Olfamining Rapport d'expérience

Informations générales
  • Algorithme : Redescription mining
  • Date de l'expérience : 03 nov. 2014 10:37:20
  • Qualités :
  • Propriétés physico-chimiques :

Redescriptions

Score de l'analyse : Moyenne des score des redescriptions.

Comment lire les redescriptions

# Qualités Propriétés physico-chimiques Score (en %) Support Support qualités Support propriétés
1 Fruity 3.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 2.0 < nR03
et 3.0 < nCar < 5.0
ou 7.0 < H% < 10.0
et 0.874 < Ui < 3.43
ou nRCOOH = 33.0
et 1.0 < nHet < 8.0
ou 6.24 < Sv < 6.244
ou nCs = 12.0
et 0.077 < X%
ou 23.0 < nC < 24.0
51.69 458 570 774
2 Floral 21.0 < nO < 65.0
et 2.0 < N% < 13.0
ou 134.19 < MW < 151.18
et 0.048 < X% < 0.216
ou 4.96 < Sv < 5.059
et 19.0 < nAT < 62.0
et 16.0 < nCs < 21.0
ou nBT < 0.0
et 18.0 < nAB < 54.0
et 13.0 < nR=Cp < 69.0
ou 1.183 < Ui < 1.224
et 8.0 < nC
40.1 365 476 799
3 Musk X% < 0.103
et 3.593 < Ui < 3.737
ou nHet = 10.0
et 35.0 < nO < 50.0
38.18 21 52 24
4 Ethereal nCL < 6.0
et H% < 7.5
et 1.0 < nCq
ou 116.13 < MW < 118.15
ou Sv = 5.661
ou 0.759 < TPSA(Tot) < 0.808
et nAT < 26.0
et nArCOOR < 11.0
ou X% = 0.217
et nR=Cp < 25.0
et nArNHR < 3.0
ou 2.449 < Ui < 2.466
et nHet < 2.0
34.14 70 144 131
5 Balsamic 8.0 < nHet
et 21.0 < nR=Cp < 54.0
ou MW = 206.31
et 2.0 < nR03 < 3.0
ou Sv = 5.657
ou 2.843 < Ui < 2.848
ou 1.586 < TPSA(Tot) < 1.592
et nArOH = 5.0
ou 0.056 < X% < 0.057
ou 49.0 < nCs < 50.0
et 12.0 < H% < 29.0
et 15.0 < nOHs < 17.0
33.8 71 152 129
6 Balsamic 8.0 < nHet
et 21.0 < nR=Cp < 54.0
ou MW = 206.31
et 2.0 < nR03 < 3.0
ou Sv = 5.657
ou nRCOOH = 36.0
ou 2.843 < Ui < 2.848
ou 1.586 < TPSA(Tot) < 1.592
et nArOH = 5.0
ou 0.056 < X% < 0.057
et 21.0 < nCs
et 15.0 < nOHs < 17.0
33.8 71 152 129
7 Oily Sv < 6.095
et 9.0 < N%
et 2.75 < Ui
ou 140.25 < MW < 144.29
ou 0.107 < X% < 0.108
ou 39.0 < nR=Cp < 40.0
et 24.0 < nO
et 0.485 < TPSA(Tot) < 4.028
32.08 128 232 295
8 Camphor 152.26 < MW < 154.28
ou nR=Cp = 10.0
et Sv < 5.639
et TPSA(Tot) < 0.348
ou 1.682 < Ui < 1.695
et N% < 2.0
30.55 22 66 28
9 Vanilin 6.909 < Sv < 8.008
et 19.0 < nAB < 22.0
et 0.05 < X% < 0.182
et 2.0 < nR03
et TPSA(Tot) < 1.303
30.35 17 26 47
10 Waxy 4.76 < Sv < 5.081
et 0.231 < X%
ou 2.933 < Ui < 2.939
et nHet < 3.0
29.8 31 63 72
11 Minty 150.24 < MW < 154.28
et 22.0 < nO < 29.0
et X% < 0.074
ou nR=Cp = 10.0
et nHet < 5.0
et nR03 = 1.0
et Ui < 2.119
29.76 25 71 38
12 Minty 150.24 < MW < 154.28
et X% < 0.074
ou nR=Cp = 10.0
et nO < 29.0
et nHet < 5.0
et nR03 = 1.0
et Ui < 2.119
29.76 25 71 38
13 Pineapple MW = 130.21
ou 5.458 < Sv < 5.548
ou 2.284 < TPSA(Tot) < 2.302
et 9.0 < H% < 12.0
et 0.136 < X% < 0.258
ou 84.0 < nR=Cp < 90.0
et nR03 = 2.0
29.76 25 52 57
14 Balsamic
et Floral
13.0 < nHet
et 4.0 < nCrt
ou 2.353 < Ui < 2.356
ou 2.535 < TPSA(Tot) < 2.551
et 27.0 < nAT < 40.0
ou MW = 136.21
ou nR=Cp = 48.0
et 22.0 < nO < 40.0
et 0.063 < X% < 0.225
28.0 28 73 55
15 Herbaceous 136.16 < MW < 249.39
et 1.0 < nHet < 10.0
et 13.0 < H% < 22.0
et 5.0 < nArOH
et 7.0 < nSH < 11.0
ou Sv = 5.13
ou nCs = 41.0
et 1.055 < Ui < 3.471
ou nAT = 12.0
ou 42.0 < nRCOOH
et 7.0 < nCL
ou nBT < 0.0
ou 2.0 < nR05
ou nArCOOR = 26.0
et nCq < 0.0
ou nR=Cp = 7.0
27.6 268 356 883
16 Green 5.0 < H% < 23.0
et 2.0 < N% < 12.0
et 0.846 < Ui < 3.297
ou 11.441 < Sv
ou 53.0 < nAT < 54.0
et 0.041 < X% < 0.273
ou nAB = 44.0
ou 4.0 < nArCOOR < 5.0
et 56.07 < MW < 267.54
et nOHs < 26.0
27.43 313 357 1097
17 Medicinal 9.008 < Sv < 9.275
ou nHet = 6.0
ou 2.082 < Ui < 2.084
et 108.1 < MW < 184.68
et X% < 0.095
et TPSA(Tot) < 0.868
27.16 22 41 62
18 Woody H% = 15.5
ou X% < 0.083
ou 115.0 < nR=Cp < 117.0
ou 2.934 < TPSA(Tot) < 2.985
et 3.0 < nArOH < 4.0
26.19 132 223 413
19 Rose 15.0 < H% < 29.0
et 0.143 < X% < 0.257
et 2.201 < TPSA(Tot) < 3.24
ou MW = 170.33
et 30.0 < nAT < 55.0
ou 50.0 < nAB < 52.0
et 2.549 < Ui < 3.513
ou 1.0 < nR07 < 3.0
ou 124.0 < nR=Cp < 134.0
et 3.0 < N% < 14.0
25.76 93 176 278
20 Caramelic 15.0 < nO < 27.0
et nR03 = 3.0
ou nR05 = 2.0
ou nCs = 15.0
ou 0.561 < Ui < 0.6
et 6.009 < Sv < 11.622
et 6.0 < nCL < 11.0
et 7.0 < H% < 13.0
ou MW = 182.24
25.6 21 55 48
21 Apple MW = 186.33
ou 5.544 < Sv < 5.661
ou nR=Cp = 39.0
et 0.182 < X% < 0.28
et nR03 = 2.0
et nArNHR < 3.0
et 0.485 < TPSA(Tot) < 3.115
25.47 27 56 77
22 Winey 0.241 < X% < 0.311
et 2.0 < nR03
ou 7.231 < Sv < 7.258
ou 75.0 < nR=Cp < 77.0
et 11.0 < H% < 22.0
et 0.948 < TPSA(Tot) < 3.133
ou 2.242 < Ui < 2.254
et 3.0 < N%
et 1.0 < nCsp2
25.21 60 114 184
23 Fatty 4.765 < Sv < 5.832
et 0.241 < X% < 0.31
et 21.0 < nR=Cp < 173.0
ou MW = 112.19
et 4.0 < N%
25.09 66 113 216
24 Citrus 4.787 < Sv < 5.042
et 4.0 < N%
ou MW = 136.26
et 11.0 < H% < 16.0
ou 1.995 < TPSA(Tot) < 2.004
25.0 29 78 67
25 Spicy 150.14 < MW < 196.32
et 2.0 < nHet < 11.0
et 0.037 < X% < 0.15
et 0.32 < TPSA(Tot) < 2.212
ou Sv = 5.241
et 11.0 < nCL
et 14.0 < nOHs < 21.0
ou 1.859 < Ui < 1.867
24.72 67 133 205
26 Gassy 12.0 < nO < 30.0
et nR03 < 0.0
ou 2.244 < Ui < 2.248
et 5.0 < nCL < 10.0
ou 32.05 < MW < 72.12
et N% < 5.0
et nOxolanes = 4.0
23.07 21 47 65
27 Honey MW = 164.22
ou 8.0 < nHet < 14.0
et 5.966 < Sv < 7.393
et 0.15 < X% < 0.231
et 21.0 < nR=Cp < 59.0
ou TPSA(Tot) = 0.067
et 2.0 < nR03 < 3.0
20.56 22 56 73
28 Piney 10.0 < H% < 17.0
et X% < 0.088
et 11.0 < nR=Cp < 29.0
et 12.0 < nOHs < 18.0
ou MW = 238.41
et 5.042 < Sv < 5.88
et 27.0 < nO
et nHet < 2.0
et 21.0 < nCs < 36.0
19.1 17 29 77
29 Earthy MW = 158.27
ou 17.0 < nCL < 19.0
ou 0.063 < X% < 0.067
et 5.295 < Sv < 6.635
et 31.0 < nAT < 49.0
et 7.0 < nSH < 11.0
ou 53.0 < nAB < 54.0
ou 1.107 < Ui < 1.169
18.83 29 83 100
30 Animal 25.0 < nAB < 40.0
et X% < 0.027
ou 148.22 < MW < 149.26
ou nCs = 44.0
ou 2.698 < Ui < 2.713
et 5.741 < Sv < 7.231
et 5.0 < nHet < 14.0
18.75 18 51 63
31 Anisic nR=Cp = 12.0
ou 1.859 < Ui < 2.415
et 5.867 < Sv < 8.243
et 21.0 < nAT < 32.0
et 0.038 < X% < 0.13
et 13.0 < nOHs < 19.0
16.34 17 30 91
32 Tobacco 98.11 < MW < 150.24
et 6.01 < Sv < 8.597
et nO < 25.0
et 7.0 < nCL < 12.0
et N% < 2.0
et Ui < 1.709
ou 78.0 < nR=Cp < 79.0
15.87 20 33 113
33 Buterry 168.26 < MW < 170.28
ou 4.0 < nCL < 9.0
ou 2.452 < TPSA(Tot) < 2.48
et 1.0 < nHet < 2.0
et 0.143 < X% < 0.25
et 1.228 < Ui < 2.722
ou nR=Cp = 7.0
et 5.548 < Sv < 7.258
et 2.0 < nR03 < 3.0
15.59 17 28 98
34 Hyacinth 40.0 < nO < 41.0
ou 6.0 < nHet < 7.0
et 6.01 < Sv < 6.75
et 0.091 < X% < 0.225
ou nAT = 18.0
et 122.18 < MW < 206.31
et 12.0 < H% < 23.0
et 11.0 < nR=Cp < 32.0
et TPSA(Tot) < 2.448
ou nCs = 39.0
15.15 20 31 121
35 Ambre 190.26 < MW < 192.23
ou 39.0 < nO < 46.0
et 0.98 < TPSA(Tot) < 3.05
ou nR=Cp = 52.0
et 17.0 < H%
ou 4.94 < Sv < 4.983
et 17.0 < nOHs < 29.0
et 2.614 < Ui < 3.669
15.1 21 37 123
36 Ambre 190.26 < MW < 192.23
ou 39.0 < nO < 46.0
et 0.98 < TPSA(Tot) < 3.05
ou nR=Cp = 52.0
et 17.0 < H%
et 2.614 < Ui < 3.669
ou 4.94 < Sv < 4.983
et 17.0 < nOHs < 29.0
15.1 21 37 123
37 Leafy 11.0 < N% < 13.0
ou 0.185 < X% < 0.209
et 4.772 < Sv < 6.104
ou 2.448 < TPSA(Tot) < 2.527
et 13.0 < H% < 18.0
et 38.0 < nR=Cp < 70.0
ou nCs = 43.0
14.78 21 64 99
38 Phenolic 108.15 < MW < 180.27
et 5.752 < Sv < 8.243
et 6.0 < nHet < 7.0
et H% < 16.0
et N% < 2.0
et X% < 0.111
et TPSA(Tot) < 1.125
14.51 18 24 118
39 Berry
et Fruity
2.161 < Ui < 2.53
ou 2.467 < TPSA(Tot) < 2.526
et 158.27 < MW < 200.3
et 0.083 < X% < 0.265
ou Sv = 5.548
et 22.0 < nO < 34.0
et 2.0 < nHet < 6.0
et 20.0 < nR=Cp < 46.0
13.17 17 37 109
40 Tarry 15.0 < nAT < 35.0
et X% < 0.087
et nCsp2 < 0.0
et 10.0 < nRCOOH < 23.0
13.07 17 22 125
41 Nut 5.159 < Sv < 5.191
ou 24.0 < nCs < 26.0
et 0.125 < X% < 0.283
et 16.0 < nOHs
et 2.112 < Ui < 3.212
ou MW = 138.18
et 13.0 < H%
12.33 19 47 126
42 Banana nHet = 1.0
ou H% = 20.0
et Sv < 6.59
et 0.16 < X% < 0.279
et nR03 = 2.0
et 1.673 < Ui < 3.014
et 0.485 < TPSA(Tot) < 2.91
11.97 17 30 129
43 Orange 4.983 < Sv < 6.249
et 35.0 < nAT < 52.0
et 8.0 < N% < 10.0
et 2.567 < Ui < 3.513
9.82 17 32 158
44 Sour 10.0 < nCL < 18.0
et 1.0 < N% < 5.0
ou 2.647 < Ui < 2.684
et nAB < 31.0
et 1.0 < nHet < 2.0
et 5.0 < H% < 14.0
et 0.071 < X%
et TPSA(Tot) < 2.393
9.62 18 25 180
45 Hay 17.0 < nAT < 41.0
et 5.0 < nHet < 13.0
et 11.0 < nR=Cp < 37.0
et 14.0 < nOHs
ou 96.09 < MW < 100.13
et H% < 18.0
et N% < 3.0
et X% < 0.136
et 15.0 < nCs < 28.0
7.45 17 22 223
46 Apricot 5.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nCsp2 < 3.0
et nR03 = 2.0
et 11.0 < nArCOOR < 25.0
et nArNHR < 3.0
6.46 17 28 252
47 Creamy MW = 184.31
ou 2.0 < N% < 4.0
et 5.32 < Sv
et 9.0 < H% < 16.0
et 12.0 < nRCOOH < 21.0
et 11.0 < nOHs < 18.0
ou 3.486 < Ui < 3.51
6.38 20 28 305
48 Orange-blossom 5.987 < Sv
et 7.0 < nHet
et 4.0 < nCar < 8.0
et 19.0 < nOHs
ou 0.286 < X% < 0.294
et 14.0 < nCL
et 18.0 < H%
et 22.0 < nRCOOH
et 5.0 < nArOH
6.02 17 25 274
49 Almond nAT < 39.0
et 6.0 < nHet < 13.0
et 1.0 < N% < 4.0
et X% < 0.133
et nR=Cp < 31.0
5.88 17 24 282
50 Pear 3.0 < N% < 11.0
et 0.182 < X%
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 2.0 < nR03 < 4.0
et 13.0 < nOHs < 16.0
et nSH = 7.0
5.18 17 23 322
51 Lilly 4.0 < N% < 8.0
ou 0.105 < X% < 0.111
et 10.0 < nC
et 10.0 < nCL
et 14.0 < nOHs
ou 142.27 < MW < 150.19
et 1.0 < nHet < 2.0
et 16.0 < nRCOOH
4.14 18 25 427
52 Peachy 9.0 < nC < 20.0
et 10.0 < H% < 22.0
et 3.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nCsp2 < 3.0
et nR03 = 2.0
et 3.0 < nCar
3.57 17 19 473
53 Jasmin 10.0 < nCL < 20.0
et 4.0 < nHet < 8.0
et 1.0 < N% < 10.0
et 15.0 < nOHs < 28.0
3.53 17 29 469

Qualités

Hay Apricot Banana Balsamic Leafy Honey Apple Waxy Fruity Woody Orange-blossom Medicinal Creamy Peachy Jasmin Fatty Rose Citrus Tarry Minty Pear Anisic Vanilin Almond Piney Pineapple Orange Gassy Lilly Musk Ethereal Winey Ambre Tobacco Animal Floral Buterry Earthy Spicy Green Phenolic Hyacinth Nut Oily Caramelic Herbaceous Berry Sour Camphor

Propriétés physico-chimiques

Code Description Catégorie Sous-catégorie
nC number of Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCL number of Chlorine atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCar number of aromatic C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nOxolanes number of Oxolanes Functional group counts Basic descriptors
nHet number of heteroatoms Constitutional indices Basic descriptors
nRCOOH number of carboxylic acids (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nOHs number of secondary alcohols Functional group counts Basic descriptors
X% percentage of halogen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAT number of atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCs number of total secondary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nCq number of total quaternary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nR=Cp number of terminal primary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nArCOOR number of esters (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
MW molecular weight Constitutional indices Basic descriptors
nArNHR number of secondary amines (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nCsp2 number of sp2 hybridized Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nBT number of bonds Constitutional indices Basic descriptors
nSH number of thiols Functional group counts Basic descriptors
nAB number of aromatic bonds Constitutional indices Basic descriptors
Ui unsaturation index Molecular properties Basic descriptors
H% percentage of H atoms Constitutional indices Basic descriptors
Sv sum of atomic van der Waals volumes (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
nO number of Oxygen atoms Constitutional indices Basic descriptors
N% percentage of N atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCrt number of ring tertiary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nR07 number of 7-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
nR05 number of 5-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
nArOH number of aromatic hydroxyls Functional group counts Basic descriptors
TPSA(Tot) topological polar surface area using N,O,S,P polar contributions Molecular properties Basic descriptors
nR03 number of 3-membered rings Ring descriptors Basic descriptors

Visualisations