Olfamining Rapport d'expérience

Informations générales
  • Algorithme : Redescription mining
  • Date de l'expérience : 31 oct. 2014 10:53:00
  • Qualités :
  • Propriétés physico-chimiques :

Redescriptions

Score de l'analyse : Moyenne des score des redescriptions.

Comment lire les redescriptions

# Qualités Propriétés physico-chimiques Score (en %) Support Support qualités Support propriétés
1 Fruity
ou Herbaceous
ou Waxy
ou Woody
nHet < 3.0
ou 23.0 < nCs < 41.0
et 6.0 < H% < 24.0
ou 3.848 < Ui
63.47 961 1022 1453
2 Fruity
ou Oily
ou Spicy
ou Woody
9.0 < H% < 24.0
et 19.0 < nR=Cp
ou 32.05 < MW < 305.46
ou 1.27 < Ui < 2.462
60.8 895 980 1387
3 Balsamic
ou Fruity
ou Oily
ou Woody
4.74 < Sv < 5.399
ou 2.0 < nHet < 4.0
ou 2.0 < nR03 < 4.0
59.76 903 999 1415
4 Fruity
ou Minty
ou Oily
ou Woody
150.24 < MW < 236.39
ou nArNHR = 3.0
et 12.0 < nCs < 37.0
ou 6.0 < nAT < 44.0
59.67 879 957 1395
5 Fruity
ou Oily
ou Vanilin
ou Woody
4.74 < Sv < 6.276
ou 2.0 < nR03
et nHet < 8.0
et nCrt = 3.0
59.11 879 931 1435
6 Camphor
ou Citrus
ou Fruity
ou Herbaceous
136.26 < MW < 158.22
ou 12.0 < nCL < 17.0
ou nArNHR < 3.0
et 8.0 < nArCOOR < 23.0
57.41 825 932 1330
7 Fruity
ou Herbaceous
ou Vanilin
ou Waxy
19.0 < nAB < 21.0
ou 0.114 < X% < 0.314
et 1.0 < nR03
et 0.874 < Ui < 3.551
57.32 720 894 1082
8 Camphor
ou Fatty
ou Fruity
ou Herbaceous
14.0 < nArCOOR < 22.0
ou 11.0 < nOHs < 12.0
et 17.0 < nO < 46.0
ou 6.0 < H% < 11.0
57.25 833 943 1345
9 Citrus
ou Fruity
ou Leafy
ou Woody
114.16 < MW < 254.46
ou 21.0 < H% < 24.0
et 15.0 < nR=Cp < 124.0
ou 1.27 < Ui < 1.599
55.61 777 861 1313
10 Fruity
ou Musk
ou Spicy
ou Woody
4.96 < Sv < 6.241
ou 2.0 < nR03 < 8.0
et 1.0 < nCsp2
ou 22.0 < nCs < 24.0
55.5 812 875 1400
11 Fruity
ou Spicy
ou Waxy
ou Woody
3.0 < N%
et 1.0 < nR03
ou 0.021 < X% < 0.083
et 1.014 < Ui < 4.052
55.09 784 889 1318
12 Floral
ou Nut
ou Winey
ou Woody
142.27 < MW < 172.3
ou 13.0 < H%
et 17.0 < nAT < 62.0
ou 4.824 < Sv < 4.862
51.44 712 775 1321
13 Caramelic
ou Ethereal
ou Floral
ou Oily
2.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nR03 < 7.0
ou 133.16 < MW < 150.19
ou 10.0 < nC < 17.0
51.28 801 827 1536
14 Earthy
ou Ethereal
ou Floral
ou Woody
4.76 < Sv < 5.32
ou 0.04 < X% < 0.212
ou nArOH = 5.0
50.29 760 837 1434
15 Caramelic
ou Floral
ou Winey
ou Woody
3.0 < nHet
et nCsp2 = 2.0
ou 29.0 < nO
ou H% = 10.0
48.48 670 781 1271
16 Floral
ou Medicinal
ou Minty
ou Oily
154.28 < MW < 158.22
ou 4.787 < Sv < 5.127
ou 13.0 < H% < 36.0
ou 0.701 < Ui < 0.786
48.06 670 754 1310
17 Floral
ou Medicinal
ou Minty
ou Winey
4.798 < Sv < 5.081
ou 14.0 < nOHs
et 17.0 < nAT < 56.0
ou 107.17 < MW < 108.15
44.73 612 672 1308
18 Earthy
ou Floral
ou Medicinal
ou Winey
4.787 < Sv < 5.127
ou 9.0 < nCL < 11.0
ou 5.0 < nOxolanes
et 17.0 < nAT < 62.0
44.54 633 675 1379
19 Balsamic
ou Ethereal
ou Green
ou Pineapple
2.0 < N%
et 0.846 < Ui < 3.297
ou 120.21 < MW < 122.23
ou nCs < 14.0
43.53 586 651 1281
20 Balsamic
ou Ethereal
ou Green
ou Nut
32.05 < MW < 122.23
ou 2.0 < N% < 12.0
et 3.299 < Ui < 3.848
ou 3.248 < TPSA(Tot) < 3.256
43.13 597 653 1328
21 Balsamic
ou Caramelic
ou Ethereal
ou Green
0.083 < X% < 0.275
ou nR=Cp < 12.0
et Ui < 3.238
ou 35.0 < nCs < 37.0
42.75 575 660 1260
22 Berry
ou Fatty
ou Herbaceous
ou Woody
135.23 < MW < 137.15
ou 6.0 < nAT < 47.0
ou 11.0 < nC < 18.0
ou 11.0 < nOHs < 12.0
42.63 608 678 1356
23 Ethereal
ou Green
ou Pineapple
ou Spicy
0.037 < X% < 0.273
et 0.94 < Ui < 3.301
ou nCL < 6.0
et nOHs < 26.0
42.36 560 638 1244
24 Camphor
ou Ethereal
ou Green
ou Spicy
5.127 < Sv < 6.71
ou nHet < 0.0
ou 2.0 < N% < 3.0
41.44 589 656 1354
25 Camphor
ou Ethereal
ou Oily
ou Pear
0.231 < X% < 0.31
ou 13.0 < nArCOOR < 14.0
ou 13.0 < nOHs < 37.0
et 6.0 < nHet < 11.0
40.56 333 448 706
26 Caramelic
ou Floral
ou Minty
ou Nut
4.787 < Sv < 5.059
ou 31.0 < nAT
ou 3.0 < nHet < 15.0
ou nR=Cp = 10.0
40.44 586 629 1406
27 Caramelic
ou Ethereal
ou Oily
ou Woody
nBT < 0.0
ou 1.0 < nHet < 5.0
ou X% < 0.083
ou nR03 = 3.0
39.28 530 621 1258
28 Ethereal
ou Oily
168.26 < MW < 170.28
ou 10.0 < nCL < 26.0
ou 0.231 < X%
et nArNHR < 3.0
38.78 261 369 565
29 Ethereal
ou Minty
ou Musk
ou Oily
152.26 < MW < 154.22
ou 29.0 < nRCOOH < 30.0
ou nArNHR = 3.0
38.43 369 483 846
30 Musk X% < 0.103
et 3.593 < Ui < 3.737
ou nHet = 10.0
et 35.0 < nO < 50.0
38.18 21 52 24
31 Minty
ou Musk
ou Oily
ou Pineapple
4.74 < Sv < 6.092
et nArNHR < 3.0
ou 19.0 < nCL < 21.0
et 1.673 < Ui
34.18 269 399 657
32 Ethereal
ou Sour
et Floral
nCL < 8.0
et nHet < 2.0
et Ui < 2.073
ou 144.19 < MW < 144.24
34.01 100 161 233
33 Ethereal
ou Smoky
ou Sour
et Floral
nAT < 27.0
et nOHs < 12.0
ou 144.19 < MW < 144.24
ou Sv = 6.18
33.53 110 169 269
34 Acid
ou Ethereal
et Floral
H% < 8.0
et nArCOOR < 11.0
ou 130.16 < MW < 130.21
ou 6.554 < Sv < 6.557
32.27 81 145 187
35 Oily
ou Pear
ou Tea
140.25 < MW < 144.29
ou 9.0 < N%
et 4.74 < Sv < 6.095
ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.287
31.9 134 270 284
36 Ambre
ou Camphor
ou Oily
ou Tea
Sv < 5.399
ou 15.0 < nHet
ou 2.587 < TPSA(Tot) < 2.615
29.5 185 346 466

Qualités

Ethereal Medicinal Pear Flora Pineapple Earthy Nut Caramelic Balsamic Fruity Vanilin Floral Smoky Green Fatty Tea Leafy Citrus Minty Waxy Winey Camphor Berry Oily Acid Woody Musk Spicy Sour Ambre Herbaceous

Propriétés physico-chimiques

Code Description Catégorie Sous-catégorie
nC number of Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCL number of Chlorine atoms Constitutional indices Basic descriptors
nOxolanes number of Oxolanes Functional group counts Basic descriptors
nRCOOH number of carboxylic acids (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nHet number of heteroatoms Constitutional indices Basic descriptors
nOHs number of secondary alcohols Functional group counts Basic descriptors
X% percentage of halogen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAT number of atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCs number of total secondary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nR=Cp number of terminal primary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nArCOOR number of esters (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
MW molecular weight Constitutional indices Basic descriptors
nArNHR number of secondary amines (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nBT number of bonds Constitutional indices Basic descriptors
nCsp2 number of sp2 hybridized Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAB number of aromatic bonds Constitutional indices Basic descriptors
Ui unsaturation index Molecular properties Basic descriptors
H% percentage of H atoms Constitutional indices Basic descriptors
Sv sum of atomic van der Waals volumes (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
N% percentage of N atoms Constitutional indices Basic descriptors
nO number of Oxygen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCrt number of ring tertiary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
TPSA(Tot) topological polar surface area using N,O,S,P polar contributions Molecular properties Basic descriptors
nArOH number of aromatic hydroxyls Functional group counts Basic descriptors
nR03 number of 3-membered rings Ring descriptors Basic descriptors

Visualisations