Olfamining Rapport d'expérience

Informations générales
  • Algorithme : Redescription mining
  • Date de l'expérience : 31 oct. 2014 12:11:08
  • Qualités :
  • Propriétés physico-chimiques :

Redescriptions

Score de l'analyse : Moyenne des score des redescriptions.

Comment lire les redescriptions

# Qualités Propriétés physico-chimiques Score (en %) Support Support qualités Support propriétés
1 Fruity
ou Herbaceous
ou Waxy
nHet < 3.0
ou 23.0 < nCs < 41.0
et 6.0 < H% < 24.0
et 2.0 < N%
et 1.0 < nR03
ou 8.408 < Sv < 8.778
ou 0.04 < X% < 0.042
ou 1.506 < Ui < 1.592
ou 3.729 < TPSA(Tot)
58.13 772 872 1228
2 Fruity
ou Rose
ou Woody
32.0 < nAT < 62.0
ou 4.0 < nArNHR
et 8.0 < nAB < 23.0
ou 81.13 < MW < 86.15
ou 1.228 < Ui < 2.537
et 0.021 < X% < 0.314
et 1.0 < nR03
ou 5.241 < Sv < 5.32
et 8.0 < nArCOOR < 27.0
ou 132.0 < nR=Cp < 173.0
56.93 805 863 1356
3 Fruity
ou Waxy
ou Woody
18.0 < nAB < 48.0
et 4.0 < nCL < 17.0
ou 21.0 < H% < 24.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 9.0 < nR=Cp < 14.0
ou 4.76 < Sv < 5.081
et 114.16 < MW < 340.66
ou 1.396 < Ui < 1.599
et nHet < 8.0
ou nC = 28.0
55.58 692 808 1129
4 Fruity
ou Waxy
ou Woody
16.0 < nO < 47.0
et nCL < 17.0
ou 21.0 < H% < 24.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 15.0 < nR=Cp
ou 4.76 < Sv < 5.081
et 114.16 < MW < 340.66
ou 1.396 < Ui < 1.599
et nHet < 8.0
ou nC = 28.0
55.58 692 808 1129
5 Citrus
ou Fruity
ou Woody
1.0 < nArCO < 2.0
et 2.099 < Ui < 3.43
ou 9.0 < nOHs < 14.0
et 11.0 < nR=Cp < 91.0
ou nAB = 18.0
ou 41.0 < nCs < 42.0
et 17.0 < nAT < 61.0
et 6.0 < H% < 24.0
ou nRCOOH = 33.0
ou 3.698 < TPSA(Tot) < 3.729
55.39 745 815 1275
6 Fruity
ou Spicy
ou Woody
5.159 < Sv < 8.424
et 1.0 < nHet < 8.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et nCrt = 3.0
ou nR03 = 1.0
et 6.0 < H% < 24.0
et 11.0 < nR=Cp < 122.0
et 0.245 < Ui < 3.746
ou 22.0 < nCL < 23.0
ou 2.0 < nRCOOH < 42.0
54.87 754 840 1288
7 Fruity
ou Minty
ou Woody
150.24 < MW < 236.39
ou nArNHR = 3.0
et 12.0 < nCs < 37.0
et nCar < 5.0
ou 21.0 < H% < 24.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
ou 4.787 < Sv < 5.059
ou 0.348 < TPSA(Tot) < 0.485
et nHet < 8.0
et 1.0 < nR03
54.66 686 808 1133
8 Fruity
ou Vanilin
ou Waxy
1.0 < nHet < 8.0
et 2.0 < N% < 13.0
et 0.114 < X% < 0.314
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 1.0 < nR03 < 8.0
et nCrt = 3.0
ou 4.76 < Sv < 4.908
ou 117.0 < nR=Cp < 173.0
et 1.014 < Ui < 3.551
ou 74.0 < nAT < 78.0
53.97 536 645 884
9 Fruity
ou Vanilin
ou Woody
4.96 < Sv < 6.241
ou 2.0 < nR03
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 1.176 < Ui
ou 0.021 < X% < 0.05
et 11.0 < nR=Cp < 117.0
et 9.0 < nOHs < 26.0
ou nRCOOH = 33.0
ou 2.0 < nArCOOR < 35.0
et nHet < 8.0
53.73 662 782 1112
10 Fruity
ou Spicy
ou Waxy
0.074 < X% < 0.314
et 1.0 < nCsp2
et 0.713 < Ui < 3.551
ou 4.76 < Sv < 4.81
et 98.16 < MW < 268.54
et 1.0 < nR03
ou 107.0 < nR=Cp < 173.0
et 7.0 < H% < 24.0
ou nRCOOH = 9.0
et nHet < 8.0
53.57 615 726 1037
11 Fruity
ou Spicy
ou Waxy
0.074 < X% < 0.314
et 1.0 < nCsp2
et 1.0 < nR03
et 0.713 < Ui < 3.551
ou 4.76 < Sv < 4.81
et 98.16 < MW < 268.54
ou 107.0 < nR=Cp < 173.0
et 7.0 < H% < 24.0
ou nRCOOH = 9.0
et nHet < 8.0
53.57 615 726 1037
12 Fruity
ou Vanilin
1.0 < nHet < 8.0
et 3.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 2.0 < nR03 < 8.0
et 1.014 < Ui < 3.43
ou 6.24 < Sv < 6.244
ou 23.0 < nC < 24.0
ou nCs = 12.0
ou nRCOOH = 33.0
et 0.077 < X%
51.47 455 594 745
13 Ethereal
ou Floral
ou Oily
210.3 < MW < 396.78
ou H% = 11.0
ou 0.04 < X% < 0.212
ou nArOH < 4.0
48.15 730 787 1459
14 Floral
ou Minty
ou Winey
126.17 < MW < 126.22
ou 4.779 < Sv < 5.127
ou X% = 0.265
ou nR=Cp = 10.0
ou 14.0 < nOHs < 16.0
ou 5.0 < nOxolanes
et 17.0 < nAT < 56.0
et nO < 48.0
ou 31.0 < H% < 36.0
ou N% = 15.0
43.58 594 638 1319
15 Floral
ou Medicinal
ou Winey
5.464 < Sv < 5.543
ou 3.0 < nHet
ou 8.0 < N% < 15.0
ou 1.797 < TPSA(Tot) < 1.98
et 9.0 < nCL < 27.0
ou nBT < 0.0
et 0.04 < X% < 0.311
ou 143.2 < MW < 147.24
et 15.0 < nO
et 8.0 < nArCOOR < 9.0
43.48 507 610 1063
16 Floral
ou Medicinal
ou Winey
5.464 < Sv < 5.543
ou 3.0 < nHet
ou 8.0 < N% < 15.0
ou 1.797 < TPSA(Tot) < 1.98
et 9.0 < nCL < 27.0
ou nBT < 0.0
et 15.0 < nO
et 0.04 < X% < 0.311
ou 143.2 < MW < 147.24
et 8.0 < nArCOOR < 9.0
43.48 507 610 1063
17 Caramelic
ou Floral
ou Minty
3.0 < nHet
ou nR03 = 1.0
et 9.0 < nCL < 27.0
ou 4.824 < Sv < 4.843
et 18.0 < nAT
et X% < 0.263
et 0.878 < Ui < 3.889
ou 212.32 < MW < 212.37
ou 9.0 < nR=Cp < 10.0
et 11.0 < nRCOOH
43.31 473 588 977
18 Balsamic
ou Ethereal
ou Green
2.0 < N% < 12.0
ou nOHs < 8.0
et nO < 41.0
et Ui < 3.238
ou 120.21 < MW < 122.23
ou 53.0 < nAT < 54.0
et TPSA(Tot) < 3.044
ou nRCOOH = 26.0
et nR=Cp < 75.0
ou 47.0 < nAB < 48.0
41.68 549 614 1252
19 Ethereal
ou Green
ou Spicy
0.037 < X% < 0.265
et 0.94 < Ui < 3.301
ou 53.0 < nAT < 54.0
ou 40.0 < nO < 41.0
ou H% < 8.0
et 2.0 < nRCOOH < 30.0
ou 200.31 < MW < 200.36
et nOHs < 26.0
et TPSA(Tot) < 3.255
41.11 546 601 1273
20 Ethereal
ou Green
ou Spicy
0.037 < X% < 0.265
et 0.94 < Ui < 3.301
ou 53.0 < nAT < 54.0
ou 40.0 < nO < 41.0
ou H% < 8.0
et 2.0 < nRCOOH < 30.0
et nOHs < 26.0
ou 200.31 < MW < 200.36
et TPSA(Tot) < 3.255
41.11 546 601 1273
21 Caramelic
ou Floral
ou Nut
3.0 < nHet < 15.0
ou 11.0 < N% < 13.0
et 152.26 < MW < 160.18
ou 4.787 < Sv < 5.059
et 16.0 < nCs
et 10.0 < nArCOOR < 34.0
ou 9.5 < H% < 10.0
40.56 443 565 970
22 Camphor 5.042 < Sv < 6.01
et X% < 0.037
et 10.0 < nOHs < 15.0
et TPSA(Tot) < 0.485
ou MW = 100.18
ou 1.682 < Ui < 1.695
et N% < 2.0
39.75 33 66 50
23 Musk MW = 192.28
ou 3.593 < Ui
et 28.0 < nR=Cp < 56.0
et 2.339 < TPSA(Tot)
ou 5.0 < nCsp2
et 30.0 < nO < 50.0
39.34 24 52 33
24 Ethereal
ou Oily
ou Woody
1.0 < nHet < 4.0
ou N% < 2.0
ou 1.0 < nCsp2 < 5.0
et 6.71 < Sv < 11.441
ou nO < 11.0
et nROR = 2.0
ou 4.0 < nR03
ou nRCOOH = 24.0
et nCrt < 3.0
39.32 490 578 1158
25 Balsamic
ou Oily
ou Woody
16.5 < H% < 30.0
ou 0.229 < X% < 0.289
et 5.0 < nHet < 6.0
ou 135.23 < MW < 170.28
ou 4.824 < Sv < 4.983
et 24.0 < nAT
et 21.0 < nO
ou 3.0 < nOHs < 37.0
ou 0.606 < Ui < 0.759
et 16.0 < nCs < 63.0
39.24 480 570 1133
26 Ethereal
ou Oily
168.26 < MW < 170.28
ou 10.0 < nCL < 26.0
ou 0.231 < X%
et nArNHR < 3.0
et nROR < 1.0
38.95 261 369 562
27 Green
ou Pineapple
ou Spicy
31.0 < nAB < 42.0
ou 0.94 < Ui < 1.398
ou 0.13 < TPSA(Tot) < 2.232
et 0.037 < X% < 0.273
et 14.0 < nCs < 39.0
ou MW = 264.45
ou 5.135 < Sv < 5.254
ou 9.0 < nAT < 10.0
ou 2.0 < nR05
ou 89.0 < nR=Cp < 91.0
38.08 454 524 1122
28 Ethereal
ou Oily
ou Pear
nHet = 4.0
ou 0.231 < X% < 0.31
ou 13.0 < nOHs < 37.0
et nROR < 1.0
37.32 268 388 598
29 Ethereal
ou Sour
et Floral
130.16 < MW < 130.21
ou H% < 8.0
et nAT < 29.0
ou 6.554 < Sv < 6.557
ou 2.073 < TPSA(Tot) < 2.107
et nHet < 5.0
et 15.0 < nArCOOR < 16.0
ou X% = 0.258
ou 60.0 < nR=Cp < 61.0
et nAB < 35.0
36.84 98 161 203
30 Ethereal
ou Sour
et Floral
130.16 < MW < 130.21
ou H% < 8.0
et nAT < 29.0
ou 6.554 < Sv < 6.557
ou 2.073 < TPSA(Tot) < 2.107
et 15.0 < nArCOOR < 16.0
et nOHs < 18.0
ou X% = 0.258
ou 60.0 < nR=Cp < 61.0
et nAB < 35.0
36.84 98 161 203
31 Berry
ou Fatty
ou Herbaceous
11.0 < nCL < 17.0
ou nArOH = 4.0
ou 2.918 < TPSA(Tot) < 3.439
et 0.935 < Ui < 3.572
ou 126.12 < MW < 129.18
ou nAT = 20.0
ou H% = 11.0
ou nCs = 23.0
ou nR=Cp = 7.0
ou 42.0 < nRCOOH
34.01 467 501 1339
32 Oily
ou Pear
ou Tea
140.25 < MW < 144.29
ou 9.0 < N%
et 4.74 < Sv < 6.095
ou H% = 17.5
ou 2.589 < Ui < 2.59
ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.287
et 0.08 < X% < 0.31
33.65 140 270 286
33 Oily
ou Pear
ou Tea
140.25 < MW < 144.29
ou 9.0 < N%
ou 2.589 < Ui < 2.59
et 4.74 < Sv < 6.095
ou H% = 17.5
ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.287
et 0.08 < X% < 0.31
33.65 140 270 286
34 Ethereal
ou Fatty
0.241 < X%
ou nR=Cp = 16.0
ou nOHs < 12.0
et nHet < 2.0
et nArNHR < 3.0
et nROR < 1.0
33.33 183 254 478
35 Minty 136.26 < MW < 168.26
et X% < 0.042
et 16.0 < nRCOOH < 19.0
et 1.671 < Ui < 2.182
ou nR=Cp = 10.0
et nHet < 5.0
et TPSA(Tot) < 0.81
33.33 28 71 41
36 Minty
ou Vanilin
et Fruity
150.24 < MW < 154.28
et X% < 0.115
ou Sv = 7.554
ou nR=Cp = 10.0
et 18.0 < nO < 29.0
et nR03 = 2.0
et Ui < 2.142
ou 1.343 < TPSA(Tot) < 1.365
32.75 38 84 70
37 Citrus Sv < 5.26
ou nHet = 3.0
et 10.0 < nCL < 11.0
et nR03 < 1.0
et 1.849 < Ui < 2.783
ou nAT = 49.0
et 26.0 < nAB < 43.0
et 21.0 < nCs < 36.0
et 0.606 < TPSA(Tot) < 3.145
ou 72.0 < nR=Cp < 74.0
32.0 40 78 87
38 Balsamic
ou Mossy
8.0 < nHet
et 21.0 < nR=Cp < 54.0
ou MW = 206.31
ou Sv = 5.657
ou 2.676 < Ui < 2.677
ou 1.586 < TPSA(Tot) < 1.641
et 12.0 < H% < 30.0
31.2 78 163 165
39 Caramelic
ou Vanilin
15.0 < nO < 27.0
et nR03 = 3.0
ou MW = 138.18
et 6.092 < Sv < 8.408
ou 0.561 < Ui < 0.6
et 10.0 < H% < 16.5
ou nR05 = 2.0
ou nCs = 15.0
30.53 40 81 90
40 Caramelic
ou Grape
ou Woody
X% < 0.083
ou nR03 = 3.0
et 10.0 < H% < 24.0
et N% < 5.0
et 11.0 < nR=Cp < 46.0
ou 2.934 < TPSA(Tot) < 2.985
et 121.2 < MW
et 20.0 < nCs < 45.0
ou nR05 = 2.0
et 5.0 < nArOH
30.24 163 293 409
41 Ethereal
ou Rose
ou Sour
122.18 < MW < 122.23
ou nO = 25.0
ou H% < 8.0
ou 5.0 < N% < 14.0
ou nCs = 17.0
et 7.0 < nSH < 8.0
ou 2.721 < Ui < 2.731
ou 2.012 < TPSA(Tot) < 2.107
30.01 241 341 703
42 Waxy 4.76 < Sv < 5.081
et 0.231 < X%
ou 2.933 < Ui < 2.939
et nHet < 3.0
29.8 31 63 72
43 Pineapple MW = 130.21
ou 5.458 < Sv < 5.548
ou 2.284 < TPSA(Tot) < 2.302
et 9.0 < H% < 12.0
et 0.136 < X% < 0.258
ou 84.0 < nR=Cp < 90.0
et nR03 = 2.0
29.76 25 52 57
44 Mushroom
ou Orris
ou Winey
11.0 < H% < 19.0
et 0.241 < X%
et 2.0 < nR03 < 6.0
ou 4.898 < Sv < 4.908
ou 75.0 < nR=Cp < 77.0
ou 2.242 < Ui < 2.254
25.8 72 147 204
45 Apple MW = 186.33
ou 5.544 < Sv < 5.661
et 0.182 < X% < 0.28
et nArNHR < 3.0
et 1.962 < Ui < 3.203
23.71 23 56 64
46 Gassy Sv = 5.926
ou nR03 < 0.0
et 12.0 < nO < 25.0
ou 0.033 < X% < 0.034
et 11.0 < nCs < 22.0
ou 96.14 < MW < 98.16
et TPSA(Tot) < 1.576
22.72 20 47 61

Qualités

Mushroom Ethereal Medicinal Apple Pear Grape Flora Pineapple Gassy Nut Balsamic Caramelic Fruity Vanilin Rose Floral Green Fatty Tea Citrus Minty Waxy Winey Camphor Berry Oily Orris Musk Woody Spicy Fruit Sour Mossy Herbaceous

Propriétés physico-chimiques

Code Description Catégorie Sous-catégorie
nC number of Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCar number of aromatic C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nCL number of Chlorine atoms Constitutional indices Basic descriptors
nOxolanes number of Oxolanes Functional group counts Basic descriptors
nRCOOH number of carboxylic acids (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nHet number of heteroatoms Constitutional indices Basic descriptors
nOHs number of secondary alcohols Functional group counts Basic descriptors
X% percentage of halogen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAT number of atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCs number of total secondary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nR=Cp number of terminal primary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nArCOOR number of esters (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
MW molecular weight Constitutional indices Basic descriptors
nArNHR number of secondary amines (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nBT number of bonds Constitutional indices Basic descriptors
nCsp2 number of sp2 hybridized Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nSH number of thiols Functional group counts Basic descriptors
nAB number of aromatic bonds Constitutional indices Basic descriptors
Ui unsaturation index Molecular properties Basic descriptors
H% percentage of H atoms Constitutional indices Basic descriptors
nArCO number of ketones (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
Sv sum of atomic van der Waals volumes (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
nO number of Oxygen atoms Constitutional indices Basic descriptors
N% percentage of N atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCrt number of ring tertiary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nROR number of ethers (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nR05 number of 5-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
nArOH number of aromatic hydroxyls Functional group counts Basic descriptors
TPSA(Tot) topological polar surface area using N,O,S,P polar contributions Molecular properties Basic descriptors
nR03 number of 3-membered rings Ring descriptors Basic descriptors

Visualisations