Olfamining Rapport d'expérience

Informations générales
  • Algorithme : Redescription mining
  • Date de l'expérience : 31 oct. 2014 10:21:29
  • Qualités :
  • Propriétés physico-chimiques :

Redescriptions

Score de l'analyse : Moyenne des score des redescriptions.

Comment lire les redescriptions

# Qualités Propriétés physico-chimiques Score (en %) Support Support qualités Support propriétés
1 Fruity
ou Herbaceous
ou Waxy
ou Woody
1.0 < nHet < 8.0
et 5.0 < H% < 24.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 1.0 < nR03
61.46 850 1022 1211
2 Fruity
ou Oily
ou Spicy
ou Woody
4.94 < Sv < 8.424
et 1.0 < nCsp2
58.79 852 980 1321
3 Fruity
ou Herbaceous
ou Vanilin
ou Waxy
0.114 < X% < 0.314
et 1.0 < nR03
et 0.874 < Ui < 3.551
55.97 684 894 1012
4 Citrus
ou Fruity
ou Leafy
ou Woody
4.939 < Sv < 8.408
et 7.0 < H% < 24.0
et 1.0 < nCsp2 < 3.0
et 1.174 < Ui < 3.523
54.48 687 861 1087
5 Camphor
ou Fatty
ou Fruity
ou Herbaceous
140.2 < MW < 249.39
et nCL < 17.0
et 13.0 < nR=Cp < 84.0
et 1.055 < Ui < 3.471
51.94 693 943 1084
6 Fruity
ou Spicy
ou Waxy
ou Woody
3.0 < N%
et 1.0 < nR03
et 14.0 < nCs < 45.0
et 1.014 < Ui < 3.551
51.78 667 889 1066
7 Fruity
ou Oily
ou Vanilin
ou Woody
0.038 < X% < 0.314
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 2.0 < nR03
et 1.014 < Ui < 4.052
50.53 611 931 889
8 Fruity
ou Musk
ou Spicy
ou Woody
5.131 < Sv < 8.597
et 1.0 < nCsp2
et 2.0 < nR03 < 8.0
49.29 594 875 924
9 Fruity nArNHR < 3.0
ou 18.0 < nOHs < 26.0
et 3.0 < N% < 13.0
et 2.0 < nR03
46.82 405 570 700
10 Balsamic
ou Ethereal
ou Green
ou Nut
nAT < 50.0
et 2.0 < N% < 12.0
et nR=Cp < 77.0
et Ui < 3.297
42.26 549 653 1195
11 Earthy
ou Floral
ou Medicinal
ou Winey
152.26 < MW < 160.23
et 5.101 < Sv < 9.275
et 15.0 < nO < 55.0
et 5.0 < nOxolanes
40.48 468 675 949
12 Musk X% < 0.103
et 3.593 < Ui < 3.737
ou nHet = 10.0
et 35.0 < nO < 50.0
38.18 21 52 24
13 Caramelic
ou Floral
ou Nut
5.283 < Sv
et 3.0 < nHet < 15.0
et 8.5 < H% < 36.0
et X% < 0.261
38.06 373 565 788
14 Fruity
ou Rose
ou Woody
29.0 < nAT < 57.0
et 21.0 < nCs < 45.0
et 2.201 < TPSA(Tot) < 3.24
33.96 361 863 561
15 Ethereal
ou Oily
ou Pear
4.0 < nHet < 10.0
et 0.182 < X%
33.04 228 388 530
16 Ethereal
ou Smoky
ou Sour
et Floral
32.05 < MW < 146.21
et 10.0 < nCL < 18.0
et H% < 10.0
et Ui < 2.073
32.66 98 169 229
17 Ethereal
et Floral
130.16 < MW < 130.21
ou 6.554 < Sv < 6.557
ou H% < 8.0
ou 2.449 < Ui < 2.466
31.22 79 136 196
18 Creamy
ou Ethereal
ou Floral
ou Woody
2.0 < N% < 4.0 31.12 339 798 630
19 Ethereal
ou Herbaceous
ou Metallic
ou Woody
4.0 < N% < 11.0
et X% < 0.231
31.12 339 682 746
20 Oily 140.25 < MW < 144.29
ou 9.0 < N%
et 4.74 < Sv < 6.095
ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.287
30.96 122 232 284
21 Almond
ou Camphor
ou Smoky
et Fruity
7.0 < H% < 14.0
et X% < 0.133
et nR03 = 1.0
et TPSA(Tot) < 0.0
30.76 40 93 77
22 Waxy 4.76 < Sv < 5.081
et 0.231 < X%
ou 2.933 < Ui < 2.939
et nHet < 3.0
29.8 31 63 72
23 Berry
ou Ethereal
ou Herbaceous
ou Peachy
5.13 < Sv < 8.754
et 1.0 < nCsp2
et nR03 = 2.0
28.39 276 536 712
24 Vanilin 6.909 < Sv < 8.008
et 19.0 < nAB < 22.0
et 0.05 < X% < 0.182
et TPSA(Tot) < 1.303
28.33 17 26 51
25 Apricot
ou Herbaceous
ou Pear
ou Waxy
Sv < 7.409
et 25.0 < nAB < 53.0
et 5.0 < N% < 13.0
et 0.111 < X% < 0.279
28.13 229 461 582
26 Camphor
et Fruity
152.26 < MW < 154.28
ou nR=Cp = 10.0
et Sv < 5.639
et TPSA(Tot) < 0.348
27.53 19 63 25
27 Camphor
et Fruity
152.26 < MW < 154.28
ou nR=Cp = 10.0
et nR03 = 1.0
et TPSA(Tot) < 0.348
27.53 19 63 25
28 Minty 150.24 < MW < 154.28
et 22.0 < nO < 29.0
et X% < 0.074
ou nR=Cp = 10.0
27.27 27 71 55
29 Balsamic 8.0 < nHet
et 21.0 < nR=Cp < 54.0
ou MW = 206.31
ou Sv = 5.657
27.23 64 152 147
30 Balsamic
ou Green
ou Hay
ou Tarry
5.623 < Sv
et 15.0 < nAB < 41.0
et 5.0 < nHet < 13.0
et 9.0 < nR=Cp < 51.0
26.84 236 531 584
31 Herbaceous
ou Lilly
ou Pineapple
ou Waxy
116.18 < MW < 242.29
et 4.0 < N% < 8.0
et 1.673 < Ui
et 0.485 < TPSA(Tot)
26.51 232 482 625
32 Pineapple MW = 130.21
ou 5.458 < Sv < 5.548
ou 2.284 < TPSA(Tot) < 2.302
et 9.0 < H% < 12.0
26.19 22 52 54
33 Woody X% < 0.083
et 3.0 < nArOH < 4.0
ou H% = 15.5
ou 2.934 < TPSA(Tot) < 2.985
25.59 129 223 410
34 Fatty 4.765 < Sv < 5.832
et 0.241 < X% < 0.31
ou MW = 112.19
et 16.0 < nR=Cp < 173.0
25.0 66 113 217
35 Lillac
ou Metallic
ou Spicy
ou Violet
nHet = 1.0
et 0.037 < X% < 0.15
et 22.0 < nCs < 32.0
et 2.229 < TPSA(Tot) < 2.73
24.55 97 183 309
36 Animal
ou Camphor
ou Hay
et Fruity
X% < 0.027
et 0.738 < TPSA(Tot) < 3.266
24.48 48 123 121
37 Green 4.772 < Sv < 6.71
ou nHet = 12.0
ou nCIC = 1.0
ou 1.0 < nR05
24.31 326 357 1310
38 Brandy
ou Caramelic
ou Vanilin
6.092 < Sv < 8.408
et 15.0 < nAB < 28.0
et nR03 = 3.0
et TPSA(Tot) < 2.266
24.18 37 99 91
39 Mushroom
ou Orris
ou Winey
1.0 < nHet < 4.0
et 0.241 < X% < 0.311
et 2.0 < nR03
et 24.0 < nR=Cp < 113.0
24.12 62 147 172
40 Banana
ou Brandy
ou Nut
ou Waxy
4.883 < Sv < 5.548
et nHet = 1.0
et 6.0 < N%
et 0.216 < X%
23.48 62 158 168
41 Gassy
ou Medicinal
ou Tobacco
et Fruity
5.639 < Sv
et 12.0 < nO < 25.0
et X% < 0.105
et Ui < 1.709
23.15 47 110 140
42 Almond
ou Orange-blossom
ou Rose
ou Spicy
5.704 < Sv < 11.263
et 7.0 < nHet
et 0.034 < X% < 0.25
23.13 155 350 475
43 Apple MW = 186.33
ou 5.544 < Sv < 5.661
et 0.182 < X% < 0.28
et 1.962 < Ui < 3.203
23.0 23 56 67
44 Almond
ou Hyacinth
ou Phenolic
6.431 < Sv
et 6.0 < nHet < 7.0
et N% < 2.0
et 16.0 < nCs < 22.0
22.95 28 79 71
45 Citrus 4.787 < Sv < 5.042
et 4.0 < N%
et 1.428 < TPSA(Tot) < 3.006
ou MW = 136.26
22.31 27 78 70
46 Animal
ou Hay
ou Hyacinth
ou Medicinal
16.0 < nO < 28.0
et 6.0 < nHet < 7.0
et X% < 0.136
et TPSA(Tot) < 0.935
21.84 52 145 145
47 Medicinal nHet = 6.0
et X% < 0.095
ou 2.082 < Ui < 2.084
et TPSA(Tot) < 0.868
21.59 19 41 66
48 Animal
ou Hay
ou Medicinal
ou Piney
5.755 < Sv < 9.275
et X% < 0.088
et 4.0 < nArNHR
et 1.105 < TPSA(Tot) < 3.142
21.48 55 143 168
49 Honey
ou Jasmin
ou Plum
ou Woody
4.0 < nHet < 8.0
et X% < 0.225
et 14.0 < nArCOOR
et 15.0 < nOHs < 28.0
20.24 130 325 447
50 Gassy Sv = 5.926
ou nR03 < 0.0
et 12.0 < nO < 25.0
et 11.0 < nCs < 22.0
20.23 17 47 54
51 Anisic
ou Aromatic
ou Tarry
et Fruity
107.17 < MW < 168.2
et 17.0 < nAT < 29.0
et X% < 0.087
et nCsp2 < 0.0
19.82 23 62 77
52 Anisic
ou Aromatic
ou Tarry
et Fruity
107.17 < MW < 168.2
et 15.0 < nAB < 26.0
et X% < 0.087
et nCsp2 < 0.0
19.82 23 62 77
53 Buterry
ou Gassy
ou Pineapple
5.548 < Sv < 6.735
et 4.0 < nCL < 9.0
et 1.0 < nHet < 3.0
19.28 43 127 139
54 Ambre
ou Nut
ou Peperry
ou Root
39.0 < nO < 46.0
et 4.0 < nHet < 8.0
et 0.075 < X% < 0.227
et 2.831 < Ui < 3.599
17.36 29 111 85
55 Anisic
ou Ethereal
ou Green
ou Spicy
MW < 182.19
et nAT < 30.0
et 1.859 < Ui < 2.415
16.96 125 624 238
56 Honey 8.0 < nHet < 14.0
et 0.136 < X% < 0.231
ou MW = 164.22
et 5.966 < Sv < 7.393
16.05 22 56 103
57 Anisic
ou Berry
ou Fatty
ou Leathery
MW < 192.23
et 20.0 < nR=Cp < 32.0
et 2.161 < Ui < 2.53
et 0.81 < TPSA(Tot) < 2.152
15.06 47 198 161
58 Animal
ou Minty
ou Nut
ou Waxy
131.19 < MW < 186.38
et 24.0 < nCs < 26.0
et nArCOOR < 16.0
14.84 65 231 272
59 Green
ou Orange
ou Pear
4.779 < Sv < 6.373
et 8.0 < N% < 10.0
et 0.174 < X% < 0.273
14.59 75 407 182
60 Apricot
ou Leafy
ou Pear
ou Plum
28.0 < nAT < 60.0
et 0.185 < X% < 0.209
et 1.428 < TPSA(Tot) < 3.64
14.41 33 134 128
61 Earthy 17.0 < nCL < 19.0
ou 0.063 < X% < 0.067
et 4.0 < nArNHR
et 8.0 < nSH < 11.0
13.54 21 83 93

Qualités

Hay Banana Violet Apricot Balsamic Leafy Honey Lillac Plum Apple Waxy Fruity Smoky Woody Orange-blossom Medicinal Creamy Mushroom Peachy Jasmin Fatty Flora Rose Citrus Tarry Minty Aromatic Pear Anisic Vanilin Almond Piney Pineapple Orange Root Gassy Lilly Leathery Peperry Musk Ethereal Brandy Winey Ambre Metallic Tobacco Animal Floral Buterry Earthy Orris Spicy Green Phenolic Hyacinth Fruit Nut Oily Caramelic Herbaceous Berry Sour Camphor

Propriétés physico-chimiques

Code Description Catégorie Sous-catégorie
nCL number of Chlorine atoms Constitutional indices Basic descriptors
nOxolanes number of Oxolanes Functional group counts Basic descriptors
nHet number of heteroatoms Constitutional indices Basic descriptors
nOHs number of secondary alcohols Functional group counts Basic descriptors
X% percentage of halogen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAT number of atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCs number of total secondary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nR=Cp number of terminal primary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nArCOOR number of esters (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
MW molecular weight Constitutional indices Basic descriptors
nArNHR number of secondary amines (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nCsp2 number of sp2 hybridized Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nSH number of thiols Functional group counts Basic descriptors
nAB number of aromatic bonds Constitutional indices Basic descriptors
Ui unsaturation index Molecular properties Basic descriptors
H% percentage of H atoms Constitutional indices Basic descriptors
Sv sum of atomic van der Waals volumes (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
nO number of Oxygen atoms Constitutional indices Basic descriptors
N% percentage of N atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCIC number of rings (cyclomatic number) Ring descriptors Basic descriptors
nR05 number of 5-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
nArOH number of aromatic hydroxyls Functional group counts Basic descriptors
TPSA(Tot) topological polar surface area using N,O,S,P polar contributions Molecular properties Basic descriptors
nR03 number of 3-membered rings Ring descriptors Basic descriptors

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