Olfamining Rapport d'expérience

Informations générales
  • Algorithme : Redescription mining
  • Date de l'expérience : 31 oct. 2014 10:09:59
  • Qualités :
  • Propriétés physico-chimiques :

Redescriptions

Score de l'analyse : Moyenne des score des redescriptions.

Comment lire les redescriptions

# Qualités Propriétés physico-chimiques Score (en %) Support Support qualités Support propriétés
1 Fruity
ou Herbaceous
ou Waxy
ou Woody
1.0 < nHet < 8.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
61.55 879 1022 1285
2 Fruity
ou Oily
ou Spicy
ou Woody
1.0 < nHet < 8.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 10.0 < nCs < 37.0
et 0.245 < Ui < 3.465
56.02 758 980 1131
3 Fruity
ou Herbaceous
ou Vanilin
ou Waxy
0.114 < X% < 0.314
et 1.0 < nR03
et 0.874 < Ui < 3.551
55.97 684 894 1012
4 Citrus
ou Fruity
ou Leafy
ou Woody
4.939 < Sv < 8.408
et 7.0 < H% < 24.0
et 1.0 < nCsp2 < 3.0
et 1.174 < Ui < 3.523
54.48 687 861 1087
5 Camphor
ou Fatty
ou Fruity
ou Herbaceous
140.2 < MW < 249.39
et nCL < 17.0
et 13.0 < nR=Cp < 84.0
et 1.055 < Ui < 3.471
51.94 693 943 1084
6 Fruity
ou Musk
ou Spicy
ou Woody
5.131 < Sv < 8.597
et 1.0 < nCsp2
et 2.0 < nR03 < 8.0
49.29 594 875 924
7 Fruity 7.0 < nHet < 8.0
ou nArNHR = 3.0
et 3.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nCsp2 < 3.0
46.66 434 570 794
8 Earthy
ou Ethereal
ou Floral
ou Woody
0.04 < X% < 0.212 44.86 586 837 1055
9 Ethereal
ou Floral
ou Leafy
ou Winey
20.0 < nAB < 66.0
et 0.083 < X% < 0.304
et 1.252 < Ui
43.86 568 735 1128
10 Earthy
ou Floral
ou Medicinal
ou Winey
17.0 < nAT < 62.0
et 1.0 < nHet < 15.0
et 12.0 < nArCOOR < 34.0
et 14.0 < nOHs
43.71 577 675 1222
11 Earthy
ou Ethereal
ou Floral
ou Winey
116.13 < MW
et 0.048 < X% < 0.304
et 14.0 < nR=Cp < 69.0
et 1.077 < Ui < 3.889
43.52 571 749 1134
12 Floral
ou Medicinal
ou Minty
ou Winey
17.0 < nAT < 62.0
et 1.0 < nHet < 15.0
et 14.0 < nOHs
43.15 571 672 1222
13 Balsamic
ou Ethereal
ou Green
ou Nut
nAT < 50.0
et 2.0 < N% < 12.0
et nR=Cp < 77.0
et Ui < 3.297
42.26 549 653 1195
14 Camphor
ou Floral
ou Root
ou Winey
16.0 < nO < 48.0
et 18.0 < nCs
et 3.0 < nCar < 7.0
et 0.245 < Ui < 3.669
41.82 591 649 1355
15 Floral
ou Minty
ou Piney
ou Winey
22.0 < nAT < 62.0
et 7.0 < nSH
et 3.0 < nPyridines
et 1.055 < Ui
41.07 529 663 1154
16 Musk X% < 0.103
et 3.593 < Ui < 3.737
ou nHet = 10.0
et 35.0 < nO < 50.0
38.18 21 52 24
17 Caramelic
ou Floral
ou Nut
5.283 < Sv
et 3.0 < nHet < 15.0
et 8.5 < H% < 36.0
et X% < 0.261
38.06 373 565 788
18 Caramelic
ou Floral
ou Nut
5.283 < Sv
et 3.0 < nHet < 15.0
et X% < 0.261
et 5.0 < nArOH
38.06 373 565 788
19 Camphor
ou Caramelic
ou Floral
ou Nut
5.295 < Sv
et X% < 0.229
et 5.0 < nR=Cp < 69.0
et 4.0 < nArNHR
37.96 399 625 825
20 Fruity
ou Rose
ou Woody
29.0 < nAT < 57.0
et 21.0 < nCs < 45.0
et 2.201 < TPSA(Tot) < 3.24
33.96 361 863 561
21 Creamy
ou Ethereal
ou Floral
ou Woody
2.0 < N% < 4.0 31.12 339 798 630
22 Ethereal
ou Sour
nAT < 30.0
et 4.0 < nCL < 10.0
et 4.0 < H% < 10.0
et 1.0 < N% < 5.0
31.03 90 169 211
23 Oily 140.25 < MW < 144.29
ou 9.0 < N%
et 4.74 < Sv < 6.095
ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.287
30.96 122 232 284
24 Ethereal 130.16 < MW < 130.21
ou 6.554 < Sv < 6.557
ou H% < 8.0
ou 2.449 < Ui < 2.466
30.76 80 144 196
25 Waxy 4.76 < Sv < 5.081
et 0.231 < X%
ou 2.933 < Ui < 2.939
et nHet < 3.0
29.8 31 63 72
26 Berry
ou Ethereal
ou Herbaceous
ou Peachy
5.13 < Sv < 8.754
et 1.0 < nCsp2
et nR03 = 2.0
28.39 276 536 712
27 Vanilin 6.909 < Sv < 8.008
et 19.0 < nAB < 22.0
et 0.05 < X% < 0.182
et TPSA(Tot) < 1.303
28.33 17 26 51
28 Apricot
ou Herbaceous
ou Pear
ou Waxy
Sv < 7.409
et 25.0 < nAB < 53.0
et 5.0 < N% < 13.0
et 0.111 < X% < 0.279
28.13 229 461 582
29 Minty 150.24 < MW < 154.28
et 22.0 < nO < 29.0
et X% < 0.074
ou nR=Cp = 10.0
27.27 27 71 55
30 Balsamic 8.0 < nHet
et 21.0 < nR=Cp < 54.0
ou MW = 206.31
ou Sv = 5.657
27.23 64 152 147
31 Balsamic
ou Green
ou Hay
ou Tarry
5.623 < Sv
et 15.0 < nAB < 41.0
et 5.0 < nHet < 13.0
et 9.0 < nR=Cp < 51.0
26.84 236 531 584
32 Camphor 152.26 < MW < 154.28
ou nR=Cp = 10.0
et TPSA(Tot) < 0.348
ou 1.682 < Ui < 1.695
26.82 22 66 38
33 Herbaceous
ou Lilly
ou Pineapple
ou Waxy
116.18 < MW < 242.29
et 4.0 < N% < 8.0
et 1.673 < Ui
et 0.485 < TPSA(Tot)
26.51 232 482 625
34 Pineapple MW = 130.21
ou 5.458 < Sv < 5.548
ou 2.284 < TPSA(Tot) < 2.302
et 9.0 < H% < 12.0
26.19 22 52 54
35 Balsamic
ou Ethereal
ou Oily
ou Pear
5.0 < N% < 11.0
et 0.147 < X% < 0.297
25.51 235 530 626
36 Caramelic
ou Metallic
ou Woody
10.0 < H% < 25.0
et X% < 0.083
et 11.0 < nR=Cp < 46.0
et 5.0 < nArOH
25.4 125 298 319
37 Fatty 4.765 < Sv < 5.832
et 0.241 < X% < 0.31
ou MW = 112.19
et 16.0 < nR=Cp < 173.0
25.0 66 113 217
38 Almond
ou Plum
ou Rose
ou Spicy
5.657 < Sv < 11.263
et 6.0 < nHet < 13.0
et 0.037 < X% < 0.25
et nR=Cp < 61.0
24.86 183 347 572
39 Green 4.772 < Sv < 6.71
ou nHet = 12.0
ou nCIC = 1.0
ou 1.0 < nR05
24.31 326 357 1310
40 Brandy
ou Caramelic
ou Vanilin
6.092 < Sv < 8.408
et 15.0 < nAB < 28.0
et nR03 = 3.0
et TPSA(Tot) < 2.266
24.18 37 99 91
41 Mushroom
ou Orris
ou Winey
1.0 < nHet < 4.0
et 0.241 < X% < 0.311
et 2.0 < nR03
et 24.0 < nR=Cp < 113.0
24.12 62 147 172
42 Lillac
ou Metallic
ou Spicy
6.01 < Sv < 7.748
et 0.037 < X% < 0.15
et 22.0 < nCs < 32.0
et 1.458 < Ui < 2.957
24.06 77 171 226
43 Almond
ou Hyacinth
ou Medicinal
ou Tobacco
7.0 < nCL < 12.0
et 4.0 < nHet < 8.0
et N% < 2.0
et TPSA(Tot) < 0.868
23.58 54 129 154
44 Banana
ou Brandy
ou Nut
ou Waxy
4.883 < Sv < 5.548
et nHet = 1.0
et 6.0 < N%
et 0.216 < X%
23.48 62 158 168
45 Almond
ou Orange-blossom
ou Rose
ou Spicy
5.704 < Sv < 11.263
et 7.0 < nHet
et 0.034 < X% < 0.25
23.13 155 350 475
46 Apple MW = 186.33
ou 5.544 < Sv < 5.661
et 0.182 < X% < 0.28
et 1.962 < Ui < 3.203
23.0 23 56 67
47 Almond
ou Hyacinth
ou Phenolic
6.431 < Sv
et 6.0 < nHet < 7.0
et N% < 2.0
et 16.0 < nCs < 22.0
22.95 28 79 71
48 Animal
ou Camphor
ou Hay
X% < 0.027
et 5.0 < nR=Cp < 16.0
22.05 43 139 99
49 Animal
ou Hay
ou Hyacinth
ou Medicinal
16.0 < nO < 28.0
et 6.0 < nHet < 7.0
et X% < 0.136
et TPSA(Tot) < 0.935
21.84 52 145 145
50 Citrus MW = 136.26
ou 4.787 < Sv < 5.042
ou nO = 43.0
et 28.0 < nAT < 53.0
21.6 35 78 119
51 Medicinal nHet = 6.0
et X% < 0.095
ou 2.082 < Ui < 2.084
et TPSA(Tot) < 0.868
21.59 19 41 66
52 Piney
ou Waxy
4.76 < Sv < 5.081
et nHet < 1.0
et 0.231 < X%
et nR03 < 2.0
21.25 27 92 62
53 Honey
ou Jasmin
ou Plum
ou Woody
4.0 < nHet < 8.0
et X% < 0.225
et 14.0 < nArCOOR
et 15.0 < nOHs < 28.0
20.24 130 325 447
54 Gassy Sv = 5.926
ou nR03 < 0.0
et 12.0 < nO < 25.0
et 11.0 < nCs < 22.0
20.23 17 47 54
55 Anisic
ou Tarry
81.13 < MW < 168.2
et 6.241 < Sv < 8.142
et X% < 0.087
et nCsp2 < 0.0
19.78 18 52 57
56 Buterry
ou Gassy
ou Pineapple
5.548 < Sv < 6.735
et 4.0 < nCL < 9.0
et 1.0 < nHet < 3.0
19.28 43 127 139
57 Honey
ou Mimosa
ou Plum
ou Spicy
6.409 < Sv < 7.393
et 7.0 < nHet
et 3.0 < N% < 7.0
et 1.0 < nCsp2 < 2.0
17.55 59 216 179
58 Anisic
ou Ethereal
ou Green
ou Spicy
MW < 182.19
et nAT < 30.0
et 1.859 < Ui < 2.415
16.96 125 624 238
59 Ambre
ou Honey
ou Oily
ou Woody
39.0 < nO < 46.0 16.8 104 523 200
60 Honey 8.0 < nHet < 14.0
et 0.136 < X% < 0.231
ou MW = 164.22
et 5.966 < Sv < 7.393
16.05 22 56 103
61 Anisic
ou Berry
ou Fatty
ou Leathery
MW < 192.23
et 20.0 < nR=Cp < 32.0
et 2.161 < Ui < 2.53
et 0.81 < TPSA(Tot) < 2.152
15.06 47 198 161
62 Animal
ou Minty
ou Nut
ou Waxy
131.19 < MW < 186.38
et 24.0 < nCs < 26.0
et nArCOOR < 16.0
14.84 65 231 272
63 Green
ou Orange
ou Pear
4.779 < Sv < 6.373
et 8.0 < N% < 10.0
et 0.174 < X% < 0.273
14.59 75 407 182
64 Apricot
ou Leafy
ou Pear
ou Plum
28.0 < nAT < 60.0
et 0.185 < X% < 0.209
et 1.428 < TPSA(Tot) < 3.64
14.41 33 134 128
65 Earthy 17.0 < nCL < 19.0
ou 0.063 < X% < 0.067
et 4.0 < nArNHR
et 8.0 < nSH < 11.0
13.54 21 83 93

Qualités

Hay Banana Apricot Balsamic Leafy Honey Lillac Plum Apple Waxy Fruity Woody Orange-blossom Medicinal Creamy Mushroom Peachy Jasmin Fatty Rose Citrus Tarry Minty Pear Anisic Vanilin Almond Piney Pineapple Orange Root Gassy Lilly Leathery Musk Ethereal Brandy Winey Ambre Metallic Tobacco Animal Floral Buterry Earthy Orris Spicy Green Phenolic Hyacinth Mimosa Nut Oily Caramelic Herbaceous Berry Sour Camphor

Propriétés physico-chimiques

Code Description Catégorie Sous-catégorie
nPyridines number of Pyridines Functional group counts Basic descriptors
nCar number of aromatic C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nCL number of Chlorine atoms Constitutional indices Basic descriptors
nHet number of heteroatoms Constitutional indices Basic descriptors
nOHs number of secondary alcohols Functional group counts Basic descriptors
X% percentage of halogen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAT number of atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCs number of total secondary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nR=Cp number of terminal primary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nArCOOR number of esters (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
MW molecular weight Constitutional indices Basic descriptors
nArNHR number of secondary amines (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nCsp2 number of sp2 hybridized Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nSH number of thiols Functional group counts Basic descriptors
nAB number of aromatic bonds Constitutional indices Basic descriptors
Ui unsaturation index Molecular properties Basic descriptors
H% percentage of H atoms Constitutional indices Basic descriptors
Sv sum of atomic van der Waals volumes (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
nO number of Oxygen atoms Constitutional indices Basic descriptors
N% percentage of N atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCIC number of rings (cyclomatic number) Ring descriptors Basic descriptors
nR05 number of 5-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
TPSA(Tot) topological polar surface area using N,O,S,P polar contributions Molecular properties Basic descriptors
nArOH number of aromatic hydroxyls Functional group counts Basic descriptors
nR03 number of 3-membered rings Ring descriptors Basic descriptors

Visualisations