Olfamining Rapport d'expérience

Informations générales
  • Algorithme : Redescription mining
  • Date de l'expérience : 31 oct. 2014 10:09:20
  • Qualités :
  • Propriétés physico-chimiques :

Redescriptions

Score de l'analyse : Moyenne des score des redescriptions.

Comment lire les redescriptions

# Qualités Propriétés physico-chimiques Score (en %) Support Support qualités Support propriétés
1 Fruity 1.0 < nHet < 8.0
et 3.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 2.0 < nR03
48.97 429 570 735
2 Floral 3.0 < nHet < 15.0
et 13.0 < H% < 36.0
et 0.04 < X% < 0.212
et 0.878 < Ui < 3.889
36.31 292 476 620
3 Musk X% < 0.103
et 3.593 < Ui < 3.737
32.72 18 52 21
4 Oily Sv < 6.095
et 9.0 < N%
et 0.19 < X% < 0.31
et 2.75 < Ui
28.73 100 232 216
5 Vanilin 6.909 < Sv < 8.008
et 19.0 < nAB < 22.0
et 0.05 < X% < 0.182
et TPSA(Tot) < 1.303
28.33 17 26 51
6 Ethereal
et Floral
32.05 < MW < 134.2
et nAT < 29.0
et H% < 8.0
et nArNHR < 3.0
27.87 63 136 153
7 Ethereal
et Floral
32.05 < MW < 134.2
et nAB < 25.0
et H% < 8.0
et nArNHR < 3.0
27.87 63 136 153
8 Ethereal
et Floral
32.05 < MW < 134.2
et H% < 8.0
et nArNHR < 3.0
et Ui < 2.003
27.87 63 136 153
9 Waxy 4.76 < Sv < 5.081
et 0.231 < X%
27.27 27 63 63
10 Green 5.0 < H% < 23.0
et 2.0 < N% < 12.0
et 0.846 < Ui < 3.297
et TPSA(Tot) < 3.011
26.18 305 357 1113
11 Herbaceous 140.2 < MW < 249.39
et 1.0 < nHet < 10.0
et 13.0 < H% < 22.0
et 5.0 < nArOH
25.22 228 356 776
12 Woody X% < 0.083
et 3.0 < nArOH < 4.0
24.08 119 223 390
13 Fatty 4.765 < Sv < 5.832
et 0.241 < X% < 0.31
et 21.0 < nR=Cp < 173.0
23.95 63 113 213
14 Balsamic 8.0 < nHet
et 21.0 < nR=Cp < 54.0
et 1.673 < TPSA(Tot)
23.83 51 152 113
15 Minty 150.24 < MW < 154.28
et 22.0 < nO < 29.0
et X% < 0.074
et Ui < 2.119
23.25 20 71 35
16 Winey 11.0 < H% < 22.0
et 0.241 < X% < 0.311
et 2.0 < nR03
et 24.0 < nR=Cp < 113.0
22.78 54 114 177
17 Rose 30.0 < nAT < 55.0
et 15.0 < H% < 29.0
et 0.143 < X% < 0.257
et 2.201 < TPSA(Tot) < 3.24
22.41 78 176 250
18 Spicy 150.14 < MW < 196.32
et 2.0 < nHet < 11.0
et 0.037 < X% < 0.15
et 0.32 < TPSA(Tot) < 2.212
22.01 59 133 194
19 Fruity
et Pineapple
5.458 < Sv < 5.548
et 0.16 < X% < 0.286
et 2.0 < nR03
et 1.252 < TPSA(Tot) < 3.102
21.95 18 47 53
20 Apple 5.544 < Sv < 5.661
et 4.0 < N% < 8.0
et 0.182 < X%
et 20.0 < nR=Cp < 76.0
20.68 18 56 49
21 Camphor
et Fruity
152.26 < MW < 154.28
et 27.0 < nO
et X% < 0.143
et 0.441 < Ui < 2.542
19.54 17 63 41
22 Camphor
et Fruity
152.26 < MW < 154.28
et 27.0 < nO
et X% < 0.143
et TPSA(Tot) < 1.827
19.54 17 63 41
23 Camphor
et Fruity
152.26 < MW < 154.28
et Sv < 5.639
et nR=Cp < 29.0
et TPSA(Tot) < 1.827
19.54 17 63 41
24 Medicinal nHet = 6.0
et 11.0 < H% < 18.0
et X% < 0.095
17.7 17 41 72
25 Citrus 4.787 < Sv < 5.042
et 4.0 < N%
et 30.0 < nR=Cp < 74.0
et 1.428 < TPSA(Tot) < 3.006
16.82 18 78 47
26 Caramelic 6.092 < Sv < 8.408
et 15.0 < nO < 27.0
et nR03 = 3.0
et 15.0 < nRCOOH < 22.0
16.19 17 55 67
27 Gassy 12.0 < nO < 30.0
et X% < 0.2
et nR03 < 0.0
et nR=Ct = 3.0
15.04 17 47 83
28 Honey 5.966 < Sv < 7.393
et 8.0 < nHet < 14.0
et 0.136 < X% < 0.231
et 2.28 < Ui < 3.515
14.78 17 56 76
29 Tarry 15.0 < nAT < 35.0
et X% < 0.087
et nCsp2 < 0.0
et 10.0 < nRCOOH < 23.0
13.07 17 22 125
30 Animal 25.0 < nAB < 40.0
et X% < 0.027
et 0.448 < TPSA(Tot) < 2.212
12.5 17 51 102
31 Tobacco 6.01 < Sv < 8.597
et 7.0 < nCL < 12.0
et N% < 2.0
et Ui < 1.709
12.5 17 33 120
32 Phenolic 5.752 < Sv < 8.243
et 6.0 < nHet < 7.0
et N% < 2.0
et TPSA(Tot) < 1.125
12.41 18 24 139
33 Buterry 4.0 < nCL < 9.0
et 1.0 < nHet < 2.0
et 0.077 < X% < 0.222
et Ui < 2.218
11.48 17 28 137
34 Ambre 39.0 < nO < 46.0
et 4.0 < nHet < 8.0
et 18.0 < nOHs < 29.0
et 0.98 < TPSA(Tot) < 3.596
10.49 17 37 142
35 Banana 5.081 < Sv < 5.809
et nHet = 1.0
et 0.16 < X% < 0.279
et 1.673 < Ui < 3.113
10.36 17 30 151
36 Berry 0.083 < X% < 0.25
et 20.0 < nR=Cp < 32.0
et 2.161 < Ui < 2.53
et 1.053 < TPSA(Tot) < 2.152
10.05 17 44 142
37 Earthy 31.0 < nAT < 60.0
et 17.0 < nCL < 19.0
et 35.0 < nCs
et 10.0 < nSH < 11.0
9.88 17 83 106
38 Anisic 19.0 < nO < 28.0
et 10.0 < nCL < 13.0
et 14.0 < nR=Cp < 24.0
et 1.859 < Ui < 2.415
9.88 17 30 159
39 Orange 4.983 < Sv < 6.249
et 35.0 < nAT < 52.0
et 8.0 < N% < 10.0
et 2.567 < Ui < 3.513
9.82 17 32 158
40 Leafy 0.185 < X% < 0.209
et 19.0 < nR=Cp < 77.0
9.04 17 64 141
41 Hyacinth 6.0 < nHet < 7.0
et 1.0 < N% < 4.0
et 14.0 < nRCOOH < 19.0
et TPSA(Tot) < 1.721
8.8 17 31 179
42 Sour 10.0 < nCL < 18.0
et 10.5 < H% < 22.0
et 1.0 < N% < 5.0
et 5.0 < nR=Cp < 32.0
7.23 17 25 227
43 Nut 0.174 < X% < 0.222
et 24.0 < nCs < 26.0
et 23.0 < nR=Cp < 37.0
et 1.128 < Ui < 2.8
7.08 17 47 210
44 Piney 10.0 < H% < 17.0
et X% < 0.088
et 11.0 < nR=Cp < 29.0
et 12.0 < nOHs < 18.0
7.08 17 29 228
45 Apricot 5.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nCsp2 < 3.0
et nR03 = 2.0
et nArNHR < 3.0
6.39 17 28 255
46 Almond nAT < 39.0
et 6.0 < nHet < 13.0
et 1.0 < N% < 4.0
et X% < 0.133
5.8 17 24 286
47 Orange-blossom 5.987 < Sv
et 7.0 < nHet
et 4.0 < nCar < 8.0
et 19.0 < nOHs
5.48 17 25 302
48 Pear 3.0 < N% < 11.0
et 0.182 < X%
et 2.0 < nR03 < 4.0
et 13.0 < nOHs < 16.0
4.87 17 23 343
49 Creamy 35.0 < nAT < 41.0
et 2.0 < N% < 4.0
et 2.648 < Ui < 3.27
et 2.015 < TPSA(Tot) < 2.612
3.63 17 28 457
50 Jasmin 10.0 < nCL < 20.0
et 4.0 < nHet < 8.0
et 1.0 < N% < 10.0
et 15.0 < nOHs < 28.0
3.53 17 29 469
51 Lilly 26.0 < nO < 53.0
et 4.0 < N% < 8.0
et 0.125 < X%
et 13.0 < nOHs
3.48 17 25 480
52 Hay 17.0 < nAT < 41.0
et 5.0 < nHet < 13.0
et 11.0 < nR=Cp < 37.0
et 14.0 < nOHs
3.29 17 22 511
53 Peachy 9.0 < nC < 20.0
et 3.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nCsp2 < 3.0
et nR03 = 2.0
3.13 17 19 541

Qualités

Hay Apricot Banana Balsamic Leafy Honey Apple Waxy Fruity Woody Orange-blossom Medicinal Creamy Peachy Jasmin Fatty Flora Rose Citrus Tarry Minty Pear Anisic Vanilin Almond Piney Pineapple Orange Gassy Lilly Musk Ethereal Winey Ambre Tobacco Animal Floral Buterry Earthy Spicy Green Phenolic Hyacinth Fruit Nut Oily Caramelic Herbaceous Berry Sour Camphor

Propriétés physico-chimiques

Code Description Catégorie Sous-catégorie
nC number of Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCar number of aromatic C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nCL number of Chlorine atoms Constitutional indices Basic descriptors
nHet number of heteroatoms Constitutional indices Basic descriptors
nRCOOH number of carboxylic acids (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nOHs number of secondary alcohols Functional group counts Basic descriptors
nR=Ct number of aliphatic tertiary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
X% percentage of halogen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAT number of atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCs number of total secondary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nR=Cp number of terminal primary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
MW molecular weight Constitutional indices Basic descriptors
nArNHR number of secondary amines (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nCsp2 number of sp2 hybridized Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nSH number of thiols Functional group counts Basic descriptors
nAB number of aromatic bonds Constitutional indices Basic descriptors
Ui unsaturation index Molecular properties Basic descriptors
H% percentage of H atoms Constitutional indices Basic descriptors
Sv sum of atomic van der Waals volumes (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
nO number of Oxygen atoms Constitutional indices Basic descriptors
N% percentage of N atoms Constitutional indices Basic descriptors
nArOH number of aromatic hydroxyls Functional group counts Basic descriptors
TPSA(Tot) topological polar surface area using N,O,S,P polar contributions Molecular properties Basic descriptors
nR03 number of 3-membered rings Ring descriptors Basic descriptors

Visualisations