Olfamining Rapport d'expérience

Informations générales
  • Algorithme : Redescription mining
  • Date de l'expérience : 31 oct. 2014 10:12:49
  • Qualités :
  • Propriétés physico-chimiques :

Redescriptions

Score de l'analyse : Moyenne des score des redescriptions.

Comment lire les redescriptions

# Qualités Propriétés physico-chimiques Score (en %) Support Support qualités Support propriétés
1 Fruity
ou Herbaceous
ou Waxy
ou Woody
1.0 < nHet < 8.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
61.55 879 1022 1285
2 Fruity
ou Oily
ou Spicy
ou Woody
1.0 < nHet < 8.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 10.0 < nCs < 37.0
et 0.245 < Ui < 3.465
56.02 758 980 1131
3 Fruity
ou Herbaceous
ou Vanilin
ou Waxy
0.114 < X% < 0.314
et 1.0 < nR03
et 0.874 < Ui < 3.551
55.97 684 894 1012
4 Citrus
ou Fruity
ou Leafy
ou Woody
4.939 < Sv < 8.408
et 7.0 < H% < 24.0
et 1.0 < nCsp2 < 3.0
et 1.174 < Ui < 3.523
54.48 687 861 1087
5 Camphor
ou Fatty
ou Fruity
ou Herbaceous
140.2 < MW < 249.39
et nCL < 17.0
et 13.0 < nR=Cp < 84.0
et 1.055 < Ui < 3.471
51.94 693 943 1084
6 Fruity
ou Musk
ou Spicy
ou Woody
5.131 < Sv < 8.597
et 1.0 < nCsp2
et 2.0 < nR03 < 8.0
49.29 594 875 924
7 Ethereal
ou Floral
ou Herbaceous
ou Leafy
2.0 < N% < 13.0
et 0.083 < X% < 0.304
et 1.0 < nR03 < 3.0
48.93 667 906 1124
8 Fruity 1.0 < nHet < 3.0
ou 5.0 < nOxolanes
et 3.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
46.76 492 570 974
9 Caramelic
ou Ethereal
ou Floral
ou Herbaceous
5.685 < Sv < 11.441 45.97 599 902 1000
10 Earthy
ou Ethereal
ou Floral
ou Woody
0.04 < X% < 0.212 44.86 586 837 1055
11 Ethereal
ou Floral
ou Leafy
ou Winey
20.0 < nAB < 66.0
et 0.083 < X% < 0.304
et 1.252 < Ui
43.86 568 735 1128
12 Earthy
ou Floral
ou Medicinal
ou Winey
17.0 < nAT < 62.0
et 1.0 < nHet < 15.0
et 12.0 < nArCOOR < 34.0
et 14.0 < nOHs
43.71 577 675 1222
13 Earthy
ou Ethereal
ou Floral
ou Winey
116.13 < MW
et 0.048 < X% < 0.304
et 14.0 < nR=Cp < 69.0
et 1.077 < Ui < 3.889
43.52 571 749 1134
14 Floral
ou Medicinal
ou Minty
ou Winey
15.0 < nO < 48.0
et 9.0 < nCL < 27.0
et 12.0 < nOHs < 31.0
et 0.73 < Ui < 3.669
43.24 602 672 1322
15 Balsamic
ou Ethereal
ou Green
ou Nut
nAT < 50.0
et 2.0 < N% < 12.0
et nR=Cp < 77.0
et Ui < 3.297
42.26 549 653 1195
16 Camphor
ou Floral
ou Root
ou Winey
16.0 < nO < 48.0
et 18.0 < nCs
et 3.0 < nCar < 7.0
et 0.245 < Ui < 3.669
41.82 591 649 1355
17 Floral
ou Minty
ou Piney
ou Winey
22.0 < nAT < 62.0
et 7.0 < nSH
et 3.0 < nPyridines
et 1.055 < Ui
41.07 529 663 1154
18 Balsamic
ou Caramelic
ou Ethereal
ou Green
0.083 < X% < 0.275 40.87 533 660 1177
19 Fruity
ou Rose
ou Woody
10.0 < H% < 26.0
et 19.0 < nR=Cp < 124.0
et 2.593 < Ui < 3.521
40.49 456 863 719
20 Musk X% < 0.103
et 3.593 < Ui < 3.737
ou nHet = 10.0
et 35.0 < nO < 50.0
38.18 21 52 24
21 Berry
ou Fatty
ou Herbaceous
ou Woody
132.17 < MW < 244.37
et 11.0 < nCL < 17.0
et H% < 23.0
38.07 450 678 954
22 Caramelic
ou Floral
ou Nut
5.283 < Sv
et 3.0 < nHet < 15.0
et 8.5 < H% < 36.0
et X% < 0.261
38.06 373 565 788
23 Camphor
ou Caramelic
ou Floral
ou Nut
5.295 < Sv
et X% < 0.229
et 5.0 < nR=Cp < 69.0
et 4.0 < nArNHR
37.96 399 625 825
24 Balsamic
ou Fruity
ou Oily
ou Woody
160.18 < MW
et 16.5 < H% < 30.0
33.64 402 999 598
25 Camphor 5.042 < Sv < 6.01
et X% < 0.037
et 10.0 < nOHs < 15.0
et TPSA(Tot) < 0.485
33.33 27 66 42
26 Ethereal
ou Sour
32.05 < MW < 134.2
et nCL < 8.0
et nHet < 2.0
et Ui < 2.073
32.97 93 169 206
27 Oily Sv < 6.009
et 0.231 < X% < 0.31
et 28.0 < nR=Cp
ou 140.25 < MW < 143.2
31.0 124 232 292
28 Ethereal 130.16 < MW < 130.21
ou 6.554 < Sv < 6.557
ou H% < 8.0
ou 2.449 < Ui < 2.466
30.76 80 144 196
29 Ethereal
ou Green
ou Pineapple
ou Spicy
MW < 198.34
et N% < 7.0
et 0.037 < X% < 0.273
et 0.13 < TPSA(Tot) < 2.232
29.89 290 638 622
30 Waxy 4.76 < Sv < 5.081
et 0.231 < X%
ou 2.933 < Ui < 2.939
et nHet < 3.0
29.8 31 63 72
31 Minty X% < 0.042
et 16.0 < nRCOOH < 19.0
et 1.671 < Ui < 2.182
ou nR=Cp = 10.0
29.47 28 71 52
32 Ethereal
ou Fatty
0.083 < X% < 0.288
et nArOH = 4.0
29.06 118 254 270
33 Vanilin 6.909 < Sv < 8.008
et 19.0 < nAB < 22.0
et 0.05 < X% < 0.182
et TPSA(Tot) < 1.303
28.33 17 26 51
34 Balsamic 8.0 < nHet
et 21.0 < nR=Cp < 54.0
ou MW = 206.31
ou Sv = 5.657
27.23 64 152 147
35 Pineapple MW = 130.21
ou 5.458 < Sv < 5.548
ou 2.284 < TPSA(Tot) < 2.302
et 9.0 < H% < 12.0
26.19 22 52 54
36 Caramelic
ou Metallic
ou Woody
10.0 < H% < 25.0
et X% < 0.083
et 11.0 < nR=Cp < 46.0
et 5.0 < nArOH
25.4 125 298 319
37 Fatty 4.765 < Sv < 5.832
et 0.241 < X% < 0.31
ou MW = 112.19
et 16.0 < nR=Cp < 173.0
25.0 66 113 217
38 Balsamic
ou Caramelic
ou Ethereal
ou Woody
N% < 2.0
et nR=Cp < 46.0
24.21 208 546 521
39 Brandy
ou Caramelic
ou Vanilin
6.092 < Sv < 8.408
et 15.0 < nAB < 28.0
et nR03 = 3.0
et TPSA(Tot) < 2.266
24.18 37 99 91
40 Mushroom
ou Orris
ou Winey
1.0 < nHet < 4.0
et 0.241 < X% < 0.311
et 2.0 < nR03
et 24.0 < nR=Cp < 113.0
24.12 62 147 172
41 Lillac
ou Metallic
ou Spicy
6.01 < Sv < 7.748
et 0.037 < X% < 0.15
et 22.0 < nCs < 32.0
et 1.458 < Ui < 2.957
24.06 77 171 226
42 Apple MW = 186.33
ou 5.544 < Sv < 5.661
et 0.182 < X% < 0.28
et 1.962 < Ui < 3.203
23.0 23 56 67
43 Animal
ou Camphor
ou Hay
X% < 0.027
et 5.0 < nR=Cp < 16.0
22.05 43 139 99
44 Winey 8.0 < N% < 15.0
ou 1.797 < TPSA(Tot) < 1.98
et 0.238 < X% < 0.302
et 2.0 < nR03 < 7.0
21.98 51 114 169
45 Animal
ou Hay
ou Hyacinth
ou Medicinal
16.0 < nO < 28.0
et 6.0 < nHet < 7.0
et X% < 0.136
et TPSA(Tot) < 0.935
21.84 52 145 145
46 Citrus MW = 136.26
ou 4.787 < Sv < 5.042
ou nO = 43.0
et 28.0 < nAT < 53.0
21.6 35 78 119
47 Medicinal nHet = 6.0
et X% < 0.095
ou 2.082 < Ui < 2.084
et TPSA(Tot) < 0.868
21.59 19 41 66
48 Gassy Sv = 5.926
ou nR03 < 0.0
et 12.0 < nO < 25.0
et 11.0 < nCs < 22.0
20.23 17 47 54
49 Anisic
ou Tarry
81.13 < MW < 168.2
et 6.241 < Sv < 8.142
et X% < 0.087
et nCsp2 < 0.0
19.78 18 52 57
50 Anisic
ou Ethereal
ou Green
ou Spicy
MW < 182.19
et nAT < 30.0
et 1.859 < Ui < 2.415
16.96 125 624 238
51 Ambre
ou Honey
ou Oily
ou Woody
39.0 < nO < 46.0 16.8 104 523 200
52 Honey 8.0 < nHet < 14.0
et 0.136 < X% < 0.231
ou MW = 164.22
et 5.966 < Sv < 7.393
16.05 22 56 103
53 Anisic
ou Berry
ou Fatty
ou Leathery
MW < 192.23
et 20.0 < nR=Cp < 32.0
et 2.161 < Ui < 2.53
et 0.81 < TPSA(Tot) < 2.152
15.06 47 198 161
54 Animal
ou Minty
ou Nut
ou Waxy
131.19 < MW < 186.38
et 24.0 < nCs < 26.0
et nArCOOR < 16.0
14.84 65 231 272
55 Green
ou Orange
ou Pear
4.779 < Sv < 6.373
et 8.0 < N% < 10.0
et 0.174 < X% < 0.273
14.59 75 407 182
56 Apricot
ou Leafy
ou Pear
ou Plum
28.0 < nAT < 60.0
et 0.185 < X% < 0.209
et 1.428 < TPSA(Tot) < 3.64
14.41 33 134 128
57 Earthy 17.0 < nCL < 19.0
ou 0.063 < X% < 0.067
et 4.0 < nArNHR
et 8.0 < nSH < 11.0
13.54 21 83 93

Qualités

Hay Apricot Balsamic Leafy Honey Lillac Plum Apple Waxy Fruity Woody Medicinal Mushroom Fatty Rose Citrus Tarry Minty Pear Anisic Vanilin Piney Pineapple Orange Root Gassy Leathery Musk Ethereal Brandy Winey Ambre Metallic Animal Floral Earthy Orris Spicy Green Hyacinth Nut Oily Caramelic Herbaceous Berry Sour Camphor

Propriétés physico-chimiques

Code Description Catégorie Sous-catégorie
nPyridines number of Pyridines Functional group counts Basic descriptors
nCar number of aromatic C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nCL number of Chlorine atoms Constitutional indices Basic descriptors
nOxolanes number of Oxolanes Functional group counts Basic descriptors
nRCOOH number of carboxylic acids (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nHet number of heteroatoms Constitutional indices Basic descriptors
nOHs number of secondary alcohols Functional group counts Basic descriptors
X% percentage of halogen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAT number of atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCs number of total secondary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nR=Cp number of terminal primary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nArCOOR number of esters (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
MW molecular weight Constitutional indices Basic descriptors
nArNHR number of secondary amines (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nCsp2 number of sp2 hybridized Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nSH number of thiols Functional group counts Basic descriptors
nAB number of aromatic bonds Constitutional indices Basic descriptors
Ui unsaturation index Molecular properties Basic descriptors
H% percentage of H atoms Constitutional indices Basic descriptors
Sv sum of atomic van der Waals volumes (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
nO number of Oxygen atoms Constitutional indices Basic descriptors
N% percentage of N atoms Constitutional indices Basic descriptors
nArOH number of aromatic hydroxyls Functional group counts Basic descriptors
TPSA(Tot) topological polar surface area using N,O,S,P polar contributions Molecular properties Basic descriptors
nR03 number of 3-membered rings Ring descriptors Basic descriptors

Visualisations