Olfamining Rapport d'expérience

Informations générales
  • Algorithme : Redescription mining
  • Date de l'expérience : 03 nov. 2014 10:35:44
  • Qualités :
  • Propriétés physico-chimiques :

Redescriptions

Score de l'analyse : Moyenne des score des redescriptions.

Comment lire les redescriptions

# Qualités Propriétés physico-chimiques Score (en %) Support Support qualités Support propriétés
1 Fruity 1.0 < nHet < 8.0
et 3.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 2.0 < nR03
et 9.0 < nOHs < 26.0
49.53 423 570 707
2 Floral 21.0 < nO < 65.0
et 2.0 < N% < 13.0
ou 134.19 < MW < 151.18
et nHet = 1.0
et 0.048 < X% < 0.216
38.32 330 476 715
3 Musk X% < 0.103
et 3.593 < Ui < 3.737
ou nHet = 10.0
et 35.0 < nO < 50.0
38.18 21 52 24
4 Oily 140.25 < MW < 144.29
ou 9.0 < N%
et 4.74 < Sv < 6.095
ou Ui = 2.589
ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.287
31.64 125 232 288
5 Ethereal 130.16 < MW < 130.21
ou 6.554 < Sv < 6.557
ou H% < 8.0
ou 2.449 < Ui < 2.466
et nArNHR < 3.0
31.6 79 144 185
6 Vanilin 6.909 < Sv < 8.008
et 19.0 < nAB < 22.0
et 0.05 < X% < 0.182
et 2.0 < nR03
et TPSA(Tot) < 1.303
30.35 17 26 47
7 Waxy 4.76 < Sv < 5.081
et 0.231 < X%
ou 2.933 < Ui < 2.939
et nHet < 3.0
29.8 31 63 72
8 Camphor 152.26 < MW < 154.28
ou nR=Cp = 10.0
et TPSA(Tot) < 0.348
ou 1.682 < Ui < 1.695
et X% < 0.069
29.72 22 66 30
9 Minty 150.24 < MW < 154.28
et 22.0 < nO < 29.0
et X% < 0.074
ou nR=Cp = 10.0
et Ui < 2.119
28.57 26 71 46
10 Balsamic MW = 206.31
ou 8.0 < nHet
ou 2.349 < Ui < 2.356
et 21.0 < nR=Cp < 54.0
ou Sv = 5.657
28.51 67 152 150
11 Pineapple MW = 130.21
ou 5.458 < Sv < 5.548
ou 2.284 < TPSA(Tot) < 2.302
et 9.0 < H% < 12.0
et 0.136 < X% < 0.258
27.84 22 52 49
12 Green 5.0 < H% < 23.0
et 2.0 < N% < 12.0
et 0.846 < Ui < 3.297
ou 53.0 < nAT < 54.0
et 0.041 < X% < 0.273
26.87 305 357 1083
13 Woody H% = 15.5
ou X% < 0.083
ou 115.0 < nR=Cp < 117.0
ou 2.934 < TPSA(Tot) < 2.985
et 3.0 < nArOH < 4.0
26.19 132 223 413
14 Herbaceous 136.16 < MW < 249.39
et 7.0 < nSH < 11.0
ou 3.113 < TPSA(Tot) < 3.133
et 13.0 < H% < 23.0
et 5.0 < nArOH
25.41 243 356 843
15 Fatty 4.765 < Sv < 5.832
et 0.241 < X% < 0.31
et 21.0 < nR=Cp < 173.0
ou MW = 112.19
et 4.0 < N%
25.09 66 113 216
16 Citrus 4.787 < Sv < 5.042
et 4.0 < N%
ou MW = 136.26
et 11.0 < H% < 16.0
ou 1.995 < TPSA(Tot) < 2.004
25.0 29 78 67
17 Medicinal nHet = 6.0
et X% < 0.095
ou 2.082 < Ui < 2.084
et 5.867 < Sv < 8.01
et TPSA(Tot) < 0.868
24.35 19 41 56
18 Balsamic
et Floral
13.0 < nHet
et 4.0 < nCrt
ou 2.353 < Ui < 2.356
ou 2.535 < TPSA(Tot) < 2.551
et 27.0 < nAT < 40.0
24.21 23 73 45
19 Rose 15.0 < H% < 29.0
et 0.143 < X% < 0.257
et 2.201 < TPSA(Tot) < 3.24
ou MW = 170.33
ou 50.0 < nAB < 52.0
23.78 88 176 282
20 Apple MW = 186.33
ou 5.544 < Sv < 5.661
et 0.182 < X% < 0.28
et nArNHR < 3.0
et 1.962 < Ui < 3.203
23.71 23 56 64
21 Winey 0.241 < X% < 0.311
et 2.0 < nR03
ou 7.231 < Sv < 7.258
et 11.0 < H% < 22.0
et 24.0 < nR=Cp < 113.0
23.62 56 114 179
22 Spicy 150.14 < MW < 196.32
et 2.0 < nHet < 11.0
et 0.037 < X% < 0.15
et 0.32 < TPSA(Tot) < 2.212
ou Sv = 5.241
22.56 65 133 220
23 Gassy Sv = 5.926
ou nR03 < 0.0
et 12.0 < nO < 25.0
et 11.0 < nCs < 22.0
ou 96.14 < MW < 98.16
21.5 20 47 66
24 Caramelic 15.0 < nO < 27.0
et nR03 = 3.0
et 15.0 < nRCOOH < 22.0
ou nR05 = 2.0
ou 0.561 < Ui < 0.6
19.65 23 55 85
25 Honey MW = 164.22
ou 8.0 < nHet < 14.0
et 5.966 < Sv < 7.393
et 0.15 < X% < 0.231
ou TPSA(Tot) = 0.067
19.16 23 56 87
26 Anisic nR=Cp = 12.0
ou 1.859 < Ui < 2.415
et 5.867 < Sv < 8.243
et 0.038 < X% < 0.13
et 13.0 < nOHs < 19.0
15.59 17 30 96
27 Animal 25.0 < nAB < 40.0
et X% < 0.027
ou nCs = 44.0
ou 2.698 < Ui < 2.713
et 5.0 < nHet < 14.0
15.31 17 51 77
28 Earthy 17.0 < nCL < 19.0
et 10.0 < nSH < 11.0
ou 0.063 < X% < 0.067
et 28.0 < nAB < 43.0
ou MW = 158.27
14.9 24 83 102
29 Tobacco 6.01 < Sv < 8.597
et 7.0 < nCL < 12.0
et N% < 2.0
et Ui < 1.709
ou 78.0 < nR=Cp < 79.0
14.38 20 33 126
30 Phenolic 108.15 < MW < 180.27
et 5.752 < Sv < 8.243
et 6.0 < nHet < 7.0
et N% < 2.0
et TPSA(Tot) < 1.125
13.53 18 24 127
31 Tarry 15.0 < nAT < 35.0
et X% < 0.087
et nCsp2 < 0.0
et 10.0 < nRCOOH < 23.0
13.07 17 22 125
32 Green
et Leafy
11.0 < N% < 13.0
ou 0.185 < X% < 0.209
et 4.772 < Sv < 6.104
ou 2.448 < TPSA(Tot) < 2.527
et 38.0 < nR=Cp < 70.0
12.97 17 44 104
33 Ambre 190.26 < MW < 192.23
ou 39.0 < nO < 46.0
et 0.98 < TPSA(Tot) < 3.05
ou nR=Cp = 52.0
et 17.0 < H%
12.14 17 37 120
34 Buterry 4.0 < nCL < 9.0
et 1.0 < nHet < 2.0
et 0.077 < X% < 0.222
et Ui < 2.218
et TPSA(Tot) < 1.428
11.97 17 28 131
35 Berry 2.161 < Ui < 2.53
ou 2.467 < TPSA(Tot) < 2.526
et 158.27 < MW < 200.3
et 5.324 < Sv < 7.393
et 0.083 < X% < 0.265
11.72 17 44 118
36 Hyacinth 6.0 < nHet < 7.0
et 14.0 < nRCOOH < 19.0
ou nCs = 39.0
et 0.063 < X% < 0.225
et 0.878 < Ui < 3.105
11.51 19 31 153
37 Banana nHet = 1.0
ou H% = 20.0
et 0.16 < X% < 0.279
et nR03 = 2.0
et 0.485 < TPSA(Tot) < 2.91
10.97 18 30 152
38 Nut 5.159 < Sv < 5.191
ou 24.0 < nCs < 26.0
et 0.125 < X% < 0.283
et 16.0 < nOHs
et 2.112 < Ui < 3.212
10.49 17 47 132
39 Orange 4.983 < Sv < 6.249
et 35.0 < nAT < 52.0
et 8.0 < N% < 10.0
et 2.567 < Ui < 3.513
9.82 17 32 158
40 Piney X% < 0.088
et 12.0 < nOHs < 18.0
ou MW = 238.41
et N% < 6.0
et 21.0 < nCs < 36.0
9.0 20 29 213
41 Sour 10.0 < nCL < 18.0
et 1.0 < N% < 5.0
ou 2.647 < Ui < 2.684
et 1.0 < nHet < 2.0
et 5.0 < H% < 14.0
8.87 19 25 208
42 Apricot 5.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nCsp2 < 3.0
et nR03 = 2.0
et 11.0 < nArCOOR < 25.0
et nArNHR < 3.0
6.46 17 28 252
43 Hay 5.0 < nHet < 13.0
ou nR=Cp < 7.0
et N% < 3.0
et X% < 0.136
et 9.0 < nOHs < 18.0
6.34 17 22 263
44 Creamy MW = 184.31
ou 2.0 < N% < 4.0
et 9.0 < H% < 16.0
et 12.0 < nRCOOH < 21.0
ou 3.486 < Ui < 3.51
5.93 20 28 329
45 Almond nAT < 39.0
et 6.0 < nHet < 13.0
et 1.0 < N% < 4.0
et X% < 0.133
et nR=Cp < 31.0
5.88 17 24 282
46 Orange-blossom 5.987 < Sv
et 7.0 < nHet
et 4.0 < nCar < 8.0
et 19.0 < nOHs
ou 0.286 < X% < 0.294
5.61 20 25 351
47 Pear 3.0 < N% < 11.0
et 0.182 < X%
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 2.0 < nR03 < 4.0
et 13.0 < nOHs < 16.0
5.13 17 23 325
48 Lilly 26.0 < nO < 53.0
et 4.0 < N% < 8.0
et 0.125 < X%
ou 1.771 < Ui < 1.971
et 14.0 < nOHs
3.63 19 25 517
49 Jasmin 10.0 < nCL < 20.0
et 4.0 < nHet < 8.0
et 1.0 < N% < 10.0
et 15.0 < nOHs < 28.0
3.53 17 29 469
50 Peachy 9.0 < nC < 20.0
et 10.0 < H% < 22.0
et 3.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nCsp2 < 3.0
et nR03 = 2.0
3.53 17 19 479

Qualités

Hay Apricot Banana Balsamic Leafy Honey Apple Waxy Fruity Woody Orange-blossom Medicinal Creamy Peachy Jasmin Fatty Rose Citrus Tarry Minty Pear Anisic Vanilin Almond Piney Pineapple Orange Gassy Lilly Musk Ethereal Winey Ambre Tobacco Animal Floral Buterry Earthy Spicy Green Phenolic Hyacinth Nut Oily Caramelic Herbaceous Berry Sour Camphor

Propriétés physico-chimiques

Code Description Catégorie Sous-catégorie
nC number of Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCar number of aromatic C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nCL number of Chlorine atoms Constitutional indices Basic descriptors
nRCOOH number of carboxylic acids (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nHet number of heteroatoms Constitutional indices Basic descriptors
nOHs number of secondary alcohols Functional group counts Basic descriptors
X% percentage of halogen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAT number of atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCs number of total secondary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nR=Cp number of terminal primary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nArCOOR number of esters (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
MW molecular weight Constitutional indices Basic descriptors
nArNHR number of secondary amines (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nCsp2 number of sp2 hybridized Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nSH number of thiols Functional group counts Basic descriptors
nAB number of aromatic bonds Constitutional indices Basic descriptors
Ui unsaturation index Molecular properties Basic descriptors
H% percentage of H atoms Constitutional indices Basic descriptors
Sv sum of atomic van der Waals volumes (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
nO number of Oxygen atoms Constitutional indices Basic descriptors
N% percentage of N atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCrt number of ring tertiary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nR05 number of 5-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
nArOH number of aromatic hydroxyls Functional group counts Basic descriptors
TPSA(Tot) topological polar surface area using N,O,S,P polar contributions Molecular properties Basic descriptors
nR03 number of 3-membered rings Ring descriptors Basic descriptors

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