Olfamining Rapport d'expérience

Informations générales
  • Algorithme : Redescription mining
  • Date de l'expérience : 31 oct. 2014 10:49:59
  • Qualités :
  • Propriétés physico-chimiques :

Redescriptions

Score de l'analyse : Moyenne des score des redescriptions.

Comment lire les redescriptions

# Qualités Propriétés physico-chimiques Score (en %) Support Support qualités Support propriétés
1 Fruity
ou Herbaceous
ou Waxy
ou Woody
nHet < 3.0
ou 23.0 < nCs < 41.0
et 6.0 < H% < 24.0
ou 3.848 < Ui
63.47 961 1022 1453
2 Fruity
ou Oily
ou Spicy
ou Woody
9.0 < H% < 24.0
et 19.0 < nR=Cp
ou 32.05 < MW < 305.46
ou 1.27 < Ui < 2.462
60.8 895 980 1387
3 Balsamic
ou Fruity
ou Oily
ou Woody
MW = 136.21
ou nHet < 4.0
ou 16.5 < H%
ou 2.121 < Ui < 2.495
60.73 939 999 1486
4 Fruity
ou Minty
ou Oily
ou Woody
150.24 < MW < 236.39
ou nArNHR = 3.0
et 12.0 < nCs < 37.0
ou 6.0 < nAT < 44.0
59.67 879 957 1395
5 Fruity
ou Oily
ou Vanilin
ou Woody
4.74 < Sv < 6.276
ou 2.0 < nR03
et nHet < 8.0
et nCrt = 3.0
59.11 879 931 1435
6 Fruity
ou Herbaceous
ou Vanilin
ou Waxy
19.0 < nAB < 21.0
ou 0.114 < X% < 0.314
et 1.0 < nR03
et 0.874 < Ui < 3.551
57.32 720 894 1082
7 Fruity
ou Nut
ou Rose
ou Woody
18.0 < nAB < 32.0
ou 2.593 < Ui < 3.521
et 7.0 < H% < 26.0
et 11.0 < nR=Cp < 100.0
56.25 818 897 1375
8 Fruity
ou Musk
ou Spicy
ou Woody
4.96 < Sv < 6.241
ou 2.0 < nR03 < 8.0
et 1.0 < nCsp2
ou 22.0 < nCs < 24.0
55.5 812 875 1400
9 Citrus
ou Fruity
ou Leafy
ou Woody
1.0 < nArCO < 2.0
et 2.099 < Ui < 3.43
ou 7.0 < H% < 12.5
et 11.0 < nR=Cp < 91.0
55.25 736 861 1207
10 Fruity
ou Spicy
ou Waxy
ou Woody
3.0 < N%
et 1.0 < nR03
ou 0.021 < X% < 0.083
et 1.014 < Ui < 4.052
55.09 784 889 1318
11 Earthy
ou Ethereal
ou Floral
ou Woody
4.76 < Sv < 5.32
ou 0.04 < X% < 0.212
ou nArOH = 5.0
50.29 760 837 1434
12 Floral
ou Nut
ou Winey
ou Woody
33.0 < nAT < 50.0
ou 3.0 < nHet
et 15.0 < nO < 61.0
ou 4.76 < Sv < 5.104
49.67 680 775 1274
13 Ethereal
ou Floral
ou Rose
ou Sour
H% < 8.0
ou 5.0 < N% < 14.0
et 12.0 < nR=Cp < 14.0
ou 5.0 < nHet
45.79 642 742 1302
14 Earthy
ou Floral
ou Medicinal
ou Winey
4.787 < Sv < 5.127
ou 9.0 < nCL < 11.0
ou 5.0 < nOxolanes
et 17.0 < nAT < 62.0
44.54 633 675 1379
15 Fruity
ou Phenolic
ou Rose
ou Woody
nR03 = 1.0
ou 2.201 < TPSA(Tot) < 3.24
et 20.0 < nAT < 62.0
et 11.0 < nR=Cp < 106.0
43.72 540 883 892
16 Floral
ou Medicinal
ou Minty
ou Winey
4.824 < Sv < 5.01
ou 9.0 < nCL < 10.0
ou 3.0 < nPyridines
et 17.0 < nAT < 56.0
43.71 623 672 1376
17 Balsamic
ou Ethereal
ou Green
ou Nut
32.05 < MW < 122.23
ou 2.0 < N% < 12.0
et 3.299 < Ui < 3.848
ou 3.248 < TPSA(Tot) < 3.256
43.13 597 653 1328
18 Balsamic
ou Caramelic
ou Ethereal
ou Green
0.083 < X% < 0.275
ou nR=Cp < 12.0
et Ui < 3.238
ou 35.0 < nCs < 37.0
42.75 575 660 1260
19 Ethereal
ou Oily
ou Rose
ou Woody
1.0 < nHet < 4.0
ou N% < 2.0
ou 1.0 < nCsp2 < 5.0
et 6.71 < Sv < 11.441
42.65 537 712 1084
20 Ethereal
ou Green
ou Pineapple
ou Spicy
0.037 < X% < 0.273
et 0.94 < Ui < 3.301
ou nCL < 6.0
et nOHs < 26.0
42.36 560 638 1244
21 Ethereal
ou Green
ou Honey
ou Spicy
nO = 40.0
ou nCL < 5.0
ou 3.0 < N% < 10.0
ou 0.037 < X% < 0.15
41.14 597 648 1400
22 Camphor
ou Ethereal
ou Oily
ou Pear
0.231 < X% < 0.31
ou 13.0 < nArCOOR < 14.0
ou 13.0 < nOHs < 37.0
et 6.0 < nHet < 11.0
40.56 333 448 706
23 Caramelic
ou Floral
ou Minty
ou Nut
4.787 < Sv < 5.059
ou 31.0 < nAT
ou 3.0 < nHet < 15.0
ou nR=Cp = 10.0
40.44 586 629 1406
24 Berry
ou Fatty
ou Herbaceous
ou Woody
11.0 < nCL < 17.0
ou nArOH = 4.0
et 246.42 < MW < 284.54
et 0.935 < Ui < 3.572
39.76 503 678 1090
25 Caramelic
ou Ethereal
ou Oily
ou Woody
nBT < 0.0
ou 1.0 < nHet < 5.0
ou X% < 0.083
ou nR03 = 3.0
39.28 530 621 1258
26 Ethereal
ou Oily
168.26 < MW < 170.28
ou 10.0 < nCL < 26.0
ou 0.231 < X%
et nArNHR < 3.0
38.78 261 369 565
27 Green
ou Honey
ou Pineapple
ou Spicy
34.0 < nAT < 48.0
ou 0.94 < Ui < 1.585
ou 0.13 < TPSA(Tot) < 2.232
et 0.037 < X% < 0.273
38.68 472 571 1121
28 Musk X% < 0.103
et 3.593 < Ui < 3.737
ou nHet = 10.0
et 35.0 < nO < 50.0
38.18 21 52 24
29 Camphor
et Fruity
5.042 < Sv < 6.01
et X% < 0.037
et 10.0 < nOHs < 15.0
et TPSA(Tot) < 0.485
34.61 27 63 42
30 Camphor
ou Ethereal
ou Fatty
ou Smoky
152.26 < MW < 156.3
ou H% < 10.0
ou 0.241 < X% < 0.31
et nHet < 5.0
34.37 243 325 625
31 Ethereal
ou Sour
et Floral
nCL < 8.0
et nHet < 2.0
et Ui < 2.073
ou 144.19 < MW < 144.24
34.01 100 161 233
32 Ethereal
ou Smoky
ou Sour
et Floral
nAT < 27.0
et nOHs < 12.0
ou 144.19 < MW < 144.24
ou Sv = 6.18
33.53 110 169 269
33 Oily
ou Pear
ou Tea
140.25 < MW < 144.29
ou 9.0 < N%
et 4.74 < Sv < 6.095
ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.287
31.9 134 270 284
34 Ethereal
ou Fatty
Sv = 5.787
ou nArOH = 4.0
et 0.083 < X% < 0.288
ou nAT < 8.0
30.75 127 254 286
35 Waxy 4.76 < Sv < 5.081
et 0.231 < X%
ou 2.933 < Ui < 2.939
et nHet < 3.0
29.8 31 63 72
36 Minty X% < 0.042
et 16.0 < nRCOOH < 19.0
et 1.671 < Ui < 2.182
ou nR=Cp = 10.0
29.47 28 71 52
37 Balsamic
ou Mossy
8.0 < nHet
et 21.0 < nR=Cp < 54.0
ou MW = 206.31
ou 1.586 < TPSA(Tot) < 1.641
28.51 71 163 157
38 Minty
ou Vanilin
et Fruity
150.24 < MW < 154.28
et X% < 0.115
ou Sv = 7.554
ou nR=Cp = 10.0
28.36 40 84 97
39 Pineapple MW = 130.21
ou 5.458 < Sv < 5.548
ou 2.284 < TPSA(Tot) < 2.302
et 9.0 < H% < 12.0
26.19 22 52 54
40 Brandy
ou Caramelic
ou Vanilin
15.0 < nO < 27.0
et nR03 = 3.0
ou MW = 138.18
et 6.092 < Sv < 8.408
25.32 39 99 94
41 Mushroom
ou Orris
ou Winey
11.0 < H% < 19.0
et 0.241 < X%
et 2.0 < nR03 < 6.0
ou 2.242 < Ui < 2.254
24.53 66 147 188
42 Citrus Sv < 5.26
et H% < 16.0
et 21.0 < nCs < 24.0
ou nAT = 49.0
23.3 31 78 86
43 Apple MW = 186.33
ou 5.544 < Sv < 5.661
et 0.182 < X% < 0.28
et 1.962 < Ui < 3.203
23.0 23 56 67
44 Gassy
ou Peperry
et Fruity
nR03 < 0.0
et 11.0 < nCs < 22.0
ou 0.023 < X% < 0.025
ou 2.043 < Ui < 2.059
20.86 24 58 81

Qualités

Balsamic Leafy Honey Apple Waxy Fruity Smoky Woody Medicinal Mushroom Fatty Flora Rose Citrus Minty Pear Vanilin Pineapple Gassy Peperry Musk Ethereal Brandy Winey Tea Mossy Floral Earthy Orris Spicy Green Phenolic Fruit Nut Oily Caramelic Herbaceous Berry Sour Camphor

Propriétés physico-chimiques

Code Description Catégorie Sous-catégorie
nPyridines number of Pyridines Functional group counts Basic descriptors
nCL number of Chlorine atoms Constitutional indices Basic descriptors
nOxolanes number of Oxolanes Functional group counts Basic descriptors
nRCOOH number of carboxylic acids (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nHet number of heteroatoms Constitutional indices Basic descriptors
nOHs number of secondary alcohols Functional group counts Basic descriptors
X% percentage of halogen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAT number of atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCs number of total secondary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nR=Cp number of terminal primary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nArCOOR number of esters (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
MW molecular weight Constitutional indices Basic descriptors
nArNHR number of secondary amines (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nBT number of bonds Constitutional indices Basic descriptors
nCsp2 number of sp2 hybridized Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAB number of aromatic bonds Constitutional indices Basic descriptors
Ui unsaturation index Molecular properties Basic descriptors
H% percentage of H atoms Constitutional indices Basic descriptors
Sv sum of atomic van der Waals volumes (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
nArCO number of ketones (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nO number of Oxygen atoms Constitutional indices Basic descriptors
N% percentage of N atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCrt number of ring tertiary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
TPSA(Tot) topological polar surface area using N,O,S,P polar contributions Molecular properties Basic descriptors
nArOH number of aromatic hydroxyls Functional group counts Basic descriptors
nR03 number of 3-membered rings Ring descriptors Basic descriptors

Visualisations