Olfamining Rapport d'expérience

Informations générales
  • Algorithme : Redescription mining
  • Date de l'expérience : 31 oct. 2014 11:50:13
  • Qualités :
  • Propriétés physico-chimiques :

Redescriptions

Score de l'analyse : Moyenne des score des redescriptions.

Comment lire les redescriptions

# Qualités Propriétés physico-chimiques Score (en %) Support Support qualités Support propriétés
1 Fruity
ou Herbaceous
ou Waxy
ou Woody
9.0 < H% < 24.0
et 19.0 < nR=Cp < 218.0
ou 81.13 < MW < 86.15
ou 1.014 < Ui < 2.585
63.02 953 1022 1443
2 Fruity
ou Oily
ou Spicy
ou Woody
9.0 < H% < 24.0
et 19.0 < nR=Cp
ou 32.05 < MW < 305.46
ou 1.27 < Ui < 2.462
60.8 895 980 1387
3 Fruity
ou Minty
ou Oily
ou Woody
150.24 < MW < 236.39
ou nArNHR = 3.0
et 12.0 < nCs < 37.0
ou 6.0 < nAT < 44.0
59.67 879 957 1395
4 Fruity
ou Oily
ou Vanilin
ou Woody
4.74 < Sv < 6.276
ou 2.0 < nR03
et nHet < 8.0
et nCrt = 3.0
59.11 879 931 1435
5 Camphor
ou Citrus
ou Fruity
ou Herbaceous
136.26 < MW < 158.22
ou 12.0 < nCL < 17.0
ou nArNHR < 3.0
et 8.0 < nArCOOR < 23.0
57.41 825 932 1330
6 Fruity
ou Herbaceous
ou Vanilin
ou Waxy
19.0 < nAB < 21.0
ou 0.114 < X% < 0.314
et 1.0 < nR03
et 0.874 < Ui < 3.551
57.32 720 894 1082
7 Citrus
ou Fruity
ou Leafy
ou Woody
114.16 < MW < 254.46
ou 21.0 < H% < 24.0
et 15.0 < nR=Cp < 124.0
ou 1.27 < Ui < 1.599
55.61 777 861 1313
8 Fruity
ou Musk
ou Spicy
ou Woody
4.96 < Sv < 6.241
ou 2.0 < nR03 < 8.0
et 1.0 < nCsp2
ou 22.0 < nCs < 24.0
55.5 812 875 1400
9 Fruity
ou Spicy
ou Waxy
ou Woody
3.0 < N%
et 1.0 < nR03
ou 0.021 < X% < 0.083
et 1.014 < Ui < 4.052
55.09 784 889 1318
10 Floral
ou Oily
ou Pineapple
ou Woody
0.034 < X% < 0.067
ou 1.317 < Ui < 1.458
ou 0.067 < TPSA(Tot)
et 12.0 < nCs < 17.0
54.8 804 863 1408
11 Floral
ou Nut
ou Winey
ou Woody
142.27 < MW < 172.3
ou 13.0 < H%
et 17.0 < nAT < 62.0
ou 4.824 < Sv < 4.862
51.44 712 775 1321
12 Earthy
ou Ethereal
ou Floral
ou Woody
4.76 < Sv < 5.32
ou 0.04 < X% < 0.212
ou nArOH = 5.0
50.29 760 837 1434
13 Camphor
ou Floral
ou Oily
ou Pineapple
4.74 < Sv < 7.929
et 20.0 < nO
et 0.245 < Ui < 3.921
ou 0.053 < X% < 0.067
48.66 713 764 1414
14 Floral
ou Minty
ou Oily
ou Pineapple
4.798 < Sv < 5.01
ou 22.0 < nCs
ou nRCOOH = 15.0
et 0.348 < Ui < 1.014
48.47 698 767 1371
15 Floral
ou Medicinal
ou Minty
ou Oily
154.28 < MW < 158.22
ou 4.787 < Sv < 5.127
ou 13.0 < H% < 36.0
ou 0.701 < Ui < 0.786
48.06 670 754 1310
16 Earthy
ou Ethereal
ou Floral
ou Winey
0.043 < X% < 0.295
et 1.141 < Ui < 3.889
ou 117.16 < MW < 122.23
ou 8.0 < H% < 28.0
47.15 696 749 1423
17 Ethereal
ou Floral
ou Leafy
ou Winey
18.0 < nO < 54.0
et 0.083 < X% < 0.295
et 0.067 < TPSA(Tot) < 3.925
ou nAB < 24.0
46.9 690 735 1426
18 Camphor
ou Caramelic
ou Floral
ou Oily
4.787 < Sv < 5.32
ou 3.0 < nHet < 4.0
ou 0.259 < X% < 0.31
ou 4.0 < nArNHR
46.68 668 760 1339
19 Floral
ou Medicinal
ou Minty
ou Winey
4.798 < Sv < 5.081
ou 14.0 < nOHs
et 17.0 < nAT < 56.0
ou 107.17 < MW < 108.15
44.73 612 672 1308
20 Earthy
ou Floral
ou Medicinal
ou Winey
4.787 < Sv < 5.127
ou 9.0 < nCL < 11.0
ou 5.0 < nOxolanes
et 17.0 < nAT < 62.0
44.54 633 675 1379
21 Caramelic
ou Floral
ou Minty
ou Piney
10.5 < H% < 36.0
et X% < 0.212
et nArOH = 5.0
ou 4.787 < Sv < 5.059
43.47 496 613 1024
22 Caramelic
ou Floral
ou Minty
ou Nut
4.787 < Sv < 5.059
ou 31.0 < nAT
ou 3.0 < nHet < 15.0
ou nR=Cp = 10.0
40.44 586 629 1406

Qualités

Ethereal Medicinal Pineapple Earthy Nut Caramelic Fruity Vanilin Piney Floral Leafy Citrus Minty Waxy Winey Camphor Oily Woody Musk Spicy Herbaceous

Propriétés physico-chimiques

Code Description Catégorie Sous-catégorie
nCL number of Chlorine atoms Constitutional indices Basic descriptors
nOxolanes number of Oxolanes Functional group counts Basic descriptors
nRCOOH number of carboxylic acids (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nHet number of heteroatoms Constitutional indices Basic descriptors
nOHs number of secondary alcohols Functional group counts Basic descriptors
X% percentage of halogen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAT number of atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCs number of total secondary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nR=Cp number of terminal primary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nArCOOR number of esters (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
MW molecular weight Constitutional indices Basic descriptors
nArNHR number of secondary amines (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nCsp2 number of sp2 hybridized Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAB number of aromatic bonds Constitutional indices Basic descriptors
Ui unsaturation index Molecular properties Basic descriptors
H% percentage of H atoms Constitutional indices Basic descriptors
Sv sum of atomic van der Waals volumes (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
nO number of Oxygen atoms Constitutional indices Basic descriptors
N% percentage of N atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCrt number of ring tertiary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nArOH number of aromatic hydroxyls Functional group counts Basic descriptors
TPSA(Tot) topological polar surface area using N,O,S,P polar contributions Molecular properties Basic descriptors
nR03 number of 3-membered rings Ring descriptors Basic descriptors

Visualisations