 13.0 < nC
ou 1.0 < nOHp
ou 30.21 < TPSA(Tot)
et nArCOOR < 0.0
ou 1.104 < Mi < 1.11
et 2.2 < O%
ou 204.39 < MW < 222.26
ou 4.2 < N% < 5.3
ou nCt = 2.0
92.45 196 202 206
21 medicinal < 0.0
ou dusty = 3.0
146.2 < MW < 148.17
ou 3.0 < RBN
ou 13.0 < nC
ou 1.0 < nRCHO
ou 1.0 < nOHp
ou 29.46 < TPSA(Tot) < 37.3
et nArCOOR < 0.0
ou 1.104 < Mi < 1.108
ou 15.0 < nSK
ou nCt = 2.0
91.78 201 208 212
22 6.0 < woody 1.0 < nR07
ou Ui < 0.0
et Mi < 1.134
90.9 10 11 10
23 6.0 < woody 40.814 < Se < 43.698
et Ui < 0.0
ou 1.0 < nR07
90.9 10 11 10
24 medicinal < 0.0
ou sweet = 3.0
12.0 < nSK < 21.0
ou nR06 < 0.0
et nArOH < 0.0
ou RBN = 3.0
ou H% < 42.9
ou 1.0 < nRCHO
ou 212.821 < SAtot < 234.092
et ARR < 0.706
ou 10.0 < nCsp2 < 13.0
ou 1.591 < MLOGP < 1.769
90.54 201 206 217
25 citrusy < 0.0
et fatty < 2.0
18.0 < nSK
ou RBN < 2.0
ou 35.6 < C%
ou nRCO = 1.0
ou 1.727 < MLOGP < 2.289
ou 307.86 < SAtot < 312.242
et -0.946 < Hy
ou 2.0 < nCIC < 3.0
90.43 189 196 202
26 4.0 < fresh < 5.0
ou medicinal < 0.0
212.26 < MW < 258.44
ou 1.126 < Mi
ou H% < 42.9
ou 1.0 < nRCOOR
ou 1.0 < nRCHO
ou 1.0 < nOHp
et nArOH < 0.0
ou 4.0 < RBN < 5.0
ou 4.5 < O% < 4.8
ou -0.164 < Hy
89.18 198 203 217
27 4.0 < fresh < 5.0
ou medicinal < 0.0
212.26 < MW < 258.44
ou 1.126 < Mi
ou H% < 42.9
ou 4.5 < O% < 4.8
ou 1.0 < nRCOOR
ou 1.0 < nRCHO
ou 1.0 < nOHp
et nArOH < 0.0
ou 4.0 < RBN < 5.0
ou -0.164 < Hy
89.18 198 203 217
28 4.0 < watery < 5.0
ou fruity < 2.0
H% < 45.2
ou 35.5 < C% < 37.1
ou 11.0 < nCsp3
ou nRCOOR < 0.0
ou 1.0 < nHDon
ou 3.676 < MLOGP < 4.44
87.98 183 189 202
29 1.0 < erogenic
et 6.0 < powdery
nCp = 6.0
ou 2.0 < nArNO2
85.71 6 7 6
30 5.0 < erogenic < 7.0 25.332 < Sv < 25.563
et 44.0 < nBT
ou 0.286 < ARR < 0.316
et 1.0 < RBN < 5.0
85.71 6 6 7
31 aromatic < 0.0
ou spicy < 0.0
nCIC < 0.0
ou 1.0 < nR=Cp
et nCb- < 1.0
ou 15.117 < Sv
ou O% < 3.7
et nCsp2 < 13.0
ou 0.667 < ARR
ou 2.351 < MLOGP < 2.386
et nOHs < 0.0
ou 1.141 < Mi
ou 37.3 < TPSA(Tot)
et nArCHO < 0.0
85.0 187 193 214
32 2.0 < watery < 5.0
et 4.0 < aldehyde
Se < 37.258
et 10.0 < RBN < 11.0
ou 64.3 < H% < 65.2
et nCp < 2.0
84.61 11 11 13
33 8.0 < woody 15.0 < nC < 16.0
ou 1.0 < nR07
et nCt = 3.0
83.33 5 6 5
34 5.0 < fatty 8.0 < RBN < 10.0
ou 10.0 < nCsp3 < 11.0
et 1.0 < nOHp
83.33 5 6 5
35 2.0 < erogenic < 7.0
et 6.0 < powdery
7.0 < nBM < 8.0
et nCIC = 2.0
ou 0.286 < ARR < 0.316
et 4.0 < nCp < 6.0
83.33 5 5 6
36 green < 1.0
ou 1.0 < aromatic
7.0 < nBM
ou 4.0 < nCrs
ou 1.0 < nCconj < 4.0
ou 1.0 < nOHp
ou -0.79 < Hy
et H% < 63.4
ou 242.45 < MW
ou nCrt = 2.0
ou 353.246 < SAtot < 357.033
et 9.23 < TPSA(Tot)
ou 1.0 < nR05
83.09 172 179 200
37 fruity < 0.0
ou buttery < 0.0
242.45 < MW < 270.51
ou 14.189 < Se < 19.189
ou 62.5 < H% < 63.2
ou 41.4 < C% < 42.2
ou 8.3 < O% < 9.5
ou 4.0 < nCt
ou nRCOOR < 0.0
ou 2.768 < MLOGP < 2.865
83.03 186 200 210
38 sweet < 2.0
ou 2.0 < woody < 5.0
58.8 < H% < 62.9
ou 1.0 < nHDon
ou TPSA(Tot) = 18.46
et 1.834 < MLOGP
ou 220.34 < MW < 226.29
ou nBM < 6.0
ou nO < 1.0
et nArCO < 0.0
ou 24.036 < Sv < 26.09
ou 1.0 < nArCOOR
et 1.107 < Mi
ou O% < 0.0
81.42 171 177 204
39 3.0 < watery < 6.0
ou 2.0 < fruity
3.0 < RBN < 12.0
ou nRCOOR = 1.0
et MW < 240.32
ou 19.745 < Se < 21.629
et 17.07 < TPSA(Tot)
ou 1.099 < Mi < 1.102
et nArOH < 0.0
et nArOR < 1.0
ou 48.1 < C% < 48.6
ou nCs = 3.0
et nCq < 1.0
ou -0.912 < Hy < -0.891
ou 1.239 < MLOGP < 1.769
et nCrt < 1.0
et 204.237 < SAtot
ou 6.5 < O% < 7.9
81.14 142 147 170
40 3.0 < watery < 6.0
ou 2.0 < fruity
3.0 < RBN < 12.0
ou nRCOOR = 1.0
et MW < 240.32
ou 19.745 < Se < 21.629
et 17.07 < TPSA(Tot)
ou 1.099 < Mi < 1.102
et nArOH < 0.0
et nArOR < 1.0
ou 48.1 < C% < 48.6
ou nCs = 3.0
ou -0.912 < Hy < -0.891
et nCq < 1.0
ou 1.239 < MLOGP < 1.769
et nCrt < 1.0
et 204.237 < SAtot
ou 6.5 < O% < 7.9
81.14 142 147 170
41 6.0 < floral
et 1.0 < lavender
1.0 < nOHt
et 2.545 < MLOGP < 2.894
80.0 4 4 5
42 7.0 < woody RBN < 0.0
et 1.0 < nR07
ou 3.941 < MLOGP < 4.145
80.0 8 8 10
43 3.0 < watery < 5.0
ou 2.0 < fruity < 8.0
164.27 < MW < 180.22
ou 5.0 < RBN < 12.0
ou 4.5 < O% < 9.5
ou nR=Cs = 2.0
et nArOH < 0.0
et nArOR < 1.0
ou 2.998 < MLOGP < 3.17
et 19.745 < Se < 46.047
ou nCs = 3.0
et nCq < 1.0
ou 1.098 < Mi < 1.108
et 1.0 < nHet < 4.0
et 12.89 < TPSA(Tot)
ou 51.1 < C% < 52.2
ou -0.164 < Hy < -0.161
80.0 136 143 163
44 3.0 < watery < 5.0
ou 2.0 < fruity < 8.0
164.27 < MW < 180.22
ou 5.0 < RBN < 12.0
ou 4.5 < O% < 9.5
ou nR=Cs = 2.0
et nArOH < 0.0
et nArOR < 1.0
ou 2.998 < MLOGP < 3.17
et 19.745 < Se < 46.047
ou nCs = 3.0
et nCq < 1.0
ou 1.098 < Mi < 1.108
ou -0.164 < Hy < -0.161
et 1.0 < nHet < 4.0
et 12.89 < TPSA(Tot)
ou 51.1 < C% < 52.2
80.0 136 143 163
45 6.0 < fresh
ou aromatic < 0.0
58.3 < H% < 63.0
ou 4.0 < nCsp3
ou 0.75 < ARR
ou 1.0 < nCrs < 3.0
ou -0.651 < Hy < -0.334
et O% < 9.5
ou Se < 15.764
ou 4.0 < nO
ou 2.351 < MLOGP < 2.386
et 108.15 < MW
79.79 154 158 189
46 citrusy = 1.0
ou 2.0 < fruity
nRCOOR = 1.0
et MLOGP < 3.917
ou 12.929 < Sv < 13.778
ou 29.4 < C% < 30.0
ou 2.0 < nCs < 3.0
et nCq < 1.0
ou 11.0 < RBN < 12.0
et 215.657 < SAtot
ou 0.75 < ARR < 0.786
ou nCconj = 3.0
ou -0.213 < Hy < -0.161
et 17.305 < Se < 46.047
et nCt < 2.0
ou O% = 5.0
79.74 126 133 151
47 metallic = 2.0
ou 2.0 < fruity
3.0 < RBN
ou 2.0 < nHet < 3.0
ou 1.0 < nRCOOR
et 88.12 < MW < 240.32
ou 47.6 < C% < 51.1
ou 2.753 < MLOGP < 3.127
et 42.9 < H%
ou 20.0 < nAT < 22.0
ou nCsp3 = 6.0
et nN < 1.0
ou 179.249 < SAtot < 201.725
et ARR < 0.786
79.6 160 165 196
48 2.0 < fruity
ou sweet < 0.0
3.0 < RBN < 12.0
ou 0.733 < ARR < 0.786
ou 1.0 < nRCOOR
ou 2.242 < MLOGP < 2.42
et 1.0 < nHet < 4.0
ou 1.0 < nOHp
et 13.978 < Se < 45.352
ou 337.685 < SAtot < 363.761
et nOHt < 0.0
et nArOR < 1.0
et 12.89 < TPSA(Tot)
ou nBT = 28.0
78.91 146 152 179
49 tart < 0.0
ou 1.0 < aromatic < 5.0
nAB = 12.0
ou 2.17 < Ui
et 1.0 < nO
ou MW = 150.24
ou nAT = 33.0
ou nBT < 22.0
ou 37.0 < C% < 37.5
ou 6.0 < nCrs
ou 37.3 < TPSA(Tot) < 38.69
77.97 131 144 155
50 sourish = 1.0
ou 2.0 < fruity
1.0 < nRCOOR
ou 216.84 < SAtot < 369.664
et nCt < 2.0
ou 5.0 < RBN < 11.0
et 43.5 < H% < 64.7
et nCconj < 3.0
et nArOR < 1.0
ou 9.0 < nCsp2 < 12.0
ou -0.213 < Hy < -0.161
et 17.07 < TPSA(Tot)
ou 88.12 < MW < 134.24
ou 19.516 < Se < 19.745
ou 0.75 < ARR < 0.786
ou 3.289 < MLOGP < 3.395
et 10.59 < Sv
et N% < 5.0
ou nAT = 14.0
77.83 151 155 190
51 4.0 < spicy
et 1.0 < smoky
1.0 < nN
ou 2.0 < nCbH < 3.0
et 14.402 < Sv < 17.832
et 1.121 < Mi < 1.125
77.77 7 9 7
52 aldehyde < 0.0
et 1.0 < erogenic
22.036 < Sv < 25.563
ou 1.0 < nRCO
et 32.6 < C% < 43.5
ou nBM = 10.0
et 1.0 < nCIC
et nR05 < 1.0
et nR=Cp < 0.0
ou 41.912 < Se < 43.698
77.14 27 30 32
53 spicy < 0.0
et 5.0 < powdery
12.0 < nAB
et 3.587 < MLOGP < 3.719
ou 0.286 < ARR < 0.316
et 2.0 < RBN < 5.0
et nCconj < 1.0
ou 254.46 < MW < 258.44
76.92 10 11 12
54 3.0 < fruity
ou buttery = 2.0
1.0 < nRCOOR
ou -0.846 < Hy < -0.835
et 13.0 < nBT < 45.0
et 45.5 < H% < 63.4
et nCt < 1.0
ou 226.35 < MW < 226.4
ou Mi = 1.127
ou O% = 3.7
ou 235.993 < SAtot < 240.147
et 2.0 < RBN < 11.0
et 17.07 < TPSA(Tot) < 43.37
76.84 73 81 87
55 6.0 < erogenic < 7.0
ou 6.0 < woody
38.0 < nAT < 47.0
et 2.0 < nCIC < 3.0
76.47 13 15 15
56 1.0 < aromatic
ou 1.0 < anisic < 4.0
18.189 < Se < 24.284
ou nCsp3 < 5.0
ou 1.0 < nArOR
et 1.0 < nO < 4.0
ou 6.0 < nCrs < 8.0
ou nCbH = 5.0
et MW < 254.35
et ARR < 0.786
ou nBT = 34.0
et nCq < 0.0
ou nCt = 3.0
et nCp < 3.0
75.52 108 117 134
57 3.0 < erogenic
et woody < 0.0
256.43 < MW
et 3.0 < nO
75.0 3 3 4
58 3.0 < erogenic
et woody < 0.0
22.514 < Sv
et 3.0 < nO
75.0 3 3 4
59 4.0 < floral < 6.0
et 5.0 < anisic
19.745 < Se < 20.073
et 0.6 < ARR
et nCbH < 4.0
75.0 3 4 3
60 1.0 < erogenic < 5.0
et 6.0 < woody
222.41 < MW < 246.43
et 2.0 < nCrq
ou 37.5 < C% < 37.8
et 367.518 < SAtot
75.0 6 6 8
61 1.0 < erogenic < 5.0
et 6.0 < woody
2.0 < nCq
et 3.866 < MLOGP < 4.116
ou 37.5 < C% < 37.8
et 367.518 < SAtot
75.0 6 6 8
62 3.0 < fruity
ou 1.0 < buttery < 2.0
3.0 < nCconj < 4.0
ou 1.0 < nRCOOR
et 19.4 < Se < 45.909
ou 18.59 < Sv < 19.171
ou 57.8 < H% < 58.1
ou 3.7 < N% < 5.3
ou nCsp3 = 3.0
ou 3.186 < MLOGP < 3.275
ou 358.224 < SAtot < 371.131
et nArOR < 1.0
et -0.923 < Hy < -0.161
et 15.79 < TPSA(Tot) < 52.6
74.43 99 107 125
63 green < 2.0
et 1.0 < coniferous
3.0 < nCrs < 5.0
ou 1.0 < nOHs
et 1.0 < nCrt
ou 184.36 < MW < 186.33
ou Hy = -0.96
et 59.1 < H%
73.52 25 31 28
64 1.0 < aldehyde < 3.0
et lavender < 0.0
1.0 < nRCHO
ou 2.0 < nROR
et 47.1 < H% < 62.5
ou 29.6 < C% < 31.0
et 8.0 < nC
73.07 19 22 23
65 4.0 < vegetable
et fruity < 2.0
2.0 < nROR
ou 235.547 < SAtot < 263.456
et O% < 6.9
ou H% = 45.5
et 2.0 < nCsp3 < 11.0
ou 35.5 < C% < 35.7
et 23.0 < nBT
et RBN < 5.0
et nR05 < 1.0
71.87 23 30 25
66 1.0 < metallic
et 4.0 < vegetable
2.0 < nROR
ou 235.547 < SAtot < 263.456
et O% < 6.9
ou H% = 45.5
et 2.0 < nCsp3 < 11.0
ou 35.5 < C% < 35.7
et 23.0 < nBT
et RBN < 5.0
et nR05 < 1.0
71.87 23 30 25
67 2.0 < fatty
ou 1.0 < aldehyde < 2.0
nCIC < 0.0
ou 1.0 < nRCHO
ou 1.0 < nOHp
et 2.25 < MLOGP
ou 120.16 < MW < 128.19
et nR=Cp < 0.0
ou 64.5 < H% < 64.7
et 2.0 < RBN
ou 14.929 < Sv < 15.349
et 1.0 < nCs < 12.0
71.87 46 54 56
68 3.0 < sourish < 4.0
ou 3.0 < fruity < 8.0
1.0 < nROH
ou 23.79 < TPSA(Tot) < 26.3
et -0.856 < Hy < -0.614
ou 12.0 < nH < 13.0
ou 38.7 < C% < 39.3
et 43.8 < H% < 62.9
et nArOH < 0.0
ou nSK = 9.0
ou nBT = 35.0
ou 4.8 < O% < 4.9
et N% < 3.8
et 208.015 < SAtot
ou nAT = 16.0
et 10.107 < Sv
et nR05 < 0.0
71.68 81 99 95
69 1.0 < erogenic
ou 6.0 < woody
22.514 < Sv < 25.563
ou 35.931 < Se < 36.047
ou nAB = 10.0
ou 1.0 < nR07
ou nCs = 7.0
et nBM < 12.0
et 32.3 < C%
71.11 32 40 37
70 1.0 < green < 2.0
ou buttery = 1.0
17.644 < Sv < 22.036
ou 30.0 < C% < 32.0
ou nHAcc = 3.0
ou 2.289 < MLOGP < 3.866
ou 234.092 < SAtot < 249.408
et nN < 0.0
et 45.0 < H%
et O% < 12.5
ou 4.5 < N% < 5.3
et 1.107 < Mi < 1.146
ou TPSA(Tot) < 9.23
et nSK < 18.0
ou 160.18 < MW < 162.2
ou 0.667 < ARR < 0.706
et 18.636 < Se
ou -0.946 < Hy < -0.931
et nArCO < 0.0
70.89 134 143 180
71 1.0 < green < 2.0
ou buttery = 1.0
17.644 < Sv < 22.036
ou nHet = 3.0
ou 30.0 < C% < 32.0
ou 2.289 < MLOGP < 3.866
ou 234.092 < SAtot < 249.408
et nN < 0.0
et 45.0 < H%
et O% < 12.5
ou 4.5 < N% < 5.3
et 1.107 < Mi < 1.146
ou TPSA(Tot) < 9.23
et nSK < 18.0
ou 160.18 < MW < 162.2
ou 0.667 < ARR < 0.706
et 18.636 < Se
ou -0.946 < Hy < -0.931
et nArCO < 0.0
70.89 134 143 180
72 1.0 < citrusy < 7.0
ou vegetable = 5.0
nDB = 2.0
et nCconj < 0.0
ou nCIC < 0.0
et 7.0 < nC < 14.0
ou MW = 150.24
ou 22.745 < Se < 23.185
ou -0.96 < Hy < -0.923
et 2.0 < nCsp2
et nCrq < 1.0
ou 65.2 < H%
ou 32.0 < C% < 32.3
et 21.0 < nAT < 47.0
et nOHt < 0.0
70.66 53 60 68
73 fresh < 0.0
ou 6.0 < medicinal
46.0 < nBT
ou nCsp3 < 1.0
ou 2.0 < nCb-
ou 1.0 < nCconj < 2.0
et 12.03 < TPSA(Tot)
ou -0.413 < Hy < -0.352
et RBN < 6.0
et nRCHO < 0.0
ou 12.0 < nCs
69.23 72 83 93
74 lavender = 1.0
ou 1.0 < woody
1.127 < Mi < 1.139
ou 1.0 < nCt
et 20.956 < Se < 46.909
ou 2.0 < nCbH < 3.0
et 1.239 < MLOGP
ou 25.0 < nAT < 26.0
ou TPSA(Tot) = 18.46
et nRCHO < 0.0
ou 200.36 < MW < 204.34
ou -0.257 < Hy < -0.244
et 31.0 < C% < 50.0
ou 44.4 < H% < 45.2
ou 327.122 < SAtot < 335.315
et nBM < 11.0
et O% < 10.7
et nCs < 8.0
et nOHp < 0.0
ou 28.0 < nH < 30.0
68.66 103 115 138
75 fresh < 1.0
ou minty = 2.0
RBN < 3.0
ou 28.0 < nH
ou 3.0 < nCrs < 4.0
ou 2.0 < nCb-
et 1.0 < nHet
et H% < 64.2
et nRCHO < 0.0
ou MW = 192.28
ou 21.09 < Sv < 21.322
ou nBM = 8.0
ou 36.7 < C% < 37.9
68.45 115 121 162
76 4.0 < green < 5.0
ou 1.0 < fruity < 2.0
nRCOOR < 0.0
ou 1.0 < nROH
et 1.0 < RBN < 11.0
ou 35.5 < C% < 35.7
ou -0.795 < Hy < -0.768
et nArOH < 0.0
et 157.763 < SAtot < 403.253
ou 19.698 < Sv < 20.117
ou 1.102 < Mi < 1.104
ou 10.0 < nCs < 11.0
et O% < 11.8
et nCt < 2.0
ou MW = 166.19
ou nAT = 40.0
et nR=Cs < 2.0
68.35 108 119 147
77 animal < 2.0
et 1.0 < smoky
3.7 < N%
ou 2.0 < nCbH < 4.0
et 23.185 < Se < 30.28
ou 3.941 < MLOGP < 4.107
et 1.0 < RBN < 4.0
ou -0.413 < Hy < -0.352
et 48.3 < H% < 61.9
67.85 19 24 23
78 2.0 < fatty
ou 8.0 < aldehyde
61.9 < H%
ou 35.1 < C% < 35.5
ou 5.0 < nCs < 8.0
et nCrs < 0.0
et nR=Cp < 0.0
et 2.446 < MLOGP
ou 1.0 < nOHp
et 6.0 < nCsp3 < 15.0
67.34 33 42 40
79 sweet < 0.0
ou powdery < 0.0
nBM < 6.0
ou 11.0 < nAB
ou nCsp2 < 1.0
ou 235.993 < SAtot < 251.108
et MW < 226.29
et 1.0 < nCsp3 < 14.0
et nCb- < 2.0
et nCconj < 2.0
ou 3.7 < O% < 4.0
et nOHs < 0.0
ou 26.0 < nAT < 27.0
ou 2.455 < MLOGP < 2.502
et nArOR < 1.0
67.12 98 111 133
80 1.0 < vegetable < 2.0
et 6.0 < medicinal
nH < 9.0
ou nArCOOR = 1.0
et 1.117 < Mi < 1.123
et 1.859 < MLOGP
66.66 4 4 6
81 fruity < 0.0
et 1.0 < smoky < 2.0
nO < 0.0
ou 1.0 < nArOH
et nCs < 0.0
ou nCrs = 5.0
ou 277.868 < SAtot < 278.44
et 2.0 < nBM < 11.0
et Hy < -0.235
66.66 14 15 20
82 fruity < 0.0
et 1.0 < smoky < 2.0
nO < 0.0
ou 1.0 < nArOH
et nCs < 0.0
ou nCrs = 5.0
ou 277.868 < SAtot < 278.44
et 3.0 < nCsp2 < 9.0
et Hy < -0.235
66.66 14 15 20
83 3.0 < anisic
ou 1.0 < smoky < 2.0
nR05 = 1.0
ou 2.0 < nCbH < 4.0
et 17.633 < Se < 30.28
et nCs < 1.0
ou nCrs = 5.0
et 1.108 < Mi < 1.133
ou nBT = 16.0
et TPSA(Tot) < 35.53
ou -0.413 < Hy < -0.352
et 2.0 < nBM
66.66 32 37 43
84 4.0 < watery
ou 1.0 < erogenic
23.181 < Sv < 25.332
ou 2.2 < O% < 3.3
ou 1.0 < nArCO
et 316.078 < SAtot < 438.243
ou 29.28 < Se < 29.284
ou 4.5 < N% < 8.3
et H% < 65.2
66.1 39 51 47
85 erogenic = 1.0
ou 3.0 < dusty
35.6 < C% < 39.3
ou 3.4 < N% < 5.0
et 16.456 < Sv < 25.805
ou 41.7 < H% < 42.1
ou 12.89 < TPSA(Tot) < 15.79
ou 235.547 < SAtot < 236.268
et 20.0 < nBT
ou O% = 7.4
et nRCOOR < 0.0
ou 262.43 < MW < 264.45
66.1 39 53 45
86 3.0 < fresh < 5.0
ou minty = 1.0
13.876 < Sv < 14.305
ou nCt = 1.0
ou -0.856 < Hy < -0.807
et nCconj < 0.0
ou 1.142 < Mi < 1.145
et nCs < 8.0
et 215.657 < SAtot < 409.187
ou 9.0 < RBN < 10.0
ou 3.59 < MLOGP < 3.681
et H% < 64.7
ou 152.16 < MW < 154.28
ou 30.3 < C% < 30.4
ou TPSA(Tot) = 9.23
et nC < 14.0
65.83 79 87 112
87 3.0 < erogenic < 7.0 O% < 2.5
et nR05 = 1.0
ou 23.831 < Sv < 25.563
et 1.114 < Mi < 1.138
64.28 9 11 12
88 2.0 < earthy < 4.0
et 1.0 < smoky
1.0 < nArOH
ou 1.0 < nPyridines
ou 3.77 < MLOGP < 4.107
et RBN < 4.0
et O% < 10.7
ou TPSA(Tot) < 0.0
et 43.8 < H% < 59.6
64.28 18 25 21
89 fruity < 0.0
et buttery < 0.0
4.2 < N%
ou 1.0 < nCrt
ou 1.0 < nArOH
ou 2.0 < nROR
ou 277.868 < SAtot < 278.44
et RBN < 5.0
et nR=Cs < 2.0
ou 30.0 < nH
ou nHAcc < 0.0
et 15.764 < Se < 51.676
et 32.1 < C% < 50.0
63.29 50 62 67
90 2.0 < aromatic < 3.0
ou 1.0 < anisic < 4.0
15.862 < Se < 22.073
ou 10.5 < O% < 12.5
ou nCsp3 = 5.0
ou 1.0 < nArCOOR
et 1.108 < Mi < 1.13
et 0.945 < MLOGP < 3.442
ou 4.0 < nC < 6.0
et 1.0 < nHAcc < 3.0
ou nCbH = 10.0
et 28.6 < C% < 50.0
et Hy < -0.161
62.33 48 60 65
91 2.0 < aromatic < 3.0
ou 1.0 < anisic < 4.0
15.862 < Se < 22.073
ou 10.5 < O% < 12.5
ou nCsp3 = 5.0
ou 1.0 < nArCOOR
et 1.108 < Mi < 1.13
et 0.945 < MLOGP < 3.442
ou 4.0 < nC < 6.0
et 1.0 < nHAcc < 3.0
et Hy < -0.161
ou nCbH = 10.0
et 28.6 < C% < 50.0
62.33 48 60 65
92 2.0 < aromatic < 3.0
ou 1.0 < anisic < 4.0
15.862 < Se < 22.073
ou 10.5 < O% < 12.5
ou nCsp3 = 5.0
ou 1.0 < nArCOOR
et 1.108 < Mi < 1.13
et 1.0 < nHAcc < 3.0
et 0.945 < MLOGP < 3.442
ou 4.0 < nC < 6.0
et Hy < -0.161
ou nCbH = 10.0
et 28.6 < C% < 50.0
62.33 48 60 65
93 fresh < 0.0
ou spicy = 2.0
nCIC = 2.0
ou nCs < 0.0
et 2.0 < nCsp2
ou 14.59 < Sv < 14.709
ou 14.0 < nCsp3
et 12.03 < TPSA(Tot)
ou 206.36 < MW < 208.28
et nROR < 0.0
ou 54.5 < H% < 55.2
62.2 79 96 110
94 4.0 < watery
ou 3.0 < aldehyde < 6.0
19.305 < Sv < 19.751
ou 64.5 < H%
ou 1.0 < nRCHO
et 3.0 < RBN
et nR=Ct < 0.0
61.76 21 27 28
95 7.0 < anisic
ou 1.0 < balsamic
18.983 < Sv < 19.171
ou 8.0 < nCsp2 < 15.0
ou 1.0 < nR05
ou 1.0 < nR07
et ARR < 0.8
ou 0.922 < MLOGP < 1.312
et 1.0 < nHAcc < 3.0
ou MW = 192.28
ou 1.104 < Mi < 1.109
ou 44.4 < C% < 45.0
et nArCO < 0.0
60.41 58 68 86
96 tart = 3.0
ou 3.0 < powdery < 4.0
120.16 < MW < 145.22
ou 35.3 < C% < 39.3
ou nCconj = 3.0
et O% < 10.7
ou -0.972 < Hy < -0.946
ou 258.684 < SAtot < 267.526
et H% < 64.0
ou 20.0 < nBT < 21.0
ou nCrt = 1.0
ou 2.0 < nArOR
et TPSA(Tot) < 32.59
ou 16.832 < Sv < 17.073
60.15 77 86 119
97 5.0 < animal nAB = 10.0
et 3.17 < Uc < 3.585
60.0 3 5 3
98 5.0 < animal 8.0 < nBM < 11.0
et nAB = 10.0
60.0 3 5 3
99 7.0 < erogenic 256.43 < MW < 258.44
et 17.0 < nSK
60.0 3 4 4
100 citrusy = 2.0
et floral = 3.0
19.224 < Sv < 20.036
ou nR=Ct = 1.0
et 2.4 < O% < 2.6
60.0 3 4 4
101 buttery < 0.0
et 1.0 < aromatic < 3.0
232.4 < MW < 252.33
ou Se < 22.745
ou nArCOOR = 1.0
et 1.0 < RBN < 6.0
et nArCHO < 0.0
ou Sv = 14.402
ou 1.0 < nOHs
et 1.0 < nCIC
et 17.07 < TPSA(Tot)
58.66 44 58 61
102 1.0 < metallic < 2.0
et animal < 0.0
13.876 < Sv < 22.278
ou 1.0 < nR=Cp
et nCbH < 9.0
ou nBM = 1.0
et 88.12 < MW < 254.35
ou 21.629 < Se < 22.949
ou Hy = -0.848
ou 1.977 < MLOGP < 2.083
et 1.104 < Mi
58.24 113 115 192
103 4.0 < watery < 7.0
ou 5.0 < fatty < 6.0
228.26 < MW < 232.4
ou 8.0 < RBN < 10.0
ou 2.8 < O% < 3.0
et nRCOOR < 0.0
et 3.457 < MLOGP
57.14 12 20 13
104 4.0 < coniferous < 5.0
ou 4.0 < dusty
RBN < 0.0
ou C% = 37.8
ou 298.621 < SAtot < 303.262
et 1.126 < Mi < 1.136
50.0 16 26 22

Qualités

Medicinal Coniferous Lavender Earthy Balsamic Fruity Tart Aldehyde Sourish Honey Animal Floral Green Smoky Sweet Fatty Buttery Anisic Minty Dusty Aromatic Fresh Vegetable Erogenic Citrusy Woody Powdery Spicy Watery Metallic

Propriétés physico-chimiques

Code Description Catégorie Sous-catégorie
nCrq number of ring quaternary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nCsp2 number of sp2 hybridized Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nROR number of ethers (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nRCOOR number of esters (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
SAtot total surface area from P_VSA-like descriptors Molecular properties Basic descriptors
H% percentage of H atoms Constitutional indices Basic descriptors
nROH number of hydroxyl groups Functional group counts Basic descriptors
RBN number of rotatable bonds Constitutional indices Basic descriptors
N% percentage of N atoms Constitutional indices Basic descriptors
Ui unsaturation index Molecular properties Basic descriptors
nAT number of atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCt number of total tertiary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nCs number of total secondary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nHDon number of donor atoms for H-bonds (N and O) Functional group counts Basic descriptors
TPSA(Tot) topological polar surface area using N,O,S,P polar contributions Molecular properties Basic descriptors
nCq number of total quaternary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nCconj number of non-aromatic conjugated C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
Uc unsaturation count Molecular properties Basic descriptors
nCp number of terminal primary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
Hy hydrophilic factor Molecular properties Basic descriptors
nO number of Oxygen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nN number of Nitrogen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nOHt number of tertiary alcohols Functional group counts Basic descriptors
nOHs number of secondary alcohols Functional group counts Basic descriptors
nArCOOR number of esters (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nOHp number of primary alcohols Functional group counts Basic descriptors
nH number of Hydrogen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAB number of aromatic bonds Constitutional indices Basic descriptors
nDB number of double bonds Constitutional indices Basic descriptors
nSK number of non-H atoms Constitutional indices Basic descriptors
nC number of Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nR=Ct number of aliphatic tertiary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nR=Cs number of aliphatic secondary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nR07 number of 7-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
nR06 number of 6-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
nR05 number of 5-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
nArNO2 number of nitro groups (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nR=Cp number of terminal primary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nRCHO number of aldehydes (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nHAcc number of acceptor atoms for H-bonds (N,O,F) Functional group counts Basic descriptors
nHet number of heteroatoms Constitutional indices Basic descriptors
nCbH number of unsubstituted benzene C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
Sv sum of atomic van der Waals volumes (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
nArCO number of ketones (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nArCHO number of aldehydes (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nPyridines number of Pyridines Functional group counts Basic descriptors
nArOR number of ethers (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
C% percentage of C atoms Constitutional indices Basic descriptors
Mi mean first ionization potential (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
O% percentage of O atoms Constitutional indices Basic descriptors
nBT number of bonds Constitutional indices Basic descriptors
nArOH number of aromatic hydroxyls Functional group counts Basic descriptors
ARR aromatic ratio Ring descriptors Basic descriptors
Se sum of atomic Sanderson electronegativities (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
nCIC number of rings (cyclomatic number) Ring descriptors Basic descriptors
nBM number of multiple bonds Constitutional indices Basic descriptors
nCb- number of substituted benzene C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
MW molecular weight Constitutional indices Basic descriptors
nRCO number of ketones (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
MLOGP Moriguchi octanol-water partition coeff. (logP) Molecular properties Basic descriptors
nCrt number of ring tertiary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nCrs number of ring secondary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nCsp3 number of sp3 hybridized Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors

Visualisations