Olfamining Rapport d'expérience

Informations générales
  • Algorithme : Redescription mining
  • Date de l'expérience : 31 oct. 2014 10:09:39
  • Qualités :
  • Propriétés physico-chimiques :

Redescriptions

Score de l'analyse : Moyenne des score des redescriptions.

Comment lire les redescriptions

# Qualités Propriétés physico-chimiques Score (en %) Support Support qualités Support propriétés
1 Fruity 1.0 < nHet < 8.0
et 3.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 2.0 < nR03
48.97 429 570 735
2 Floral 3.0 < nHet < 15.0
et 13.0 < H% < 36.0
et 0.04 < X% < 0.212
et 0.878 < Ui < 3.889
36.31 292 476 620
3 Camphor
et Fruity
5.042 < Sv < 6.01
et X% < 0.037
et 10.0 < nOHs < 15.0
et TPSA(Tot) < 0.485
34.61 27 63 42
4 Musk X% < 0.103
et 3.593 < Ui < 3.737
32.72 18 52 21
5 Oily 6.056 < Sv < 8.424
et 0.231 < X% < 0.31
et 17.0 < nR=Cp < 27.0
et 1.541 < Ui
30.0 114 232 262
6 Ethereal
et Floral
32.05 < MW < 134.2
et nCL < 8.0
et nHet < 2.0
et Ui < 2.073
29.05 77 136 206
7 Vanilin 6.909 < Sv < 8.008
et 19.0 < nAB < 22.0
et 0.05 < X% < 0.182
et TPSA(Tot) < 1.303
28.33 17 26 51
8 Waxy 4.76 < Sv < 5.081
et 0.231 < X%
27.27 27 63 63
9 Green nO < 41.0
et 0.083 < X% < 0.275
et 7.0 < nOHs < 26.0
et 0.846 < Ui < 3.237
26.34 279 357 981
10 Minty 136.26 < MW < 168.26
et X% < 0.042
et 16.0 < nRCOOH < 19.0
et 1.671 < Ui < 2.182
25.28 22 71 38
11 Herbaceous 140.2 < MW < 249.39
et 1.0 < nHet < 10.0
et 13.0 < H% < 22.0
et 5.0 < nArOH
25.22 228 356 776
12 Balsamic 1.0 < nHet < 7.0
et 16.5 < H% < 30.0
et 21.0 < nR=Cp < 54.0
24.77 56 152 130
13 Woody X% < 0.083
et 3.0 < nArOH < 4.0
24.08 119 223 390
14 Fatty 4.765 < Sv < 5.832
et 0.241 < X% < 0.31
et 21.0 < nR=Cp < 173.0
23.95 63 113 213
15 Winey 11.0 < H% < 22.0
et 0.241 < X% < 0.311
et 2.0 < nR03
et 24.0 < nR=Cp < 113.0
22.78 54 114 177
16 Fruity
et Woody
N% < 2.0
et X% < 0.069
et 3.0 < nArOH < 4.0
22.68 93 189 314
17 Rose 2.0 < nHet
et 0.143 < X% < 0.257
et 21.0 < nCs < 45.0
et 2.593 < Ui < 3.521
22.59 87 176 296
18 Spicy 150.14 < MW < 196.32
et 2.0 < nHet < 11.0
et 0.037 < X% < 0.15
et 0.32 < TPSA(Tot) < 2.212
22.01 59 133 194
19 Fruity
et Pineapple
5.458 < Sv < 5.548
et 0.16 < X% < 0.286
et 2.0 < nR03
et 1.252 < TPSA(Tot) < 3.102
21.95 18 47 53
20 Apple 5.544 < Sv < 5.661
et 4.0 < N% < 8.0
et 0.182 < X%
et 20.0 < nR=Cp < 76.0
20.68 18 56 49
21 Medicinal nHet = 6.0
et 11.0 < H% < 18.0
et X% < 0.095
17.7 17 41 72
22 Citrus 4.787 < Sv < 5.042
et 4.0 < N%
et 30.0 < nR=Cp < 74.0
et 1.428 < TPSA(Tot) < 3.006
16.82 18 78 47
23 Caramelic 6.092 < Sv < 8.408
et 15.0 < nO < 27.0
et nR03 = 3.0
et 15.0 < nRCOOH < 22.0
16.19 17 55 67
24 Gassy 12.0 < nO < 30.0
et X% < 0.2
et nR03 < 0.0
et nR=Ct = 3.0
15.04 17 47 83
25 Honey 5.966 < Sv < 7.393
et 8.0 < nHet < 14.0
et 0.136 < X% < 0.231
et 2.28 < Ui < 3.515
14.78 17 56 76
26 Tarry 15.0 < nAT < 35.0
et X% < 0.087
et nCsp2 < 0.0
et 10.0 < nRCOOH < 23.0
13.07 17 22 125
27 Animal 25.0 < nAB < 40.0
et X% < 0.027
et 0.448 < TPSA(Tot) < 2.212
12.5 17 51 102
28 Tobacco 6.01 < Sv < 8.597
et 7.0 < nCL < 12.0
et N% < 2.0
et Ui < 1.709
12.5 17 33 120
29 Ambre 39.0 < nO < 46.0
et 4.0 < nHet < 8.0
et 18.0 < nOHs < 29.0
et 0.98 < TPSA(Tot) < 3.596
10.49 17 37 142
30 Berry 0.083 < X% < 0.25
et 20.0 < nR=Cp < 32.0
et 2.161 < Ui < 2.53
et 1.053 < TPSA(Tot) < 2.152
10.05 17 44 142
31 Earthy 31.0 < nAT < 60.0
et 17.0 < nCL < 19.0
et 35.0 < nCs
et 10.0 < nSH < 11.0
9.88 17 83 106
32 Anisic 19.0 < nO < 28.0
et 10.0 < nCL < 13.0
et 14.0 < nR=Cp < 24.0
et 1.859 < Ui < 2.415
9.88 17 30 159
33 Orange 4.983 < Sv < 6.249
et 35.0 < nAT < 52.0
et 8.0 < N% < 10.0
et 2.567 < Ui < 3.513
9.82 17 32 158
34 Leafy 0.185 < X% < 0.209
et 19.0 < nR=Cp < 77.0
9.04 17 64 141
35 Hyacinth 6.0 < nHet < 7.0
et 1.0 < N% < 4.0
et 14.0 < nRCOOH < 19.0
et TPSA(Tot) < 1.721
8.8 17 31 179
36 Nut 0.174 < X% < 0.222
et 24.0 < nCs < 26.0
et 23.0 < nR=Cp < 37.0
et 1.128 < Ui < 2.8
7.08 17 47 210

Qualités

Balsamic Leafy Honey Apple Waxy Fruity Woody Medicinal Fatty Flora Rose Citrus Tarry Minty Anisic Vanilin Pineapple Orange Gassy Musk Ethereal Winey Ambre Tobacco Animal Floral Earthy Spicy Green Hyacinth Fruit Nut Oily Caramelic Herbaceous Berry Camphor

Propriétés physico-chimiques

Code Description Catégorie Sous-catégorie
nCL number of Chlorine atoms Constitutional indices Basic descriptors
nHet number of heteroatoms Constitutional indices Basic descriptors
nRCOOH number of carboxylic acids (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nOHs number of secondary alcohols Functional group counts Basic descriptors
nR=Ct number of aliphatic tertiary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
X% percentage of halogen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAT number of atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCs number of total secondary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nR=Cp number of terminal primary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
MW molecular weight Constitutional indices Basic descriptors
nCsp2 number of sp2 hybridized Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nSH number of thiols Functional group counts Basic descriptors
nAB number of aromatic bonds Constitutional indices Basic descriptors
Ui unsaturation index Molecular properties Basic descriptors
H% percentage of H atoms Constitutional indices Basic descriptors
Sv sum of atomic van der Waals volumes (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
nO number of Oxygen atoms Constitutional indices Basic descriptors
N% percentage of N atoms Constitutional indices Basic descriptors
nArOH number of aromatic hydroxyls Functional group counts Basic descriptors
TPSA(Tot) topological polar surface area using N,O,S,P polar contributions Molecular properties Basic descriptors
nR03 number of 3-membered rings Ring descriptors Basic descriptors

Visualisations