Olfamining Rapport d'expérience

Informations générales
  • Algorithme : Redescription mining
  • Date de l'expérience : 03 nov. 2014 10:35:52
  • Qualités :
  • Propriétés physico-chimiques :

Redescriptions

Score de l'analyse : Moyenne des score des redescriptions.

Comment lire les redescriptions

# Qualités Propriétés physico-chimiques Score (en %) Support Support qualités Support propriétés
1 Fruity 1.0 < nHet < 8.0
et 3.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 2.0 < nR03
et 9.0 < nOHs < 26.0
49.53 423 570 707
2 Floral 152.16 < MW < 162.15
et 3.0 < nHet < 15.0
et 13.0 < H% < 36.0
et X% < 0.229
ou 4.787 < Sv < 5.059
38.41 348 476 778
3 Musk X% < 0.103
et 3.593 < Ui < 3.737
ou nHet = 10.0
et 35.0 < nO < 50.0
38.18 21 52 24
4 Camphor X% < 0.037
et 10.0 < nOHs < 15.0
ou 1.682 < Ui < 1.695
et 20.0 < nO < 31.0
et TPSA(Tot) < 0.606
35.8 29 66 44
5 Oily 6.056 < Sv < 8.424
et 0.231 < X% < 0.31
et 17.0 < nR=Cp < 27.0
ou 140.25 < MW < 143.2
ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.287
32.1 131 232 307
6 Ethereal 130.16 < MW < 130.21
ou 6.554 < Sv < 6.557
ou H% < 8.0
ou 2.449 < Ui < 2.466
et nArNHR < 3.0
31.6 79 144 185
7 Minty X% < 0.042
et 16.0 < nRCOOH < 19.0
et 1.671 < Ui < 2.182
ou nR=Cp = 10.0
et TPSA(Tot) < 0.81
30.43 28 71 49
8 Minty X% < 0.042
et 1.671 < Ui < 2.182
ou nR=Cp = 10.0
et 5.042 < Sv < 6.01
et nHet < 5.0
30.43 28 71 49
9 Vanilin 6.909 < Sv < 8.008
et 19.0 < nAB < 22.0
et 0.05 < X% < 0.182
et 2.0 < nR03
et TPSA(Tot) < 1.303
30.35 17 26 47
10 Waxy 4.76 < Sv < 5.081
et 0.231 < X%
ou 2.933 < Ui < 2.939
et nHet < 3.0
29.8 31 63 72
11 Balsamic MW = 206.31
ou 8.0 < nHet
ou 2.349 < Ui < 2.356
et 21.0 < nR=Cp < 54.0
ou Sv = 5.657
28.51 67 152 150
12 Pineapple MW = 130.21
ou 5.458 < Sv < 5.548
ou 2.284 < TPSA(Tot) < 2.302
et 9.0 < H% < 12.0
et 0.136 < X% < 0.258
27.84 22 52 49
13 Green 5.0 < H% < 23.0
et 2.0 < N% < 12.0
et 0.846 < Ui < 3.297
ou 53.0 < nAT < 54.0
et 0.041 < X% < 0.273
26.87 305 357 1083
14 Woody H% = 15.5
ou X% < 0.083
ou 115.0 < nR=Cp < 117.0
ou 2.934 < TPSA(Tot) < 2.985
et 3.0 < nArOH < 4.0
26.19 132 223 413
15 Herbaceous 136.16 < MW < 249.39
et 7.0 < nSH < 11.0
ou 3.113 < TPSA(Tot) < 3.133
et 13.0 < H% < 23.0
et 5.0 < nArOH
25.41 243 356 843
16 Fatty 4.765 < Sv < 5.832
et 0.241 < X% < 0.31
et 21.0 < nR=Cp < 173.0
ou MW = 112.19
et 4.0 < N%
25.09 66 113 216
17 Fatty 4.765 < Sv < 5.832
et 28.0 < nAT < 78.0
et 0.241 < X%
ou MW = 112.19
et 16.0 < nR=Cp < 173.0
25.09 66 113 216
18 Citrus 4.787 < Sv < 5.042
et 4.0 < N%
ou MW = 136.26
et 11.0 < H% < 16.0
ou 1.995 < TPSA(Tot) < 2.004
25.0 29 78 67
19 Medicinal nHet = 6.0
et X% < 0.095
ou 2.082 < Ui < 2.084
et 5.867 < Sv < 8.01
et TPSA(Tot) < 0.868
24.35 19 41 56
20 Balsamic
et Floral
13.0 < nHet
et 4.0 < nCrt
ou 2.353 < Ui < 2.356
ou 2.535 < TPSA(Tot) < 2.551
et 27.0 < nAT < 40.0
24.21 23 73 45
21 Rose 15.0 < H% < 29.0
et 0.143 < X% < 0.257
et 2.201 < TPSA(Tot) < 3.24
ou MW = 170.33
ou 50.0 < nAB < 52.0
23.78 88 176 282
22 Apple MW = 186.33
ou 5.544 < Sv < 5.661
et 0.182 < X% < 0.28
et nArNHR < 3.0
et 1.962 < Ui < 3.203
23.71 23 56 64
23 Winey 0.241 < X% < 0.311
et 2.0 < nR03
ou 7.231 < Sv < 7.258
et 11.0 < H% < 22.0
et 24.0 < nR=Cp < 113.0
23.62 56 114 179
24 Spicy 150.14 < MW < 196.32
et 2.0 < nHet < 11.0
et 0.037 < X% < 0.15
et 0.32 < TPSA(Tot) < 2.212
ou Sv = 5.241
22.56 65 133 220
25 Gassy Sv = 5.926
ou nR03 < 0.0
et 12.0 < nO < 25.0
et 11.0 < nCs < 22.0
ou 96.14 < MW < 98.16
21.5 20 47 66
26 Caramelic 15.0 < nO < 27.0
et nR03 = 3.0
et 15.0 < nRCOOH < 22.0
ou nR05 = 2.0
ou 0.561 < Ui < 0.6
19.65 23 55 85
27 Honey MW = 164.22
ou 8.0 < nHet < 14.0
et 5.966 < Sv < 7.393
et 0.15 < X% < 0.231
ou TPSA(Tot) = 0.067
19.16 23 56 87
28 Anisic nR=Cp = 12.0
ou 1.859 < Ui < 2.415
et 5.867 < Sv < 8.243
et 0.038 < X% < 0.13
et 13.0 < nOHs < 19.0
15.59 17 30 96
29 Animal 25.0 < nAB < 40.0
et X% < 0.027
ou nCs = 44.0
ou 2.698 < Ui < 2.713
et 5.0 < nHet < 14.0
15.31 17 51 77
30 Earthy 17.0 < nCL < 19.0
et 10.0 < nSH < 11.0
ou 0.063 < X% < 0.067
et 28.0 < nAB < 43.0
ou MW = 158.27
14.9 24 83 102
31 Tobacco 6.01 < Sv < 8.597
et 7.0 < nCL < 12.0
et N% < 2.0
et Ui < 1.709
ou 78.0 < nR=Cp < 79.0
14.38 20 33 126
32 Tarry 15.0 < nAT < 35.0
et X% < 0.087
et nCsp2 < 0.0
et 10.0 < nRCOOH < 23.0
13.07 17 22 125
33 Green
et Leafy
11.0 < N% < 13.0
ou 0.185 < X% < 0.209
et 4.772 < Sv < 6.104
ou 2.448 < TPSA(Tot) < 2.527
et 38.0 < nR=Cp < 70.0
12.97 17 44 104
34 Ambre 190.26 < MW < 192.23
ou 39.0 < nO < 46.0
et 0.98 < TPSA(Tot) < 3.05
ou nR=Cp = 52.0
et 17.0 < H%
12.14 17 37 120
35 Berry 2.161 < Ui < 2.53
ou 2.467 < TPSA(Tot) < 2.526
et 158.27 < MW < 200.3
et 5.324 < Sv < 7.393
et 0.083 < X% < 0.265
11.72 17 44 118
36 Hyacinth 6.0 < nHet < 7.0
et 14.0 < nRCOOH < 19.0
ou nCs = 39.0
et 0.063 < X% < 0.225
et 0.878 < Ui < 3.105
11.51 19 31 153
37 Nut 5.159 < Sv < 5.191
ou 24.0 < nCs < 26.0
et 0.125 < X% < 0.283
et 16.0 < nOHs
et 2.112 < Ui < 3.212
10.49 17 47 132
38 Orange 4.983 < Sv < 6.249
et 35.0 < nAT < 52.0
et 8.0 < N% < 10.0
et 2.567 < Ui < 3.513
9.82 17 32 158

Qualités

Ethereal Medicinal Apple Tobacco Orange Earthy Pineapple Gassy Nut Caramelic Balsamic Fruity Tarry Animal Honey Vanilin Rose Floral Green Fatty Leafy Anisic Citrus Minty Waxy Winey Camphor Berry Oily Hyacinth Woody Musk Spicy Ambre Herbaceous

Propriétés physico-chimiques

Code Description Catégorie Sous-catégorie
nCL number of Chlorine atoms Constitutional indices Basic descriptors
nHet number of heteroatoms Constitutional indices Basic descriptors
nRCOOH number of carboxylic acids (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nOHs number of secondary alcohols Functional group counts Basic descriptors
X% percentage of halogen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAT number of atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCs number of total secondary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nR=Cp number of terminal primary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
MW molecular weight Constitutional indices Basic descriptors
nArNHR number of secondary amines (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nCsp2 number of sp2 hybridized Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nSH number of thiols Functional group counts Basic descriptors
nAB number of aromatic bonds Constitutional indices Basic descriptors
Ui unsaturation index Molecular properties Basic descriptors
H% percentage of H atoms Constitutional indices Basic descriptors
Sv sum of atomic van der Waals volumes (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
nO number of Oxygen atoms Constitutional indices Basic descriptors
N% percentage of N atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCrt number of ring tertiary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nR05 number of 5-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
nArOH number of aromatic hydroxyls Functional group counts Basic descriptors
TPSA(Tot) topological polar surface area using N,O,S,P polar contributions Molecular properties Basic descriptors
nR03 number of 3-membered rings Ring descriptors Basic descriptors

Visualisations