Olfamining Rapport d'expérience

Informations générales
  • Algorithme : Redescription mining
  • Date de l'expérience : 31 oct. 2014 10:23:11
  • Qualités :
  • Propriétés physico-chimiques :

Redescriptions

Score de l'analyse : Moyenne des score des redescriptions.

Comment lire les redescriptions

# Qualités Propriétés physico-chimiques Score (en %) Support Support qualités Support propriétés
1 Fruity
ou Herbaceous
ou Waxy
ou Woody
1.0 < nHet < 8.0
et 5.0 < H% < 24.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 1.0 < nR03
61.46 850 1022 1211
2 Fruity
ou Oily
ou Spicy
ou Woody
4.94 < Sv < 8.424
et 1.0 < nCsp2
58.79 852 980 1321
3 Fruity
ou Herbaceous
ou Vanilin
ou Waxy
0.114 < X% < 0.314
et 1.0 < nR03
et 0.874 < Ui < 3.551
55.97 684 894 1012
4 Citrus
ou Fruity
ou Leafy
ou Woody
4.939 < Sv < 8.408
et 7.0 < H% < 24.0
et 1.0 < nCsp2 < 3.0
et 1.174 < Ui < 3.523
54.48 687 861 1087
5 Camphor
ou Fatty
ou Fruity
ou Herbaceous
140.2 < MW < 249.39
et nCL < 17.0
et 13.0 < nR=Cp < 84.0
et 1.055 < Ui < 3.471
51.94 693 943 1084
6 Fruity
ou Spicy
ou Waxy
ou Woody
3.0 < N%
et 1.0 < nR03
et 14.0 < nCs < 45.0
et 1.014 < Ui < 3.551
51.78 667 889 1066
7 Fruity
ou Oily
ou Vanilin
ou Woody
0.038 < X% < 0.314
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 2.0 < nR03
et 1.014 < Ui < 4.052
50.53 611 931 889
8 Fruity
ou Musk
ou Spicy
ou Woody
5.131 < Sv < 8.597
et 1.0 < nCsp2
et 2.0 < nR03 < 8.0
49.29 594 875 924
9 Fruity nArNHR < 3.0
ou 18.0 < nOHs < 26.0
et 3.0 < N% < 13.0
et 2.0 < nR03
46.82 405 570 700
10 Balsamic
ou Ethereal
ou Green
ou Nut
nAT < 50.0
et 2.0 < N% < 12.0
et nR=Cp < 77.0
et Ui < 3.297
42.26 549 653 1195
11 Balsamic
ou Caramelic
ou Ethereal
ou Green
0.083 < X% < 0.275 40.87 533 660 1177
12 Fruity
ou Rose
ou Woody
10.0 < H% < 26.0
et 19.0 < nR=Cp < 124.0
et 2.593 < Ui < 3.521
40.49 456 863 719
13 Earthy
ou Floral
ou Medicinal
ou Winey
152.26 < MW < 160.23
et 5.101 < Sv < 9.275
et 15.0 < nO < 55.0
et 5.0 < nOxolanes
40.48 468 675 949
14 Musk X% < 0.103
et 3.593 < Ui < 3.737
ou nHet = 10.0
et 35.0 < nO < 50.0
38.18 21 52 24
15 Berry
ou Fatty
ou Herbaceous
ou Woody
132.17 < MW < 244.37
et 11.0 < nCL < 17.0
et H% < 23.0
38.07 450 678 954
16 Caramelic
ou Floral
ou Nut
5.283 < Sv
et 3.0 < nHet < 15.0
et 8.5 < H% < 36.0
et X% < 0.261
38.06 373 565 788
17 Floral 3.0 < nHet
ou nR03 = 1.0
et 9.0 < nCL < 27.0
et 1.141 < Ui < 3.889
37.85 388 476 937
18 Camphor
et Fruity
5.042 < Sv < 6.01
et X% < 0.037
et 10.0 < nOHs < 15.0
et TPSA(Tot) < 0.485
34.61 27 63 42
19 Balsamic
ou Fruity
ou Oily
ou Woody
160.18 < MW
et 16.5 < H% < 30.0
33.64 402 999 598
20 Ethereal
ou Sour
et Floral
32.05 < MW < 134.2
et nAT < 27.0
et nCL < 8.0
et nHet < 2.0
33.45 91 161 202
21 Ethereal
et Floral
130.16 < MW < 130.21
ou 6.554 < Sv < 6.557
ou H% < 8.0
ou 2.449 < Ui < 2.466
31.22 79 136 196
22 Oily 6.056 < Sv < 8.424
et 0.231 < X% < 0.31
et 17.0 < nR=Cp < 27.0
ou 140.25 < MW < 143.2
31.11 126 232 299
23 Waxy 4.76 < Sv < 5.081
et 0.231 < X%
ou 2.933 < Ui < 2.939
et nHet < 3.0
29.8 31 63 72
24 Minty X% < 0.042
et 16.0 < nRCOOH < 19.0
et 1.671 < Ui < 2.182
ou nR=Cp = 10.0
29.47 28 71 52
25 Vanilin 6.909 < Sv < 8.008
et 19.0 < nAB < 22.0
et 0.05 < X% < 0.182
et TPSA(Tot) < 1.303
28.33 17 26 51
26 Balsamic 8.0 < nHet
et 21.0 < nR=Cp < 54.0
ou MW = 206.31
ou Sv = 5.657
27.23 64 152 147
27 Pineapple MW = 130.21
ou 5.458 < Sv < 5.548
ou 2.284 < TPSA(Tot) < 2.302
et 9.0 < H% < 12.0
26.19 22 52 54
28 Woody X% < 0.083
et 3.0 < nArOH < 4.0
ou H% = 15.5
ou 2.934 < TPSA(Tot) < 2.985
25.59 129 223 410
29 Fatty 4.765 < Sv < 5.832
et 0.241 < X% < 0.31
ou MW = 112.19
et 16.0 < nR=Cp < 173.0
25.0 66 113 217
30 Lillac
ou Metallic
ou Spicy
ou Violet
nHet = 1.0
et 0.037 < X% < 0.15
et 22.0 < nCs < 32.0
et 2.229 < TPSA(Tot) < 2.73
24.55 97 183 309
31 Animal
ou Camphor
ou Hay
et Fruity
X% < 0.027
et 0.738 < TPSA(Tot) < 3.266
24.48 48 123 121
32 Balsamic
ou Caramelic
ou Ethereal
ou Woody
N% < 2.0
et nR=Cp < 46.0
24.21 208 546 521
33 Brandy
ou Caramelic
ou Vanilin
6.092 < Sv < 8.408
et 15.0 < nAB < 28.0
et nR03 = 3.0
et TPSA(Tot) < 2.266
24.18 37 99 91
34 Mushroom
ou Orris
ou Winey
1.0 < nHet < 4.0
et 0.241 < X% < 0.311
et 2.0 < nR03
et 24.0 < nR=Cp < 113.0
24.12 62 147 172
35 Gassy
ou Medicinal
ou Tobacco
et Fruity
5.639 < Sv
et 12.0 < nO < 25.0
et X% < 0.105
et Ui < 1.709
23.15 47 110 140
36 Apple MW = 186.33
ou 5.544 < Sv < 5.661
et 0.182 < X% < 0.28
et 1.962 < Ui < 3.203
23.0 23 56 67
37 Citrus 4.787 < Sv < 5.042
et 4.0 < N%
et 1.428 < TPSA(Tot) < 3.006
ou MW = 136.26
22.31 27 78 70
38 Animal
ou Hay
ou Hyacinth
ou Medicinal
16.0 < nO < 28.0
et 6.0 < nHet < 7.0
et X% < 0.136
et TPSA(Tot) < 0.935
21.84 52 145 145
39 Medicinal nHet = 6.0
et X% < 0.095
ou 2.082 < Ui < 2.084
et TPSA(Tot) < 0.868
21.59 19 41 66
40 Gassy Sv = 5.926
ou nR03 < 0.0
et 12.0 < nO < 25.0
et 11.0 < nCs < 22.0
20.23 17 47 54
41 Anisic
ou Aromatic
ou Tarry
et Fruity
107.17 < MW < 168.2
et 17.0 < nAT < 29.0
et X% < 0.087
et nCsp2 < 0.0
19.82 23 62 77
42 Anisic
ou Aromatic
ou Tarry
et Fruity
107.17 < MW < 168.2
et 15.0 < nAB < 26.0
et X% < 0.087
et nCsp2 < 0.0
19.82 23 62 77
43 Ambre
ou Nut
ou Peperry
ou Root
39.0 < nO < 46.0
et 4.0 < nHet < 8.0
et 0.075 < X% < 0.227
et 2.831 < Ui < 3.599
17.36 29 111 85
44 Anisic
ou Ethereal
ou Green
ou Spicy
MW < 182.19
et nAT < 30.0
et 1.859 < Ui < 2.415
16.96 125 624 238
45 Honey 8.0 < nHet < 14.0
et 0.136 < X% < 0.231
ou MW = 164.22
et 5.966 < Sv < 7.393
16.05 22 56 103
46 Anisic
ou Berry
ou Fatty
ou Leathery
MW < 192.23
et 20.0 < nR=Cp < 32.0
et 2.161 < Ui < 2.53
et 0.81 < TPSA(Tot) < 2.152
15.06 47 198 161
47 Animal
ou Minty
ou Nut
ou Waxy
131.19 < MW < 186.38
et 24.0 < nCs < 26.0
et nArCOOR < 16.0
14.84 65 231 272
48 Green
ou Orange
ou Pear
4.779 < Sv < 6.373
et 8.0 < N% < 10.0
et 0.174 < X% < 0.273
14.59 75 407 182
49 Apricot
ou Leafy
ou Pear
ou Plum
28.0 < nAT < 60.0
et 0.185 < X% < 0.209
et 1.428 < TPSA(Tot) < 3.64
14.41 33 134 128
50 Earthy 17.0 < nCL < 19.0
ou 0.063 < X% < 0.067
et 4.0 < nArNHR
et 8.0 < nSH < 11.0
13.54 21 83 93

Qualités

Hay Apricot Violet Balsamic Leafy Honey Lillac Plum Apple Waxy Fruity Woody Medicinal Mushroom Fatty Flora Rose Citrus Tarry Minty Aromatic Pear Anisic Vanilin Pineapple Orange Root Gassy Leathery Peperry Musk Ethereal Brandy Winey Ambre Metallic Tobacco Animal Floral Earthy Orris Spicy Green Hyacinth Fruit Nut Oily Caramelic Herbaceous Berry Sour Camphor

Propriétés physico-chimiques

Code Description Catégorie Sous-catégorie
nCL number of Chlorine atoms Constitutional indices Basic descriptors
nOxolanes number of Oxolanes Functional group counts Basic descriptors
nRCOOH number of carboxylic acids (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nHet number of heteroatoms Constitutional indices Basic descriptors
nOHs number of secondary alcohols Functional group counts Basic descriptors
X% percentage of halogen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAT number of atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCs number of total secondary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nR=Cp number of terminal primary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nArCOOR number of esters (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
MW molecular weight Constitutional indices Basic descriptors
nArNHR number of secondary amines (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nCsp2 number of sp2 hybridized Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nSH number of thiols Functional group counts Basic descriptors
nAB number of aromatic bonds Constitutional indices Basic descriptors
Ui unsaturation index Molecular properties Basic descriptors
H% percentage of H atoms Constitutional indices Basic descriptors
Sv sum of atomic van der Waals volumes (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
nO number of Oxygen atoms Constitutional indices Basic descriptors
N% percentage of N atoms Constitutional indices Basic descriptors
nArOH number of aromatic hydroxyls Functional group counts Basic descriptors
TPSA(Tot) topological polar surface area using N,O,S,P polar contributions Molecular properties Basic descriptors
nR03 number of 3-membered rings Ring descriptors Basic descriptors

Visualisations