Olfamining Rapport d'expérience

Informations générales
  • Algorithme : Redescription mining
  • Date de l'expérience : 31 oct. 2014 12:39:32
  • Qualités :
  • Propriétés physico-chimiques :

Redescriptions

Score de l'analyse : Moyenne des score des redescriptions.

Comment lire les redescriptions

# Qualités Propriétés physico-chimiques Score (en %) Support Support qualités Support propriétés
1 Fruity
ou Woody
1.0 < nHet < 8.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 6.0 < nOHs < 23.0
ou 20.5 < H% < 24.0
et 2.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nR03
ou 0.021 < X% < 0.037
et 4.94 < Sv < 8.424
ou 2.0 < nRCOOH < 42.0
ou nArCOOR = 30.0
53.0 643 759 1097
2 Fruity
ou Vanilin
1.0 < nHet < 8.0
et 7.0 < H% < 24.0
et 3.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 2.0 < nR03
ou 6.24 < Sv < 6.244
ou 23.0 < nC < 24.0
ou X% = 0.105
ou nRCOOH = 33.0
et 0.416 < Ui < 3.551
51.64 455 594 742
3 Fruity
ou Spicy
2.0 < nR03 < 8.0
et nArOH = 5.0
ou nHet = 1.0
et 2.0 < N% < 13.0
et 0.043 < X% < 0.073
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
ou nSH = 14.0
et 0.573 < Ui < 3.43
ou 51.0 < nAB < 52.0
ou nRCOOH = 9.0
49.56 511 675 867
4 Floral
ou Minty
X% < 0.212
et nArOH = 5.0
et 14.0 < nOHs
et 0.878 < Ui < 3.701
ou 4.787 < Sv < 5.059
ou nR=Cp = 10.0
et 16.0 < nO < 60.0
ou 54.0 < nAT < 56.0
ou 10.0 < nHet < 11.0
ou 36.0 < nRCOOH < 42.0
43.22 459 540 981
5 Floral
ou Winey
23.0 < nAT < 62.0
et 0.08 < X% < 0.295
et 3.0 < nPyridines
ou 134.19 < MW < 150.19
et 22.0 < nCs
ou 4.798 < Sv < 4.898
et 18.0 < nAB
et 11.0 < nR=Cp < 12.0
ou 1.141 < Ui < 1.224
42.68 484 575 1043
6 Floral
ou Piney
16.0 < nO < 48.0
et 13.0 < H%
et 0.048 < X% < 0.216
ou 4.787 < Sv < 5.059
et 7.0 < nCL < 21.0
ou 142.27 < MW < 143.2
ou 54.0 < nAT < 56.0
ou 33.0 < nArCOOR < 34.0
et 9.0 < nC < 26.0
et 0.878 < Ui
42.46 400 503 839
7 Floral
ou Nut
33.0 < nAT < 50.0
ou 3.0 < nHet
et 0.045 < X% < 0.216
ou 4.787 < Sv < 4.983
et 16.0 < nCs < 58.0
ou 11.0 < N% < 13.0
et 16.0 < nO < 60.0
et 11.0 < nR=Cp < 100.0
et 0.878 < Ui < 3.889
41.69 414 520 887
8 Floral
ou Nut
33.0 < nAT < 50.0
ou 3.0 < nHet
et 0.045 < X% < 0.216
ou 4.787 < Sv < 4.983
et 16.0 < nO < 60.0
et 16.0 < nCs < 58.0
ou 11.0 < N% < 13.0
et 11.0 < nR=Cp < 100.0
et 0.878 < Ui < 3.889
41.69 414 520 887
9 Caramelic
ou Floral
5.685 < Sv < 11.441
et 11.5 < H% < 36.0
ou nR03 = 1.0
et 0.048 < X% < 0.263
et 18.0 < nCs < 58.0
ou MW = 143.2
ou N% = 11.0
41.61 417 524 895
10 Ethereal
ou Floral
N% < 10.0
et 0.04 < X% < 0.212
ou nC = 18.0
ou H% = 17.5
ou nArOH < 4.0
40.07 545 612 1293
11 Musk MW = 192.28
ou 3.593 < Ui
et 28.0 < nR=Cp < 56.0
et 2.339 < TPSA(Tot)
ou 5.0 < nCsp2
et 30.0 < nO < 50.0
39.34 24 52 33
12 Ethereal
ou Oily
168.26 < MW < 170.28
ou 10.0 < nCL < 26.0
ou 0.231 < X%
et nArNHR < 3.0
et nROR < 1.0
38.95 261 369 562
13 Ethereal
ou Green
5.159 < Sv < 6.905
et nArOH = 5.0
ou 14.0 < nCs < 21.0
et 6.0 < H% < 23.0
et 0.063 < X% < 0.286
et 0.81 < Ui < 3.297
ou nCL < 5.0
et 32.05 < MW < 246.38
et TPSA(Tot) < 3.044
ou 89.0 < nR=Cp < 96.0
38.68 376 485 863
14 Oily
ou Woody
152.26 < MW < 171.26
ou 35.0 < nO
et 6.191 < Sv < 8.258
ou nBT < 0.0
ou 0.043 < X% < 0.059
ou 2.8 < Ui < 2.81
ou 1.263 < TPSA(Tot) < 1.458
et 18.0 < nCs < 63.0
et 12.0 < nR=Cp
et nROR < 1.0
37.65 305 443 672
15 Ethereal
ou Sour
X% = 0.227
ou nCar < 2.0
et nHet < 2.0
ou 144.19 < MW < 144.24
et 1.0 < N% < 5.0
ou Sv = 6.18
ou nOHs < 4.0
ou 2.073 < TPSA(Tot) < 2.089
et 12.0 < nC < 14.0
37.59 103 169 208
16 Green
ou Spicy
7.0 < H% < 23.0
et 0.828 < TPSA(Tot) < 3.011
ou 1.0 < N% < 3.0
et 0.037 < X% < 0.265
et 0.94 < Ui < 3.297
ou MW = 264.45
ou 11.481 < Sv
ou 9.0 < nAT < 10.0
ou 40.0 < nO < 41.0
ou nR=Cp = 16.0
35.05 414 475 1120
17 Oily
ou Pear
9.0 < N%
et 39.0 < nR=Cp
ou 140.25 < MW < 144.29
et 4.74 < Sv < 6.095
ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.287
et 0.08 < X% < 0.31
ou H% = 17.5
ou 2.589 < Ui < 2.59
33.82 138 255 291
18 Oily 6.056 < Sv < 8.424
et 0.231 < X% < 0.31
et 17.0 < nR=Cp < 27.0
ou 140.25 < MW < 143.2
ou 1.821 < Ui < 1.834
ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.287
et 20.0 < nO
et 2.0 < N%
32.99 131 232 296
19 Fatty
ou Herbaceous
21.0 < H% < 22.0
ou 15.0 < nOHs < 23.0
et 143.2 < MW < 249.39
et 1.0 < nHet < 10.0
ou 4.765 < Sv < 5.458
ou nAT = 23.0
et 0.98 < Ui < 3.601
ou nCL = 19.0
ou 2.0 < nR05 < 3.0
ou 3.925 < TPSA(Tot)
32.21 392 460 1149
20 Herbaceous
ou Pineapple
140.25 < MW < 252.44
et 5.324 < Sv
et 5.0 < nArOH
ou 8.0 < nCL < 9.0
ou 0.233 < X% < 0.262
et 9.0 < nC < 20.0
et 17.0 < nO < 20.0
ou 0.606 < Ui < 0.713
ou 3.925 < TPSA(Tot)
et 11.0 < nOHs
30.5 327 407 992
21 Caramelic
ou Woody
X% < 0.083
ou nR03 = 3.0
et 10.0 < H% < 24.0
et N% < 5.0
et 11.0 < nR=Cp < 46.0
ou 2.934 < TPSA(Tot) < 2.985
et 121.2 < MW
et 20.0 < nCs < 45.0
ou nR05 = 2.0
et 5.0 < nArOH
30.22 159 276 409
22 Herbaceous
ou Waxy
140.25 < MW < 249.39
et 1.0 < nHet
et 11.0 < H% < 22.0
ou 4.76 < Sv < 5.13
ou nCs = 41.0
et 0.98 < Ui < 3.537
ou nAT = 12.0
ou nAB = 48.0
ou 2.0 < nR05 < 3.0
ou 3.824 < TPSA(Tot)
30.04 356 414 1127
23 Berry
ou Herbaceous
0.265 < X% < 0.31
et 23.0 < nCs < 41.0
et 5.0 < nArOH
et 1.055 < Ui < 3.471
ou 126.12 < MW < 129.23
ou H% = 11.0
et 5.13 < Sv < 11.263
et 1.0 < nHet < 11.0
ou 2.0 < nR05
ou 3.925 < TPSA(Tot)
29.94 300 397 905
24 Oily
ou Tea
Sv < 5.399
et 30.0 < nAT
et 2.0 < N%
et 0.094 < X% < 0.189
et 1.252 < TPSA(Tot)
27.82 106 247 240

Qualités

Ethereal Pear Pineapple Nut Caramelic Fruity Vanilin Piney Floral Green Fatty Tea Waxy Minty Winey Berry Oily Woody Musk Spicy Sour Herbaceous

Propriétés physico-chimiques

Code Description Catégorie Sous-catégorie
nPyridines number of Pyridines Functional group counts Basic descriptors
nC number of Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCar number of aromatic C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nCL number of Chlorine atoms Constitutional indices Basic descriptors
nHet number of heteroatoms Constitutional indices Basic descriptors
nRCOOH number of carboxylic acids (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nOHs number of secondary alcohols Functional group counts Basic descriptors
X% percentage of halogen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAT number of atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCs number of total secondary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nR=Cp number of terminal primary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nArCOOR number of esters (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
MW molecular weight Constitutional indices Basic descriptors
nArNHR number of secondary amines (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nBT number of bonds Constitutional indices Basic descriptors
nCsp2 number of sp2 hybridized Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nSH number of thiols Functional group counts Basic descriptors
nAB number of aromatic bonds Constitutional indices Basic descriptors
Ui unsaturation index Molecular properties Basic descriptors
H% percentage of H atoms Constitutional indices Basic descriptors
Sv sum of atomic van der Waals volumes (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
nO number of Oxygen atoms Constitutional indices Basic descriptors
N% percentage of N atoms Constitutional indices Basic descriptors
nROR number of ethers (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nR05 number of 5-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
TPSA(Tot) topological polar surface area using N,O,S,P polar contributions Molecular properties Basic descriptors
nArOH number of aromatic hydroxyls Functional group counts Basic descriptors
nR03 number of 3-membered rings Ring descriptors Basic descriptors

Visualisations