Olfamining Rapport d'expérience

Informations générales
  • Algorithme : Redescription mining
  • Date de l'expérience : 31 oct. 2014 11:55:12
  • Qualités :
  • Propriétés physico-chimiques :

Redescriptions

Score de l'analyse : Moyenne des score des redescriptions.

Comment lire les redescriptions

# Qualités Propriétés physico-chimiques Score (en %) Support Support qualités Support propriétés
1 Ethereal
ou Fruity
ou Sour
Sv < 5.32
ou 10.0 < nCL < 18.0
ou 4.0 < nArNHR
ou 2.064 < TPSA(Tot) < 2.107
69.58 1082 1201 1436
2 Fruity
ou Herbaceous
ou Waxy
140.2 < MW < 249.39
ou 7.0 < nOHs < 12.0
ou 3.113 < TPSA(Tot) < 3.133
et 0.074 < X% < 0.3
ou 107.0 < nR=Cp < 173.0
et 1.0 < nR03 < 7.0
ou 2.0 < nR05 < 3.0
et 0.713 < Ui
ou 26.0 < nC
ou nO = 15.0
57.88 734 872 1130
3 Camphor
ou Fruity
ou Herbaceous
136.26 < MW < 158.22
ou 12.0 < nCL < 17.0
ou nArNHR < 3.0
ou 2.913 < TPSA(Tot) < 3.291
et 19.0 < nAT < 56.0
et 0.348 < Ui < 3.471
ou 7.0 < nOHs < 12.0
et 8.0 < nArCOOR < 26.0
ou nRCOOH = 33.0
et 15.0 < nO < 55.0
57.28 810 881 1343
4 Fruity
ou Rose
ou Woody
nBT < 0.0
ou 2.201 < TPSA(Tot) < 3.24
et 102.2 < MW < 276.46
et 0.022 < X%
ou nOxolanes = 4.0
et nROR < 1.0
ou 16.0 < nArCOOR < 22.0
et 11.0 < nR=Cp < 100.0
ou 44.0 < nCs < 45.0
ou 2.0 < nRCOOH < 42.0
56.0 779 863 1307
5 Fruity
ou Waxy
ou Woody
1.0 < nHet < 8.0
et 5.0 < H% < 24.0
et 2.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
ou 4.76 < Sv < 5.32
et 1.199 < Ui < 3.746
ou nRCOOH = 33.0
et 100.18 < MW < 340.66
ou nC = 28.0
ou nR=Cp = 8.0
55.59 705 808 1165
6 Citrus
ou Fruity
ou Woody
1.0 < nArCO < 2.0
et 2.099 < Ui < 3.43
ou 9.0 < nOHs < 14.0
et 11.0 < nR=Cp < 91.0
ou nAB = 18.0
ou 41.0 < nCs < 42.0
et 17.0 < nAT < 61.0
et 6.0 < H% < 24.0
ou nRCOOH = 33.0
ou 3.698 < TPSA(Tot) < 3.729
55.39 745 815 1275
7 Fruity
ou Minty
ou Woody
150.24 < MW < 236.39
ou nArNHR = 3.0
et 12.0 < nCs < 37.0
et nCar < 5.0
ou 21.0 < H% < 24.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
ou 4.787 < Sv < 5.059
ou 0.348 < TPSA(Tot) < 0.485
et nHet < 8.0
et 1.0 < nR03
54.66 686 808 1133
8 Fruity
ou Spicy
ou Woody
9.0 < H% < 24.0
et 19.0 < nR=Cp
ou 1.27 < Ui < 2.462
et 100.18 < MW < 266.47
et nHet < 8.0
et TPSA(Tot) < 3.266
ou 23.0 < nC < 24.0
ou nRCOOH = 33.0
ou 2.0 < nArCOOR < 35.0
ou nOHs = 9.0
54.42 762 840 1322
9 Fruity
ou Vanilin
ou Waxy
1.0 < nHet < 8.0
et 2.0 < N% < 13.0
et 0.114 < X% < 0.314
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 1.0 < nR03 < 8.0
et nCrt = 3.0
ou 4.76 < Sv < 4.908
ou 117.0 < nR=Cp < 173.0
et 1.014 < Ui < 3.551
ou 74.0 < nAT < 78.0
53.97 536 645 884
10 Fruity
ou Vanilin
ou Woody
4.96 < Sv < 6.241
ou 2.0 < nR03
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 1.176 < Ui
ou 0.021 < X% < 0.05
et 11.0 < nR=Cp < 117.0
et 9.0 < nOHs < 26.0
ou nRCOOH = 33.0
ou 2.0 < nArCOOR < 35.0
et nHet < 8.0
53.73 662 782 1112
11 Fruity
ou Spicy
ou Waxy
0.074 < X% < 0.314
et 1.0 < nCsp2
et 0.713 < Ui < 3.551
ou 4.76 < Sv < 4.81
et 98.16 < MW < 268.54
et 1.0 < nR03
ou 107.0 < nR=Cp < 173.0
et 7.0 < H% < 24.0
ou nRCOOH = 9.0
et nHet < 8.0
53.57 615 726 1037
12 Fruity
ou Spicy
ou Waxy
0.074 < X% < 0.314
et 1.0 < nCsp2
et 1.0 < nR03
et 0.713 < Ui < 3.551
ou 4.76 < Sv < 4.81
et 98.16 < MW < 268.54
ou 107.0 < nR=Cp < 173.0
et 7.0 < H% < 24.0
ou nRCOOH = 9.0
et nHet < 8.0
53.57 615 726 1037
13 Fruity
ou Vanilin
1.0 < nHet < 8.0
et 3.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 2.0 < nR03 < 8.0
et 1.014 < Ui < 3.43
ou 6.24 < Sv < 6.244
ou 23.0 < nC < 24.0
ou nCs = 12.0
ou nRCOOH = 33.0
et 0.077 < X%
51.47 455 594 745
14 Fruity
ou Nut
ou Waxy
5.384 < Sv < 7.409
ou 10.0 < N%
ou 24.0 < nCs < 26.0
ou nArOH < 4.0
et 0.107 < X%
ou nR07 = 1.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 1.0 < nR03 < 8.0
et nCrt < 3.0
51.27 521 657 880
15 Floral
ou Minty
ou Winey
126.17 < MW < 126.22
ou 4.779 < Sv < 5.127
ou X% = 0.265
ou nR=Cp = 10.0
ou 14.0 < nOHs < 16.0
ou 5.0 < nOxolanes
et 17.0 < nAT < 56.0
et nO < 48.0
ou 31.0 < H% < 36.0
ou N% = 15.0
43.58 594 638 1319
16 Balsamic
ou Ethereal
ou Green
2.0 < N% < 12.0
ou nOHs < 8.0
et nO < 41.0
et Ui < 3.238
ou 120.21 < MW < 122.23
ou 53.0 < nAT < 54.0
et TPSA(Tot) < 3.044
ou nRCOOH = 26.0
et nR=Cp < 75.0
ou 47.0 < nAB < 48.0
41.68 549 614 1252
17 Creamy
ou Ethereal
ou Floral
174.22 < MW < 196.37
ou 5.26 < Sv < 5.458
ou 2.0 < N% < 4.0
ou nR=Ct = 3.0
ou nArOH = 4.0
ou 1.141 < Ui < 1.671
et 0.042 < X% < 0.263
ou 56.0 < nR=Cp < 83.0
ou nArNO2 = 1.0
41.07 550 632 1257
18 Ethereal
ou Green
ou Spicy
nO = 40.0
ou 3.0 < N% < 10.0
ou 0.037 < X% < 0.15
et 0.283 < Ui < 3.299
ou H% < 8.0
et nOHs < 26.0
ou 53.0 < nAT < 54.0
et 32.05 < MW < 276.46
ou nAB = 42.0
ou 3.248 < TPSA(Tot) < 3.256
40.89 564 601 1342
19 Caramelic
ou Floral
ou Nut
3.0 < nHet < 15.0
ou 11.0 < N% < 13.0
et 152.26 < MW < 160.18
ou 4.787 < Sv < 5.059
et 16.0 < nCs
et 10.0 < nArCOOR < 34.0
ou 9.5 < H% < 10.0
40.56 443 565 970
20 Camphor
ou Ethereal
ou Green
4.772 < Sv < 6.71
ou 26.0 < nAT < 27.0
ou nO < 11.0
ou nCIC = 1.0
ou 1.0 < nR05
et H% < 17.0
ou nHet = 12.0
et TPSA(Tot) < 2.926
ou 23.0 < nOHs < 24.0
et 3.305 < Ui < 3.719
39.86 456 543 1057
21 Almond
ou Camphor
ou Floral
X% < 0.133
ou 17.0 < nOHs < 30.0
et 9.0 < H%
ou 4.787 < Sv < 5.32
et 112.19 < MW < 297.3
et 16.0 < nO < 48.0
ou 54.0 < nCs < 58.0
ou 0.229 < Ui < 0.32
et 8.0 < nR=Cp < 100.0
ou nAT < 9.0
39.71 508 558 1229
22 Musk X% < 0.103
et 3.593 < Ui < 3.737
ou nHet = 10.0
et 35.0 < nO < 50.0
38.18 21 52 24
23 Anisic
ou Ethereal
ou Green
32.05 < MW < 132.13
ou 0.148 < X% < 0.275
ou 1.859 < Ui < 2.415
et nO < 41.0
ou 53.0 < nAT < 54.0
et 2.0 < N% < 13.0
ou nHet = 6.0
ou nR=Cp < 3.0
et nCL < 18.0
et nCrt < 3.0
38.08 409 512 971
24 Ethereal
ou Oily
ou Pear
4.74 < Sv < 6.095
et 0.182 < X%
ou 3.0 < nCar < 7.0
et 3.0 < nHet < 8.0
ou H% = 17.5
ou nR03 = 4.0
ou 1.252 < TPSA(Tot) < 1.279
et nCsp2 < 2.0
37.8 279 388 629
25 Ethereal
ou Sour
et Floral
130.16 < MW < 130.21
ou H% < 8.0
et nAT < 29.0
ou 6.554 < Sv < 6.557
ou 2.073 < TPSA(Tot) < 2.107
et nHet < 5.0
et 15.0 < nArCOOR < 16.0
ou X% = 0.258
ou 60.0 < nR=Cp < 61.0
et nAB < 35.0
36.84 98 161 203
26 Ethereal
ou Sour
et Floral
130.16 < MW < 130.21
ou H% < 8.0
et nAT < 29.0
ou 6.554 < Sv < 6.557
ou 2.073 < TPSA(Tot) < 2.107
et 15.0 < nArCOOR < 16.0
et nOHs < 18.0
ou X% = 0.258
ou 60.0 < nR=Cp < 61.0
et nAB < 35.0
36.84 98 161 203
27 Metallic
ou Oily
ou Woody
4.0 < N% < 11.0
ou nArNHR < 3.0
ou 3.032 < Ui < 3.177
et 4.74 < Sv < 6.241
et 25.0 < nO
ou 135.23 < MW < 136.21
ou 11.0 < nHet < 12.0
ou 1.279 < TPSA(Tot) < 1.327
et 18.0 < nCs < 63.0
ou nCIC = 1.0
35.8 338 465 817
28 Balsamic
ou Green
ou Hay
5.0 < nHet < 13.0
et 11.0 < nR=Cp < 37.0
ou nBT < 0.0
et 0.935 < Ui < 3.333
ou 38.0 < nAT < 54.0
ou 2.0 < nCsp2 < 4.0
et N% < 10.0
et 0.043 < X% < 0.268
ou 5.254 < Sv < 5.314
ou nCL = 7.0
35.23 419 510 1098
29 Ethereal
ou Green
ou Tarry
5.135 < Sv < 6.71
ou nCsp2 < 0.0
et H% < 17.0
et 2.0 < nCrt < 3.0
et Ui < 3.338
et TPSA(Tot) < 3.044
ou nHet = 12.0
et MW < 242.45
34.59 367 505 923
30 Oily
ou Pear
ou Tea
140.25 < MW < 144.29
ou 9.0 < N%
et 4.74 < Sv < 6.095
ou H% = 17.5
ou 2.589 < Ui < 2.59
ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.287
et 0.08 < X% < 0.31
33.65 140 270 286
31 Oily
ou Pear
ou Tea
140.25 < MW < 144.29
ou 9.0 < N%
ou 2.589 < Ui < 2.59
et 4.74 < Sv < 6.095
ou H% = 17.5
ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.287
et 0.08 < X% < 0.31
33.65 140 270 286
32 Ethereal
ou Sour
ou Vanilin
19.0 < nAB < 22.0
ou 1.0 < nCq
et H% < 11.0
ou MW = 130.21
et nHet < 2.0
ou Sv = 8.008
ou X% = 0.217
ou 60.0 < nR=Cp < 61.0
ou 2.073 < TPSA(Tot) < 2.107
et nAT < 40.0
33.22 107 195 234
33 Ethereal
ou Fatty
H% < 10.0
ou 0.241 < X% < 0.31
et nArNHR < 3.0
et nROR < 1.0
33.21 189 254 504
34 Minty
ou Vanilin
et Fruity
150.24 < MW < 154.28
et X% < 0.115
ou Sv = 7.554
ou nR=Cp = 10.0
et 18.0 < nO < 29.0
et nR03 = 2.0
et Ui < 2.142
ou 1.343 < TPSA(Tot) < 1.365
32.75 38 84 70
35 Green
ou Orange
ou Pear
22.0 < nAT < 41.0
ou 8.0 < N% < 10.0
ou 0.94 < Ui < 1.377
et 0.063 < X% < 0.273
et 9.0 < nOHs < 26.0
ou nO = 41.0
et 7.0 < H% < 23.0
ou 47.0 < nAB < 48.0
ou 1.0 < nR05
ou 64.0 < nR=Cp < 65.0
32.08 351 407 1038
36 Apricot
ou Herbaceous
ou Waxy
5.0 < N% < 13.0
ou 17.0 < nR=Cp < 30.0
et 8.0 < nCL < 20.0
et 0.036 < X% < 0.279
et 0.606 < TPSA(Tot) < 3.209
ou 8.009 < Sv < 9.376
et 0.935 < Ui < 3.471
ou 56.0 < nCs
31.4 336 439 967
37 Balsamic
ou Mossy
8.0 < nHet
et 21.0 < nR=Cp < 54.0
ou MW = 206.31
ou Sv = 5.657
ou 2.676 < Ui < 2.677
ou 1.586 < TPSA(Tot) < 1.641
et 12.0 < H% < 30.0
31.2 78 163 165
38 Camphor 152.26 < MW < 154.28
ou nR=Cp = 10.0
et Sv < 5.639
et TPSA(Tot) < 0.348
ou 1.682 < Ui < 1.695
et N% < 2.0
30.55 22 66 28
39 Caramelic
ou Vanilin
15.0 < nO < 27.0
et nR03 = 3.0
ou MW = 138.18
et 6.092 < Sv < 8.408
ou 0.561 < Ui < 0.6
et 10.0 < H% < 16.5
ou nR05 = 2.0
ou nCs = 15.0
30.53 40 81 90
40 Caramelic
ou Grape
ou Woody
X% < 0.083
ou nR03 = 3.0
et 10.0 < H% < 24.0
et N% < 5.0
et 11.0 < nR=Cp < 46.0
ou 2.934 < TPSA(Tot) < 2.985
et 121.2 < MW
et 20.0 < nCs < 45.0
ou nR05 = 2.0
et 5.0 < nArOH
30.24 163 293 409
41 Herbaceous
ou Lilly
ou Pineapple
116.18 < MW < 242.29
et 4.0 < N% < 8.0
ou 15.0 < nR=Cp < 24.0
ou 3.012 < TPSA(Tot) < 3.175
et 21.0 < nO < 47.0
et 16.0 < nCs < 44.0
ou 8.013 < Sv < 9.376
ou 41.0 < nRCOOH
et 0.935 < Ui < 4.064
29.96 320 426 962
42 Ambre
ou Honey
ou Oily
39.0 < nO < 46.0
et 27.0 < nR=Cp < 87.0
ou nBT < 0.0
ou 2.0 < nHet < 16.0
ou nCsp2 = 2.0
et 5.0 < N%
ou 194.35 < MW < 195.24
ou X% = 0.185
ou 1.335 < Ui < 1.396
et 4.74 < Sv < 7.393
29.95 207 320 578
43 Berry
ou Herbaceous
ou Peachy
26.0 < nAT < 36.0
ou nR03 = 2.0
et 5.13 < Sv < 8.735
et 7.0 < nCL < 19.0
ou 3.925 < TPSA(Tot)
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 5.0 < nArOH
ou nBT < 0.0
ou 2.0 < nR05 < 3.0
29.81 285 414 827
44 Waxy 4.76 < Sv < 5.081
et 0.231 < X%
ou 2.933 < Ui < 2.939
et nHet < 3.0
29.8 31 63 72
45 Pineapple MW = 130.21
ou 5.458 < Sv < 5.548
ou 2.284 < TPSA(Tot) < 2.302
et 9.0 < H% < 12.0
et 0.136 < X% < 0.258
ou 84.0 < nR=Cp < 90.0
et nR03 = 2.0
29.76 25 52 57
46 Phenolic
ou Rose
ou Winey
5.577 < Sv < 6.937
et 6.0 < nHet < 7.0
ou 50.0 < nR=Cp < 96.0
ou 1.797 < TPSA(Tot) < 2.492
et 0.136 < X% < 0.295
et 1.982 < Ui < 3.438
ou MW = 122.18
ou nBT < 0.0
ou 51.0 < nO < 52.0
et 1.0 < N%
29.28 205 308 597
47 Honey
ou Jasmin
ou Woody
4.0 < nHet < 8.0
et 15.0 < nOHs < 28.0
ou 0.086 < X% < 0.311
ou nSH = 13.0
et 133.21 < MW < 292.51
et 5.042 < Sv < 7.393
et 10.0 < nC < 21.0
et 21.0 < nO
ou 2.0 < nRCOOH < 41.0
28.73 204 306 608
48 Orange-blossom
ou Rose
ou Spicy
6.01 < Sv < 6.072
ou 39.0 < nAT < 49.0
ou 7.0 < nHet
ou nCs = 22.0
ou 89.0 < nR=Cp < 96.0
et 0.023 < X% < 0.229
et 1.511 < Ui
ou 48.0 < nO < 54.0
ou N% = 10.0
et 14.0 < nOHs
28.3 231 327 720
49 Buterry
ou Pineapple
26.0 < nAT < 30.0
et 4.0 < nCL < 9.0
et 1.0 < nHet < 2.0
et 9.0 < H% < 10.0
ou X% = 0.176
ou 2.075 < TPSA(Tot) < 2.107
et 12.0 < nRCOOH < 21.0
ou 82.0 < nR=Cp < 90.0
et 5.301 < Sv < 6.564
et 2.0 < nR03
27.77 30 80 58
50 Lillac
ou Medicinal
nHet = 6.0
et X% < 0.095
ou 2.082 < Ui < 2.084
et TPSA(Tot) < 0.868
ou 9.008 < Sv < 9.275
et 108.1 < MW < 184.68
27.65 26 57 63
51 Banana
ou Nut
ou Waxy
nHet = 1.0
et 6.0 < N%
ou 4.76 < Sv < 4.824
et 0.216 < X%
ou 2.589 < Ui < 2.596
ou 2.689 < TPSA(Tot) < 2.697
et 13.0 < nOHs < 22.0
ou 63.0 < nAT < 67.0
ou nAB = 13.0
et 10.0 < H% < 21.0
27.34 70 140 186
52 Berry
ou Fatty
0.241 < X% < 0.31
ou 2.161 < Ui < 2.53
et 4.765 < Sv < 5.832
et 19.0 < nR=Cp < 173.0
et 1.269 < TPSA(Tot) < 3.622
ou 112.19 < MW < 114.21
et nHet < 2.0
et 3.0 < N%
et nArNHR < 3.0
26.56 89 157 267
53 Animal
ou Camphor
ou Hay
134.24 < MW < 136.16
ou X% < 0.027
et 0.738 < TPSA(Tot) < 3.266
ou 1.953 < Ui < 1.959
25.67 57 139 140
54 Animal
ou Hyacinth
ou Medicinal
16.0 < nO < 28.0
et 6.0 < nHet < 7.0
et TPSA(Tot) < 0.935
ou 244.41 < MW < 253.32
ou Sv = 7.16
ou 3.656 < Ui < 3.669
et X% < 0.143
et nR03 = 2.0
ou nR=Cp = 48.0
et nCar = 4.0
25.51 50 123 123
55 Mushroom
ou Orris
ou Winey
1.0 < nHet < 4.0
et 0.241 < X% < 0.311
et 2.0 < nR03
et 24.0 < nR=Cp < 113.0
ou 4.898 < Sv < 4.908
25.19 65 147 176
56 Citrus 4.787 < Sv < 5.042
et 4.0 < N%
ou MW = 136.26
et 11.0 < H% < 16.0
ou 1.995 < TPSA(Tot) < 2.004
25.0 29 78 67
57 Gassy
ou Medicinal
ou Tobacco
5.639 < Sv
et X% < 0.105
et Ui < 1.709
ou 78.0 < nR=Cp < 79.0
ou 0.759 < TPSA(Tot) < 0.868
et 2.0 < nHet < 10.0
et 5.0 < nArOH
ou 7.0 < nAT < 9.0
25.0 58 121 169
58 Apple MW = 186.33
ou 5.544 < Sv < 5.661
et 0.182 < X% < 0.28
et nArNHR < 3.0
et 1.962 < Ui < 3.203
23.71 23 56 64
59 Animal
ou Earthy
ou Medicinal
17.0 < nCL < 19.0
ou 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 6.0 < nHet < 12.0
ou 9.008 < Sv < 9.275
et 0.12 < X% < 0.22
ou 132.17 < MW < 132.18
ou 3.212 < TPSA(Tot) < 3.213
23.65 66 175 170
60 Gassy Sv = 5.926
ou nR03 < 0.0
et 12.0 < nO < 25.0
ou 0.033 < X% < 0.034
et 11.0 < nCs < 22.0
ou 96.14 < MW < 98.16
et TPSA(Tot) < 1.576
22.72 20 47 61
61 Animal
ou Medicinal
ou Piney
X% < 0.088
et 2.0 < nCsp2 < 3.0
et 1.105 < TPSA(Tot) < 3.142
ou 5.819 < Sv < 5.832
et 4.0 < nArNHR
ou 252.44 < MW < 253.32
ou nAT = 49.0
ou 3.656 < Ui < 3.669
et N% < 6.0
22.65 58 121 193
62 Honey 8.0 < nHet < 14.0
et 0.136 < X% < 0.231
ou MW = 164.22
et 5.966 < Sv < 7.393
et 2.0 < nR03
et 2.28 < Ui < 3.394
ou TPSA(Tot) = 0.067
20.33 24 56 86
63 Honey 5.966 < Sv < 7.393
et 8.0 < nHet < 14.0
et 0.136 < X% < 0.231
ou MW = 164.22
et 2.0 < nR03
et 2.28 < Ui < 3.394
ou TPSA(Tot) = 0.067
20.33 24 56 86
64 Apricot
ou Leafy
ou Pear
11.0 < N% < 13.0
ou 0.185 < X% < 0.209
et 5.159 < Sv < 6.104
et 1.0 < nHet < 6.0
ou 158.27 < MW < 158.36
ou 2.498 < TPSA(Tot) < 2.527
18.62 46 115 178

Qualités

Hay Banana Apricot Balsamic Leafy Lillac Honey Apple Waxy Fruity Woody Medicinal Orange-blossom Creamy Mushroom Peachy Jasmin Fatty Flora Rose Citrus Tarry Minty Pear Anisic Vanilin Almond Piney Pineapple Orange Gassy Lilly Musk Ethereal Winey Ambre Tea Metallic Mossy Tobacco Animal Floral Buterry Earthy Orris Spicy Grape Green Phenolic Hyacinth Fruit Nut Oily Caramelic Berry Herbaceous Sour Camphor

Propriétés physico-chimiques

Code Description Catégorie Sous-catégorie
nC number of Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCar number of aromatic C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nCL number of Chlorine atoms Constitutional indices Basic descriptors
nOxolanes number of Oxolanes Functional group counts Basic descriptors
nHet number of heteroatoms Constitutional indices Basic descriptors
nRCOOH number of carboxylic acids (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nOHs number of secondary alcohols Functional group counts Basic descriptors
nR=Ct number of aliphatic tertiary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
X% percentage of halogen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAT number of atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCs number of total secondary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nCq number of total quaternary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nR=Cp number of terminal primary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nArCOOR number of esters (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
MW molecular weight Constitutional indices Basic descriptors
nArNHR number of secondary amines (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nCsp2 number of sp2 hybridized Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nBT number of bonds Constitutional indices Basic descriptors
nArNO2 number of nitro groups (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nSH number of thiols Functional group counts Basic descriptors
nAB number of aromatic bonds Constitutional indices Basic descriptors
Ui unsaturation index Molecular properties Basic descriptors
H% percentage of H atoms Constitutional indices Basic descriptors
nArCO number of ketones (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
Sv sum of atomic van der Waals volumes (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
N% percentage of N atoms Constitutional indices Basic descriptors
nO number of Oxygen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCrt number of ring tertiary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nCIC number of rings (cyclomatic number) Ring descriptors Basic descriptors
nROR number of ethers (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nR07 number of 7-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
nR05 number of 5-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
nArOH number of aromatic hydroxyls Functional group counts Basic descriptors
TPSA(Tot) topological polar surface area using N,O,S,P polar contributions Molecular properties Basic descriptors
nR03 number of 3-membered rings Ring descriptors Basic descriptors

Visualisations