Olfamining Rapport d'expérience

Informations générales
  • Algorithme : Redescription mining
  • Date de l'expérience : 31 oct. 2014 10:41:50
  • Qualités :
  • Propriétés physico-chimiques :

Redescriptions

Score de l'analyse : Moyenne des score des redescriptions.

Comment lire les redescriptions

# Qualités Propriétés physico-chimiques Score (en %) Support Support qualités Support propriétés
1 Fruity
ou Herbaceous
ou Waxy
ou Woody
9.0 < H% < 24.0
et 19.0 < nR=Cp < 218.0
ou 81.13 < MW < 86.15
ou 1.014 < Ui < 2.585
63.02 953 1022 1443
2 Fruity
ou Oily
ou Spicy
ou Woody
9.0 < H% < 24.0
et 19.0 < nR=Cp
ou 32.05 < MW < 305.46
ou 1.27 < Ui < 2.462
60.8 895 980 1387
3 Fruity
ou Minty
ou Oily
ou Woody
150.24 < MW < 236.39
ou nArNHR = 3.0
et 12.0 < nCs < 37.0
ou 6.0 < nAT < 44.0
59.67 879 957 1395
4 Fruity
ou Oily
ou Vanilin
ou Woody
4.74 < Sv < 6.276
ou 2.0 < nR03
et nHet < 8.0
et nCrt = 3.0
59.11 879 931 1435
5 Camphor
ou Citrus
ou Fruity
ou Herbaceous
136.26 < MW < 158.22
ou 12.0 < nCL < 17.0
ou nArNHR < 3.0
et 8.0 < nArCOOR < 23.0
57.41 825 932 1330
6 Fruity
ou Herbaceous
ou Vanilin
ou Waxy
19.0 < nAB < 21.0
ou 0.114 < X% < 0.314
et 1.0 < nR03
et 0.874 < Ui < 3.551
57.32 720 894 1082
7 Balsamic
ou Fruity
ou Oily
ou Woody
16.5 < H% < 30.0
ou nArNHR = 3.0
et 5.0 < nHet < 6.0
ou 2.0 < nROR
57.2 857 999 1356
8 Fruity
ou Nut
ou Rose
ou Woody
18.0 < nAB < 32.0
ou 2.593 < Ui < 3.521
et 7.0 < H% < 26.0
et 11.0 < nR=Cp < 100.0
56.25 818 897 1375
9 Fruity
ou Musk
ou Spicy
ou Woody
4.96 < Sv < 6.241
ou 2.0 < nR03 < 8.0
et 1.0 < nCsp2
ou 22.0 < nCs < 24.0
55.5 812 875 1400
10 Citrus
ou Fruity
ou Leafy
ou Woody
1.0 < nArCO < 2.0
et 2.099 < Ui < 3.43
ou 7.0 < H% < 12.5
et 11.0 < nR=Cp < 91.0
55.25 736 861 1207
11 Fruity
ou Spicy
ou Waxy
ou Woody
3.0 < N%
et 1.0 < nR03
ou 0.021 < X% < 0.083
et 1.014 < Ui < 4.052
55.09 784 889 1318
12 Floral
ou Nut
ou Winey
ou Woody
33.0 < nAT < 50.0
ou 3.0 < nHet
et 15.0 < nO < 61.0
ou 4.76 < Sv < 5.104
49.67 680 775 1274
13 Fruity
ou Nut
ou Spicy
ou Waxy
5.384 < Sv < 7.409
ou 10.0 < N%
ou 24.0 < nCs < 26.0
et 0.071 < X%
49.19 614 758 1104
14 Earthy
ou Floral
ou Medicinal
ou Winey
4.787 < Sv < 5.127
ou 9.0 < nCL < 11.0
ou 5.0 < nOxolanes
et 17.0 < nAT < 62.0
44.54 633 675 1379
15 Fruity
ou Phenolic
ou Rose
ou Woody
nR03 = 1.0
ou 2.201 < TPSA(Tot) < 3.24
et 20.0 < nAT < 62.0
et 11.0 < nR=Cp < 106.0
43.72 540 883 892
16 Balsamic
ou Ethereal
ou Green
ou Nut
32.05 < MW < 122.23
ou 2.0 < N% < 12.0
et 3.299 < Ui < 3.848
ou 3.248 < TPSA(Tot) < 3.256
43.13 597 653 1328
17 Balsamic
ou Caramelic
ou Ethereal
ou Green
0.083 < X% < 0.275
ou nR=Cp < 12.0
et Ui < 3.238
ou 35.0 < nCs < 37.0
42.75 575 660 1260
18 Ethereal
ou Oily
ou Rose
ou Woody
1.0 < nHet < 4.0
ou N% < 2.0
ou 1.0 < nCsp2 < 5.0
et 6.71 < Sv < 11.441
42.65 537 712 1084
19 Ethereal
ou Green
ou Honey
ou Spicy
nO = 40.0
ou nCL < 5.0
ou 3.0 < N% < 10.0
ou 0.037 < X% < 0.15
41.14 597 648 1400
20 Anisic
ou Ethereal
ou Green
ou Spicy
32.05 < MW < 132.13
ou 1.859 < Ui < 2.415
ou 0.229 < TPSA(Tot) < 2.854
et 0.037 < X% < 0.28
40.83 526 624 1190
21 Camphor
ou Ethereal
ou Oily
ou Pear
0.231 < X% < 0.31
ou 13.0 < nArCOOR < 14.0
ou 13.0 < nOHs < 37.0
et 6.0 < nHet < 11.0
40.56 333 448 706
22 Caramelic
ou Floral
ou Minty
ou Nut
4.787 < Sv < 5.059
ou 31.0 < nAT
ou 3.0 < nHet < 15.0
ou nR=Cp = 10.0
40.44 586 629 1406
23 Berry
ou Fatty
ou Herbaceous
ou Woody
11.0 < nCL < 17.0
ou nArOH = 4.0
et 246.42 < MW < 284.54
et 0.935 < Ui < 3.572
39.76 503 678 1090
24 Caramelic
ou Ethereal
ou Oily
ou Woody
nBT < 0.0
ou 1.0 < nHet < 5.0
ou X% < 0.083
ou nR03 = 3.0
39.28 530 621 1258
25 Berry
ou Ethereal
ou Fatty
ou Herbaceous
140.15 < MW < 242.29
ou 0.241 < X% < 0.31
ou nHAcc = 4.0
ou 2.161 < Ui < 2.53
39.27 584 622 1449
26 Camphor
ou Ethereal
ou Green
ou Tarry
5.135 < Sv < 6.71
ou nCsp2 < 0.0
et H% < 17.0
ou 2.687 < TPSA(Tot) < 2.799
38.2 426 561 980
27 Musk X% < 0.103
et 3.593 < Ui < 3.737
ou nHet = 10.0
et 35.0 < nO < 50.0
38.18 21 52 24
28 Ethereal
ou Green
ou Orange
ou Pear
22.0 < nAT < 41.0
ou 8.0 < N% < 10.0
et 0.063 < X% < 0.273
ou nCL < 6.0
37.16 443 532 1103
29 Camphor
et Fruity
5.042 < Sv < 6.01
et X% < 0.037
et 10.0 < nOHs < 15.0
et TPSA(Tot) < 0.485
34.61 27 63 42
30 Camphor
ou Ethereal
ou Fatty
ou Smoky
152.26 < MW < 156.3
ou H% < 10.0
ou 0.241 < X% < 0.31
et nHet < 5.0
34.37 243 325 625
31 Ethereal
ou Sour
et Floral
nCL < 8.0
et nHet < 2.0
et Ui < 2.073
ou 144.19 < MW < 144.24
34.01 100 161 233
32 Ethereal
ou Smoky
ou Sour
et Floral
H% < 7.5
et nArNO2 = 1.0
ou 130.16 < MW < 130.21
ou 14.0 < nCs < 16.0
31.95 85 169 182
33 Oily
ou Pear
ou Tea
140.25 < MW < 144.29
ou 9.0 < N%
et 4.74 < Sv < 6.095
ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.287
31.9 134 270 284
34 Waxy 4.76 < Sv < 5.081
et 0.231 < X%
ou 2.933 < Ui < 2.939
et nHet < 3.0
29.8 31 63 72
35 Minty X% < 0.042
et 16.0 < nRCOOH < 19.0
et 1.671 < Ui < 2.182
ou nR=Cp = 10.0
29.47 28 71 52
36 Ethereal
ou Sour
ou Vanilin
et Floral
19.0 < nAB < 22.0
ou 1.0 < nCq
et H% < 11.0
ou MW = 130.21
28.85 86 173 211
37 Ethereal
ou Sour
ou Vanilin
et Floral
19.0 < nAB < 22.0
ou 1.0 < nCq
et H% < 11.0
ou Sv = 5.661
28.85 86 173 211
38 Balsamic
ou Mossy
8.0 < nHet
et 21.0 < nR=Cp < 54.0
ou MW = 206.31
ou 1.586 < TPSA(Tot) < 1.641
28.51 71 163 157
39 Minty
ou Vanilin
et Fruity
150.24 < MW < 154.28
et X% < 0.115
ou Sv = 7.554
ou nR=Cp = 10.0
28.36 40 84 97
40 Animal
ou Camphor
ou Hay
et Fruity
134.24 < MW < 136.16
ou X% < 0.027
et 0.738 < TPSA(Tot) < 3.266
ou 1.953 < Ui < 1.959
27.66 57 123 140
41 Pineapple MW = 130.21
ou 5.458 < Sv < 5.548
ou 2.284 < TPSA(Tot) < 2.302
et 9.0 < H% < 12.0
26.19 22 52 54
42 Brandy
ou Caramelic
ou Vanilin
15.0 < nO < 27.0
et nR03 = 3.0
ou MW = 138.18
et 6.092 < Sv < 8.408
25.32 39 99 94
43 Mushroom
ou Orris
ou Winey
11.0 < H% < 19.0
et 0.241 < X%
et 2.0 < nR03 < 6.0
ou 2.242 < Ui < 2.254
24.53 66 147 188
44 Gassy
ou Medicinal
ou Tobacco
et Fruity
Ui < 1.709
ou 0.59 < TPSA(Tot) < 0.868
et 5.0 < nO < 25.0
et X% < 0.105
23.37 61 110 212
45 Apple MW = 186.33
ou 5.544 < Sv < 5.661
et 0.182 < X% < 0.28
et 1.962 < Ui < 3.203
23.0 23 56 67
46 Lillac
ou Medicinal
nHet = 6.0
et X% < 0.095
ou 2.082 < Ui < 2.084
et TPSA(Tot) < 0.868
23.0 23 57 66
47 Citrus 4.787 < Sv < 5.042
et 4.0 < N%
et 1.428 < TPSA(Tot) < 3.006
ou MW = 136.26
22.31 27 78 70
48 Almond
ou Hay
ou Hyacinth
ou Medicinal
6.0 < nHet < 7.0
et X% < 0.136
et 0.396 < Ui < 2.181
ou 0.985 < TPSA(Tot) < 1.014
22.27 51 118 162
49 Almond
ou Animal
ou Earthy
ou Medicinal
17.0 < nCL < 19.0
ou 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 6.0 < nHet < 12.0
ou 9.008 < Sv < 9.275
21.81 77 199 231
50 Gassy
ou Peperry
et Fruity
nR03 < 0.0
et 11.0 < nCs < 22.0
ou 0.023 < X% < 0.025
ou 2.043 < Ui < 2.059
20.86 24 58 81
51 Ambre
ou Honey
ou Oily
ou Woody
6.795 < Sv < 6.884
ou nBT < 0.0
ou 39.0 < nO < 46.0
et 20.0 < nR=Cp < 95.0
19.93 127 523 241
52 Ambre
ou Honey
8.0 < nHet < 14.0
et 0.136 < X% < 0.231
ou MW = 164.22
et 5.966 < Sv < 7.393
16.66 28 93 103
53 Ambre
ou Honey
8.0 < nHet < 14.0
et 0.136 < X% < 0.231
ou 79.0 < nR=Cp < 87.0
et 25.0 < nAB < 47.0
16.66 27 93 96
54 Apricot
ou Leafy
ou Pear
11.0 < N% < 13.0
ou 0.185 < X% < 0.209
et 5.159 < Sv < 6.104
ou 2.484 < TPSA(Tot) < 2.527
16.66 42 115 179

Qualités

Hay Apricot Balsamic Leafy Lillac Honey Apple Waxy Fruity Smoky Woody Medicinal Mushroom Fatty Flora Rose Citrus Tarry Minty Pear Anisic Vanilin Almond Pineapple Orange Gassy Peperry Musk Ethereal Brandy Winey Ambre Tea Mossy Tobacco Animal Floral Earthy Orris Spicy Green Phenolic Hyacinth Fruit Nut Oily Caramelic Herbaceous Berry Sour Camphor

Propriétés physico-chimiques

Code Description Catégorie Sous-catégorie
nCL number of Chlorine atoms Constitutional indices Basic descriptors
nOxolanes number of Oxolanes Functional group counts Basic descriptors
nRCOOH number of carboxylic acids (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nHet number of heteroatoms Constitutional indices Basic descriptors
nHAcc number of acceptor atoms for H-bonds (N,O,F) Functional group counts Basic descriptors
nOHs number of secondary alcohols Functional group counts Basic descriptors
X% percentage of halogen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAT number of atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCs number of total secondary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nCq number of total quaternary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nR=Cp number of terminal primary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nArCOOR number of esters (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
MW molecular weight Constitutional indices Basic descriptors
nArNHR number of secondary amines (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nBT number of bonds Constitutional indices Basic descriptors
nCsp2 number of sp2 hybridized Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nArNO2 number of nitro groups (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nAB number of aromatic bonds Constitutional indices Basic descriptors
Ui unsaturation index Molecular properties Basic descriptors
H% percentage of H atoms Constitutional indices Basic descriptors
nArCO number of ketones (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
Sv sum of atomic van der Waals volumes (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
nO number of Oxygen atoms Constitutional indices Basic descriptors
N% percentage of N atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCrt number of ring tertiary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nROR number of ethers (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nArOH number of aromatic hydroxyls Functional group counts Basic descriptors
TPSA(Tot) topological polar surface area using N,O,S,P polar contributions Molecular properties Basic descriptors
nR03 number of 3-membered rings Ring descriptors Basic descriptors

Visualisations