Olfamining Rapport d'expérience

Informations générales
  • Algorithme : Redescription mining
  • Date de l'expérience : 03 nov. 2014 10:36:22
  • Qualités :
  • Propriétés physico-chimiques :

Redescriptions

Score de l'analyse : Moyenne des score des redescriptions.

Comment lire les redescriptions

# Qualités Propriétés physico-chimiques Score (en %) Support Support qualités Support propriétés
1 Fruity 3.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 2.0 < nR03
et 3.0 < nCar < 5.0
ou 7.0 < H% < 10.0
et 0.874 < Ui < 3.43
ou nRCOOH = 33.0
et 1.0 < nHet < 8.0
ou 6.24 < Sv < 6.244
ou nCs = 12.0
et 0.077 < X%
ou 23.0 < nC < 24.0
51.69 458 570 774
2 Floral 3.0 < nHet
ou nR03 = 1.0
et 9.0 < nCL < 27.0
et 1.141 < Ui < 3.889
ou 4.824 < Sv < 4.843
ou 11.0 < N% < 12.0
et 0.04 < X% < 0.263
ou MW = 143.2
et 18.0 < nAT < 70.0
40.58 375 476 823
3 Camphor 5.042 < Sv < 6.01
et X% < 0.037
et 10.0 < nOHs < 15.0
et TPSA(Tot) < 0.485
ou MW = 100.18
ou 1.682 < Ui < 1.695
et N% < 2.0
39.75 33 66 50
4 Musk MW = 192.28
ou 3.593 < Ui
et 28.0 < nR=Cp < 56.0
et 2.339 < TPSA(Tot)
ou 5.0 < nCsp2
et 30.0 < nO < 50.0
39.34 24 52 33
5 Ethereal nCL < 6.0
et H% < 7.5
et 1.0 < nCq
ou 116.13 < MW < 118.15
ou Sv = 5.661
ou 0.759 < TPSA(Tot) < 0.808
et nAT < 26.0
et nArCOOR < 11.0
ou X% = 0.217
et nR=Cp < 25.0
et nArNHR < 3.0
ou 2.449 < Ui < 2.466
et nHet < 2.0
34.14 70 144 131
6 Balsamic 8.0 < nHet
et 21.0 < nR=Cp < 54.0
ou MW = 206.31
et 2.0 < nR03 < 3.0
ou Sv = 5.657
ou 2.843 < Ui < 2.848
ou 1.586 < TPSA(Tot) < 1.592
et nArOH = 5.0
ou 0.056 < X% < 0.057
ou 49.0 < nCs < 50.0
et 12.0 < H% < 29.0
et 15.0 < nOHs < 17.0
33.8 71 152 129
7 Balsamic 8.0 < nHet
et 21.0 < nR=Cp < 54.0
ou MW = 206.31
et 2.0 < nR03 < 3.0
ou Sv = 5.657
ou nRCOOH = 36.0
ou 2.843 < Ui < 2.848
ou 1.586 < TPSA(Tot) < 1.592
et nArOH = 5.0
ou 0.056 < X% < 0.057
et 21.0 < nCs
et 15.0 < nOHs < 17.0
33.8 71 152 129
8 Minty 136.26 < MW < 168.26
et X% < 0.042
et 16.0 < nRCOOH < 19.0
et 1.671 < Ui < 2.182
ou nR=Cp = 10.0
et nHet < 5.0
et TPSA(Tot) < 0.81
33.33 28 71 41
9 Oily 6.056 < Sv < 8.424
et 0.231 < X% < 0.31
et 17.0 < nR=Cp < 27.0
ou 140.25 < MW < 143.2
ou 1.821 < Ui < 1.834
ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.287
et 20.0 < nO
et 2.0 < N%
32.99 131 232 296
10 Vanilin 6.909 < Sv < 8.008
et 19.0 < nAB < 22.0
et 0.05 < X% < 0.182
et 2.0 < nR03
et TPSA(Tot) < 1.303
30.35 17 26 47
11 Waxy 4.76 < Sv < 5.081
et 0.231 < X%
ou 2.933 < Ui < 2.939
et nHet < 3.0
29.8 31 63 72
12 Pineapple MW = 130.21
ou 5.458 < Sv < 5.548
ou 2.284 < TPSA(Tot) < 2.302
et 9.0 < H% < 12.0
et 0.136 < X% < 0.258
ou 84.0 < nR=Cp < 90.0
et nR03 = 2.0
29.76 25 52 57
13 Woody N% < 2.0
ou 3.016 < Ui < 3.108
et X% < 0.083
ou 33.0 < nCs < 34.0
et 129.18 < MW < 266.47
et 3.0 < nArOH < 4.0
et 13.0 < nOHs < 25.0
ou H% = 15.5
ou 115.0 < nR=Cp < 117.0
et 19.0 < nO
et 10.0 < nCL
28.44 126 223 346
14 Woody N% < 2.0
ou 3.016 < Ui < 3.108
et X% < 0.083
ou 33.0 < nCs < 34.0
et 129.18 < MW < 266.47
et 10.0 < nCL
et 3.0 < nArOH < 4.0
et 13.0 < nOHs < 25.0
ou H% = 15.5
ou 115.0 < nR=Cp < 117.0
et 19.0 < nO
28.44 126 223 346
15 Balsamic
et Floral
13.0 < nHet
et 4.0 < nCrt
ou 2.353 < Ui < 2.356
ou 2.535 < TPSA(Tot) < 2.551
et 27.0 < nAT < 40.0
ou MW = 136.21
ou nR=Cp = 48.0
et 22.0 < nO < 40.0
et 0.063 < X% < 0.225
28.0 28 73 55
16 Herbaceous 144.29 < MW < 249.39
et 3.0 < nCar < 5.0
et 5.0 < nArOH
ou H% = 11.0
et 5.324 < Sv < 11.263
ou 53.0 < nR=Cp < 63.0
et 1.0 < nHet < 10.0
et 0.561 < Ui < 3.503
ou nBT < 0.0
ou N% = 12.0
ou 3.925 < TPSA(Tot)
et 16.0 < nCs
ou 2.0 < nR05
et 18.0 < nAT < 81.0
27.84 269 356 879
17 Green 5.0 < H% < 23.0
et 2.0 < N% < 12.0
et 0.846 < Ui < 3.297
ou 11.441 < Sv
ou 53.0 < nAT < 54.0
et 0.041 < X% < 0.273
ou nAB = 44.0
ou 4.0 < nArCOOR < 5.0
et 56.07 < MW < 267.54
et nOHs < 26.0
27.43 313 357 1097
18 Medicinal 9.008 < Sv < 9.275
ou nHet = 6.0
ou 2.082 < Ui < 2.084
et 108.1 < MW < 184.68
et X% < 0.095
et TPSA(Tot) < 0.868
27.16 22 41 62
19 Rose 15.0 < H% < 29.0
et 0.143 < X% < 0.257
et 2.201 < TPSA(Tot) < 3.24
ou MW = 170.33
et 30.0 < nAT < 55.0
ou 50.0 < nAB < 52.0
et 2.549 < Ui < 3.513
ou 1.0 < nR07 < 3.0
ou 124.0 < nR=Cp < 134.0
et 3.0 < N% < 14.0
25.76 93 176 278
20 Caramelic 15.0 < nO < 27.0
et nR03 = 3.0
ou nR05 = 2.0
ou nCs = 15.0
ou 0.561 < Ui < 0.6
et 6.009 < Sv < 11.622
et 6.0 < nCL < 11.0
et 7.0 < H% < 13.0
ou MW = 182.24
25.6 21 55 48
21 Apple MW = 186.33
ou 5.544 < Sv < 5.661
ou nR=Cp = 39.0
et 0.182 < X% < 0.28
et nR03 = 2.0
et nArNHR < 3.0
et 0.485 < TPSA(Tot) < 3.115
25.47 27 56 77
22 Winey 0.241 < X% < 0.311
et 2.0 < nR03
ou 7.231 < Sv < 7.258
ou 75.0 < nR=Cp < 77.0
et 11.0 < H% < 22.0
et 0.948 < TPSA(Tot) < 3.133
ou 2.242 < Ui < 2.254
et 3.0 < N%
et 1.0 < nCsp2
25.21 60 114 184
23 Fatty 4.765 < Sv < 5.832
et 0.241 < X% < 0.31
et 21.0 < nR=Cp < 173.0
ou MW = 112.19
et 4.0 < N%
25.09 66 113 216
24 Fatty 4.765 < Sv < 5.832
et 28.0 < nAT < 78.0
et 0.241 < X%
ou MW = 112.19
et 16.0 < nR=Cp < 173.0
25.09 66 113 216
25 Citrus 4.787 < Sv < 5.042
et 4.0 < N%
ou MW = 136.26
et 11.0 < H% < 16.0
ou 1.995 < TPSA(Tot) < 2.004
25.0 29 78 67
26 Spicy 150.14 < MW < 196.32
et 2.0 < nHet < 11.0
et 0.037 < X% < 0.15
et 0.32 < TPSA(Tot) < 2.212
ou Sv = 5.241
et 11.0 < nCL
et 14.0 < nOHs < 21.0
ou 1.859 < Ui < 1.867
24.72 67 133 205
27 Gassy 12.0 < nO < 30.0
et nR03 < 0.0
ou 2.244 < Ui < 2.248
et 5.0 < nCL < 10.0
ou 32.05 < MW < 72.12
et N% < 5.0
et nOxolanes = 4.0
23.07 21 47 65
28 Honey MW = 164.22
ou 8.0 < nHet < 14.0
et 5.966 < Sv < 7.393
et 0.15 < X% < 0.231
et 21.0 < nR=Cp < 59.0
ou TPSA(Tot) = 0.067
et 2.0 < nR03 < 3.0
20.56 22 56 73
29 Earthy MW = 158.27
ou 17.0 < nCL < 19.0
ou 0.063 < X% < 0.067
et 5.295 < Sv < 6.635
et 31.0 < nAT < 49.0
et 7.0 < nSH < 11.0
ou 53.0 < nAB < 54.0
ou 1.107 < Ui < 1.169
18.83 29 83 100
30 Animal 25.0 < nAB < 40.0
et X% < 0.027
ou 148.22 < MW < 149.26
ou nCs = 44.0
ou 2.698 < Ui < 2.713
et 5.741 < Sv < 7.231
et 5.0 < nHet < 14.0
18.75 18 51 63
31 Anisic nR=Cp = 12.0
ou 1.859 < Ui < 2.415
et 5.867 < Sv < 8.243
et 21.0 < nAT < 32.0
et 0.038 < X% < 0.13
et 13.0 < nOHs < 19.0
16.34 17 30 91
32 Tobacco 98.11 < MW < 150.24
et 6.01 < Sv < 8.597
et nO < 25.0
et 7.0 < nCL < 12.0
et N% < 2.0
et Ui < 1.709
ou 78.0 < nR=Cp < 79.0
15.87 20 33 113
33 Hyacinth 40.0 < nO < 41.0
ou 6.0 < nHet < 7.0
et 6.01 < Sv < 6.75
et 0.091 < X% < 0.225
ou nAT = 18.0
et 122.18 < MW < 206.31
et 12.0 < H% < 23.0
et 11.0 < nR=Cp < 32.0
et TPSA(Tot) < 2.448
ou nCs = 39.0
15.15 20 31 121
34 Ambre 190.26 < MW < 192.23
ou 39.0 < nO < 46.0
et 0.98 < TPSA(Tot) < 3.05
ou nR=Cp = 52.0
et 17.0 < H%
ou 4.94 < Sv < 4.983
et 17.0 < nOHs < 29.0
et 2.614 < Ui < 3.669
15.1 21 37 123
35 Ambre 190.26 < MW < 192.23
ou 39.0 < nO < 46.0
et 0.98 < TPSA(Tot) < 3.05
ou nR=Cp = 52.0
et 17.0 < H%
et 2.614 < Ui < 3.669
ou 4.94 < Sv < 4.983
et 17.0 < nOHs < 29.0
15.1 21 37 123
36 Leafy 11.0 < N% < 13.0
ou 0.185 < X% < 0.209
et 4.772 < Sv < 6.104
ou 2.448 < TPSA(Tot) < 2.527
et 13.0 < H% < 18.0
et 38.0 < nR=Cp < 70.0
ou nCs = 43.0
14.78 21 64 99
37 Berry
et Fruity
2.161 < Ui < 2.53
ou 2.467 < TPSA(Tot) < 2.526
et 158.27 < MW < 200.3
et 0.083 < X% < 0.265
ou Sv = 5.548
et 22.0 < nO < 34.0
et 2.0 < nHet < 6.0
et 20.0 < nR=Cp < 46.0
13.17 17 37 109
38 Tarry 15.0 < nAT < 35.0
et X% < 0.087
et nCsp2 < 0.0
et 10.0 < nRCOOH < 23.0
13.07 17 22 125
39 Nut 5.159 < Sv < 5.191
ou 24.0 < nCs < 26.0
et 0.125 < X% < 0.283
et 16.0 < nOHs
et 2.112 < Ui < 3.212
ou MW = 138.18
et 13.0 < H%
12.33 19 47 126
40 Orange 4.983 < Sv < 6.249
et 35.0 < nAT < 52.0
et 8.0 < N% < 10.0
et 2.567 < Ui < 3.513
9.82 17 32 158

Qualités

Ethereal Medicinal Apple Tobacco Orange Earthy Pineapple Gassy Nut Balsamic Caramelic Fruity Tarry Animal Honey Vanilin Rose Floral Green Fatty Leafy Anisic Citrus Minty Waxy Winey Camphor Berry Oily Hyacinth Woody Musk Spicy Ambre Herbaceous

Propriétés physico-chimiques

Code Description Catégorie Sous-catégorie
nC number of Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCL number of Chlorine atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCar number of aromatic C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nOxolanes number of Oxolanes Functional group counts Basic descriptors
nHet number of heteroatoms Constitutional indices Basic descriptors
nRCOOH number of carboxylic acids (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nOHs number of secondary alcohols Functional group counts Basic descriptors
X% percentage of halogen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAT number of atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCs number of total secondary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nCq number of total quaternary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nR=Cp number of terminal primary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nArCOOR number of esters (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
MW molecular weight Constitutional indices Basic descriptors
nArNHR number of secondary amines (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nBT number of bonds Constitutional indices Basic descriptors
nCsp2 number of sp2 hybridized Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nSH number of thiols Functional group counts Basic descriptors
nAB number of aromatic bonds Constitutional indices Basic descriptors
Ui unsaturation index Molecular properties Basic descriptors
H% percentage of H atoms Constitutional indices Basic descriptors
Sv sum of atomic van der Waals volumes (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
nO number of Oxygen atoms Constitutional indices Basic descriptors
N% percentage of N atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCrt number of ring tertiary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nR07 number of 7-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
nR05 number of 5-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
nArOH number of aromatic hydroxyls Functional group counts Basic descriptors
TPSA(Tot) topological polar surface area using N,O,S,P polar contributions Molecular properties Basic descriptors
nR03 number of 3-membered rings Ring descriptors Basic descriptors

Visualisations